Teşekkürler tatlım gebelik testlerini eşime verdim saklasın günü gelmeden yapmayayım diye. Çünkü negatif çıkınca çok üzülüyorum. İki gündür gün içinde hafif bulantım var ve kasıklarımda batma oluyo özellikle akşamlarıSelam canim gecen ay Denemistim silik cikti.ama deneyenler ve gebe olanlar 2 cizgininde koyu oldugunu soyluyorlar..3 4 saat sivi almadan aksam 7 kadar diye biliyorum
bilmiyorumki canım bir haftadır hep koyu çıkıyor benim..2 gün araylada iki çizgi aynı koyulukta çıktı..2 kere mi yumurtladım naptım anlamadım..Evet kizlar 6.gun ovulasyon testim. Sizce yakin mi yumurtlama :)
ama genelde o koyulukta çizgi hep oluyor adet döngün kısa süreliyse olabilir ama genelde azcık daha koyu oluyor yakınlaşmaya başlayınca..Evet kizlar 6.gun ovulasyon testim. Sizce yakin mi yumurtlama :)
tüylerm diken diken oldu canim ne kadar güzel rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahGörmediğim doktor kalmadı ilaç kalmadı ovulasyon testleri kişiyle eve geliyordu en sonunda tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik görüşmeler oldu regl olmayı beklerken regl günüm geldi akşam oldu hala regl olmayınca esimin zoruyla test yaptım ve çift çizgi sonra hemen akşam acile gittik kan testi ve beta hcg 4740 çıktı yannda doktora gidicem
Canim malesef bende oyleyim zirt pirt elim durmuyo..ama bu ay dr dan ogrendim erken gebelik testlerinde silikte olsa cikiyormus 3 gun kala.denicem artik tutana kadar :) hayirlisi hakkimizda..Teşekkürler tatlım gebelik testlerini eşime verdim saklasın günü gelmeden yapmayayım diye. Çünkü negatif çıkınca çok üzülüyorum. İki gündür gün içinde hafif bulantım var ve kasıklarımda batma oluyo özellikle akşamları
canım bende 7, gün başlamıştım 12 de tam koyuyu gördüm ikisde ayni koyulukda olcak. bide ilişkiyi kesme sen bide sanki ben hamile kalmışım gbi konuşuyorm ha işteEvet kizlar 6.gun ovulasyon testim. Sizce yakin mi yumurtlama :)
Kac kere yumurtlanio ki :)bilmiyorumki canım bir haftadır hep koyu çıkıyor benim..2 gün araylada iki çizgi aynı koyulukta çıktı..2 kere mi yumurtladım naptım anlamadım..
Evet canim 25 gunde bir oluorumama genelde o koyulukta çizgi hep oluyor adet döngün kısa süreliyse olabilir ama genelde azcık daha koyu oluyor yakınlaşmaya başlayınca..
Çok sevindim canm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadar zaman uğraştn canmm neler yaptnGörmediğim doktor kalmadı ilaç kalmadı ovulasyon testleri kişiyle eve geliyordu en sonunda tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik görüşmeler oldu regl olmayı beklerken regl günüm geldi akşam oldu hala regl olmayınca esimin zoruyla test yaptım ve çift çizgi sonra hemen akşam acile gittik kan testi ve beta hcg 4740 çıktı yannda doktora gidicem
Ayy canim hayirli olsun saglikla al kucagina..ozaman ustune gormemi oldun degerim yuksek cunkuBen hala inanamıyorum ama önemli olan tek şey kafanı rahat tutmamış hep diyolardida nasıl oluyormuş diyorum ümide kestim sonra çok rahat tim hemde o ay sadece bi kac kez ilişkiyle oldu
Evet daha koyulascakk bakalim bekliorum bos durmak yok tabi nolur nolmaz :)canım bende 7, gün başlamıştım 12 de tam koyuyu gördüm ikisde ayni koyulukda olcak. bide ilişkiyi kesme sen bide sanki ben hamile kalmışım gbi konuşuyorm ha işte
hadi bakalim bu ay guzel haberlere gel inşallahEvet daha koyulascakk bakalim bekliorum bos durmak yok tabi nolur nolmaz :)
normalde bir kere yumurtlanıyor..bazı kadınlar birden fazla yumurtluyormuş ama onun da peş peşe olcağını sanmıyorum..bir tuhaflık var ama anlamadım..Kac kere yumurtlanio ki :)
Çok sevindim canm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadar zaman uğraştn canmm neler yaptn
o zaman yakın olabilir ovulasyon günün..çok sıvı tüketmeden ve hep aynı saatte yapmaya çalış..ben sıvıyı çok tüketiyorum ve idrara da sık çıkıyorum dayanamıyorum..onun için testlerim bazen yanıltıcı oluyor..Evet canim 25 gunde bir oluorum
koku varsa mantar olabilir tatlım hamileliğim boyunca cektim o kokuyu tedavi olmama ragmen tekrarladı doktora git ve mutlaka eşin içinde ilac iste doktordanMrb kızlar ilişkiden sonra sırtım da yastıkla beklerken karnıma bi ağrı girdi birden öksürdüğüm sırada yarım saat 1 saat bekledikten sonra kalktım tekrar uyumaya gittiğimde karnım ağrıda kısa bi süre olsada ertesi gün tekrar ilişki olfuğunda vajinamda hafif bi ağrı oldu böle bi ağırlık gibi ve idrarımda koku var sizde hamile olabilirmiyim daha 1 5 hafta var adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?