Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Biz çok takıyorz diye olmuyor galiba

Bu gerçek ama 1 sene boyunca ışte yat yastık koy ışte kur ler yap iğneler klomenler falan sonunda bıraktım ve o ay hamile kaldim
Bu ay bende öyle yaptım doktor doğal yolla olmayabilir dedi o yüzden yatmadan hemen duş aldım fazla üstüne düşmedim ama tabi bat 2 gün normalde 1 hafta önce adet sancilarim başlar sadece göğüslerim sis

Ben de yarın bakım gelişme yoksa bırakacm soğan kürü yapacm bide kendime bir uğraş bulmam lazmm burda eşimle tekiz o işe gidince tek başımaym çok sıkılıyorm ve hep aklımda hamilelik o da çok etkiliyormş
Bu gerçek ama 1 sene boyunca ışte yat yastık koy ışte kur ler yap iğneler klomenler falan sonunda bıraktım ve o ay hamile kaldim

Umarım en kısa zamanda sende o mutlu haberi duyarsin ama sakin belirtilere takılma çünkü bn her ay regl ağrısı ne cekiyosam bu ayda onu çektim hatta son gün ped bile kullandim olucam die ama esim taktı sen hani kesin die gitmiş test almış haberim yoktu yaptık ve çıktı bu yüzden kendini dinleme rahat birak

Bende evlenince işi bıraktım seni anlıyorum uğraş yok ama emin ol en güzeli gerçek bi doktor bulup kesin sonuçlar elde etmek

Sağol canım inşallah bana kalsa test yapmıştım eşim izin vermedi 5 aydır negatif olduğu için kısmet artk 2 gün kaldı

Hayırlı olsun canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

O zaman doktorumu değiştirecm

Bi kac doktora gittim biri iğne verip biri hap verio sonunda tüp bebek merkezine gittim onlar geçirdiğim ameliyatları bile sorup inceliyorlar mesala bnm doktorum apandist ameliyatı olduğum die sordu ilk ve olmuştum bu yüzden ilk rahmine bakmamış lazım dedi bi kalıntı varmı temini die bu yüzden doktor çok onemli

[Mrblar size bir sorum olacaktı ben 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve bu ay adetimde düzensiz bir kanama oluştu daha doğrusu vajinada ağrı yanma hissi oldu sonra 3 gün damla damla kanama lekesi oldu ve normal adetim 6 gündür gecikti biraz araştırma sonucu gebelik ihtimali akla geldi sizce gebemiyimdir gögüslerde karında şişlikte var kalçadan ayak bileğime kadar ağrı da oluyor sık sık idrara da cıkıyorum artk bunun sebebi nedir ? Şimdiden tskr ederim

söylediklerin hamilelik belirtisi adetinde gecikmiş..idrar testi yaparak kesin sonucu öğrenebilirsin canım..hakkında hayırlısı..

Ovulasyon testini saat kac gibi kullanmak iyi? Kullanim talimatinda 2. veya 3. idrarda yapilmasi yaziyor yardimci olur musunuz? Normalde kendimi yumurtlama zamanini biliyorum hissediyorum sanirdjm ama maalesef bu ay mi boyle oldu neyse anlamadim ovulasyon 4.gunu ama silik cizgi 4 gununde ayni

Yok canım üç gün sonrasına değil bir hafta sonrasına çağırıyor perşembe gidicem yok benden bir damla bişey gelmedi bildiğin kuruyum olmadi heralde

Slm kızlar dün 2 gibi adet olmuştum ama sökülemedim hala ya nasıl oluyor bu şimdi Allah korusun kist falan olmasın Allah tan yarın randevum var üstüne Görme demeyin sanmıyorum başka şeylerden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…