Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam canim gecen ay Denemistim silik cikti.ama deneyenler ve gebe olanlar 2 cizgininde koyu oldugunu soyluyorlar..3 4 saat sivi almadan aksam 7 kadar diye biliyorum
Teşekkürler tatlım gebelik testlerini eşime verdim saklasın günü gelmeden yapmayayım diye. Çünkü negatif çıkınca çok üzülüyorum. İki gündür gün içinde hafif bulantım var ve kasıklarımda batma oluyo özellikle akşamları

Arkadaşlar belirtilere kapıldık canınızı sakin sokmayın bn dün öğrendim hamile olduğumu ve regl olucam die beklerken yani başka belirti yoktu

Görmediğim doktor kalmadı ilaç kalmadı ovulasyon testleri kişiyle eve geliyordu en sonunda tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik görüşmeler oldu regl olmayı beklerken regl günüm geldi akşam oldu hala regl olmayınca esimin zoruyla test yaptım ve çift çizgi sonra hemen akşam acile gittik kan testi ve beta hcg 4740 çıktı yannda doktora gidicem

tüylerm diken diken oldu canim ne kadar güzel rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben hala inanamıyorum ama önemli olan tek şey kafanı rahat tutmamış hep diyolardida nasıl oluyormuş diyorum ümide kestim sonra çok rahat tim hemde o ay sadece bi kac kez ilişkiyle oldu

Canim malesef bende oyleyim zirt pirt elim durmuyo..ama bu ay dr dan ogrendim erken gebelik testlerinde silikte olsa cikiyormus 3 gun kala.denicem artik tutana kadar :) hayirlisi hakkimizda..

Çok sevindim canm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadar zaman uğraştn canmm neler yaptn

Ben hala inanamıyorum ama önemli olan tek şey kafanı rahat tutmamış hep diyolardida nasıl oluyormuş diyorum ümide kestim sonra çok rahat tim hemde o ay sadece bi kac kez ilişkiyle oldu
Ayy canim hayirli olsun saglikla al kucagina..ozaman ustune gormemi oldun degerim yuksek cunku

Çok sevindim canm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadar zaman uğraştn canmm neler yaptn

Öncelikle guzel dileklerin için teşekkür ederim... 1 senelik evliyim ilk aydan korunmadik 6 ay geçince doktora gittik ışte haplar aşılamak falan ama ikimzdede sorun çıkmadı sonra ovulasyon testleri özel kürtler yaptım esimede bana da ama her aybbaşa dondum yaşım 30 olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdim doktor regl olunca gel dedi o ay eşimle birlikte olurken falan bu sefer hamilelik için bisi yapmadım yapmadım hemen düş aldım ovulasyon testi kullanmadım ve sonuç hamileyim

E="Melissa81, post: 45054537, member: 707273"]Ayy canim hayirli olsun saglikla al kucagina..ozaman ustune gormemi oldun degerim yuksek cunku[/QUOTE]
Sagol canım... Aynen sanırım üstüne gördüm yarın doktora giricem herşey çok ocak ortaya

koku varsa mantar olabilir tatlım hamileliğim boyunca cektim o kokuyu tedavi olmama ragmen tekrarladı doktora git ve mutlaka eşin içinde ilac iste doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…