Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben bugün erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı sonra birden kayboldu baya bekledim ama çıkmadı offf kafayı yıcem ben bu gidişle daha adette olmadım bari hamile değilsem de adetim zamanında gelse iyi olurdu

Anladım canım inşallah gelmez Ya bende de biraz hayal kırıklığı oldu ama kısmet napalım. Senin eşin dışarda mı çalışıyo

Selam canim gecen ay Denemistim silik cikti.ama deneyenler ve gebe olanlar 2 cizgininde koyu oldugunu soyluyorlar..3 4 saat sivi almadan aksam 7 kadar diye biliyorum
Tatlım bu ay iki gün geç yumurtladım 28 ocakta yumurlamam oldu ve beklenen adet tarihim 9 şubatken geç yumurtladığımdan dolayı 11 şubata kayabilir adet tarihim. Bugün ovulasyon testi yaptım bat. Yaklaşınca gebelik durumu hakkında yorum yapmak için bu da test ama bilemedim ?

Eklentiler

• P_20160207_203846.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben zaten su icmeyi cok sevmem. Her aksam 5 bucuk gibi isten gelince yapiyorum. Yarin bakalim ilerleme olcak mi renkte

Mrblar size bir sorum olacaktı ben 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve bu ay adetimde düzensiz bir kanama oluştu daha doğrusu vajinada ağrı yanma hissi oldu sonra 3 gün damla damla kanama lekesi oldu ve normalde adetim 6 gündür gecikti biraz araştırma sonucu gebelik ihtimali akla geldi sizce gebemiyimdir gögüslerde karında şişlikte var kalçadan ayak bileğime kadar ağrı da oluyor sık sık idrara da cıkıyorum artk bunun sebebi nedir ? Şimdiden tskr ederim

merhaba catlatma ignesi 10- 48saatte yumurtan catlar canim doktorun sana gel demedimi 3 gun sonra gel bakalim cqtlamismi der canim bende igne oldum 22 saat sonra uzayan akintim geldi cat oldugun gun iliski olsun ve 3-4 gun iliski devam etsin ben iki ay jullandim cat igne ikinci ayda kimyasal gebelik oldu bu ayda cat igne kullanmadim hayirlisi olsun hakkinda canim.insallah bebisin gelir

Anladım canım inşallah gelmez Ya bende de biraz hayal kırıklığı oldu ama kısmet napalım. Senin eşin dışarda mı çalışıyo
canim eşim kaptan yazin tura çıkıyo arada geliyo ama uzun süre olmuyor tabi hele sozon ortasında hiç gelemiyor..ne kadar üzülmek yok desek de oteki aylar olur desek de insan hayal kırıklığı yaşıyor ama nasip demek den baska care yok bende test yapcam ama eşim izin vermiyor ya

Boşver canım bekle tek çizgiyi görmek daha can sıkıcı en azından adet olduğunda o kadar moralin bozulmuyor ben bu ay da olmazsa martta doktora gitcem bakalım hayırlısı :)

simasema

sa
sagol canim cvbin için ilk aklima sen geldin inşallah en yakin zamanda görür

Kimyasal gebelik regli cok gelmesinimi gosteriyor ben bu ay cok fena regl oldum bugun 7 gunum kimyasaldan sonra hemen gebe kaliniliyormus oyle duydum dogruluk payi vardir insallah rabbim sana bana isteyen her keze 1-2-3-4 bebekler nasip etsin rabbim insallah canim insallah bu ay gebesin

Boşver canım bekle tek çizgiyi görmek daha can sıkıcı en azından adet olduğunda o kadar moralin bozulmuyor ben bu ay da olmazsa martta doktora gitcem bakalım hayırlısı :)
doğru diyorsun canim her ay hüsran oldum bu au bekliyeyim em iyisi.. evet canim git hic olmadi hormon testi iste ama inşallah gerek kalmaz

allah razı olsun canimmm inşallah hepimize birden Rabbim büyük mutluluk yasatsin.. kimyasal gebelik olk basta koyu ve yoğun agrili diye biliyorum canim uzun oluyormus tam bisey demiyeyim ama öyle duydum

allah razı olsun canimmm inşallah hepimize birden Rabbim büyük mutluluk yasatsin.. kimyasal gebelik olk basta koyu ve yoğune agrili diye biliyorum canim uzun oluyormus tam bisey demiyeyim ama öyle duydum
evet aynan canim uzun surdu ve siddetli agrim ve koyu renk parca parca oldu cok surdu normalde 3-4 gun surer 7-8 gundur fena oldu kismet canim bakalim nolcak rabbim.isteyen her keze saglikli bebek nasip etsin mis kokulumuz en yakin zamanda gelir insallah :):)

Ay canım aynı parça parça sanırım öyle oldu senin.. Sağlıklı olsunlar resmen özlüyorum ya inşallah biran önce kavusalimmmmm

Arkadaslar ben de yazayim madem belirtilerimi :) biz de yeni yeni dusunmeye baslamistik ki hamile kaldigimi ogrendim 4 gun once :) cok aceleci oldugum icin hemen ogrendim ben. Adetim cok duzenlidir.1 gun gecikti 2 gun gecikti ve 2. Gun test aldm. Negatif cikmisti. Ama hissediyordum hamileydim. Bi iki saat sonra testi copten cikarip baktm ikinci cizgi de cikmis :) hemen kan testi ve 4 hafta 5 gunluk hamileym :) belirtilerim,gogus uclarimin asiri buyumesi,bel agrisi,idarda koyuluk ve baloncuklar. Camasir suyu testini yaptm hatta kopurdu idrarim :) Allah herkese nasip etsin bi an once insallah...

[QUOTbecemvarolberen, post: 45057829, member: 732891"]Arkadaslar ben de yazayim madem belirtilerimi :) biz de yeni yeni dusunmeye baslamistik ki hamile kaldigimi ogrendim 4 gun once :) cok aceleci oldugum icin hemen ogrendim ben. Adetim cok duzenlidir.1 gun gecikti 2 gun gecikti ve 2. Gun test aldm. Negatif cikmisti. Ama hissediyordum hamileydim. Bi iki saat sonra testi copten cikarip baktm ikinci cizgi de cikmis :) hemen kan testi ve 4 hafta 5 gunluk hamileym :) belirtilerim,gogus uclarimin asiri buyumesi,bel agrisi,idarda koyuluk ve baloncuklar. Camasir suyu testini yaptm hatta kopurdu idrarim :) Allah herkese nasip etsin bi an once insallah...[/QUOTE]
Beta hcg değerin kaçtı peki bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin

Tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…