- 11 Ocak 2016
- 161
- 62
- 18
- 30
Biz çok takıyorz diye olmuyor galibaÖncelikle guzel dileklerin için teşekkür ederim... 1 senelik evliyim ilk aydan korunmadik 6 ay geçince doktora gittik ışte haplar aşılamak falan ama ikimzdede sorun çıkmadı sonra ovulasyon testleri özel kürtler yaptım esimede bana da ama her aybbaşa dondum yaşım 30 olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdim doktor regl olunca gel dedi o ay eşimle birlikte olurken falan bu sefer hamilelik için bisi yapmadım yapmadım hemen düş aldım ovulasyon testi kullanmadım ve sonuç hamileyim
Biz çok takıyorz diye olmuyor galiba
Bu ay bende öyle yaptım doktor doğal yolla olmayabilir dedi o yüzden yatmadan hemen duş aldım fazla üstüne düşmedim ama tabi bat 2 gün normalde 1 hafta önce adet sancilarim başlar sadece göğüslerim sisBu gerçek ama 1 sene boyunca ışte yat yastık koy ışte kur ler yap iğneler klomenler falan sonunda bıraktım ve o ay hamile kaldim
Bu gerçek ama 1 sene boyunca ışte yat yastık koy ışte kur ler yap iğneler klomenler falan sonunda bıraktım ve o ay hamile kaldim
Bu ay bende öyle yaptım doktor doğal yolla olmayabilir dedi o yüzden yatmadan hemen duş aldım fazla üstüne düşmedim ama tabi bat 2 gün normalde 1 hafta önce adet sancilarim başlar sadece göğüslerim sis
Sağol canım inşallah bana kalsa test yapmıştım eşim izin vermedi 5 aydır negatif olduğu için kısmet artk 2 gün kaldıUmarım en kısa zamanda sende o mutlu haberi duyarsin ama sakin belirtilere takılma çünkü bn her ay regl ağrısı ne cekiyosam bu ayda onu çektim hatta son gün ped bile kullandim olucam die ama esim taktı sen hani kesin die gitmiş test almış haberim yoktu yaptık ve çıktı bu yüzden kendini dinleme rahat birak
Hayırlı olsun canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaslar ben de yazayim madem belirtilerimi :) biz de yeni yeni dusunmeye baslamistik ki hamile kaldigimi ogrendim 4 gun once :) cok aceleci oldugum icin hemen ogrendim ben. Adetim cok duzenlidir.1 gun gecikti 2 gun gecikti ve 2. Gun test aldm. Negatif cikmisti. Ama hissediyordum hamileydim. Bi iki saat sonra testi copten cikarip baktm ikinci cizgi de cikmis :) hemen kan testi ve 4 hafta 5 gunluk hamileym :) belirtilerim,gogus uclarimin asiri buyumesi,bel agrisi,idarda koyuluk ve baloncuklar. Camasir suyu testini yaptm hatta kopurdu idrarim :) Allah herkese nasip etsin bi an once insallah...
Bende evlenince işi bıraktım seni anlıyorum uğraş yok ama emin ol en güzeli gerçek bi doktor bulup kesin sonuçlar elde etmek
O zaman doktorumu değiştirecm
söylediklerin hamilelik belirtisi adetinde gecikmiş..idrar testi yaparak kesin sonucu öğrenebilirsin canım..hakkında hayırlısı..[Mrblar size bir sorum olacaktı ben 22 yaşındayım 4 aylık evliyim ve bu ay adetimde düzensiz bir kanama oluştu daha doğrusu vajinada ağrı yanma hissi oldu sonra 3 gün damla damla kanama lekesi oldu ve normal adetim 6 gündür gecikti biraz araştırma sonucu gebelik ihtimali akla geldi sizce gebemiyimdir gögüslerde karında şişlikte var kalçadan ayak bileğime kadar ağrı da oluyor sık sık idrara da cıkıyorum artk bunun sebebi nedir ? Şimdiden tskr ederim
Cikar buyuk ihtimalleSizce kesinmidir bu bulgulara göre yarın 6 günlük gecikme olacak idrar testinde cıkarmı sonuç
Yok canım üç gün sonrasına değil bir hafta sonrasına çağırıyor perşembe gidicem yok benden bir damla bişey gelmedi bildiğin kuruyum olmadi heraldemerhaba catlatma ignesi 10- 48saatte yumurtan catlar canim doktorun sana gel demedimi 3 gun sonra gel bakalim cqtlamismi der canim bende igne oldum 22 saat sonra uzayan akintim geldi cat oldugun gun iliski olsun ve 3-4 gun iliski devam etsin ben iki ay jullandim cat igne ikinci ayda kimyasal gebelik oldu bu ayda cat igne kullanmadim hayirlisi olsun hakkinda canim.insallah bebisin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?