- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
kanamanin rengi nasildi caniim belki yerlesmeolmus olabilirSlm kızlar dün 2 gibi adet olmuştum ama sökülemedim hala ya nasıl oluyor bu şimdi Allah korusun kist falan olmasın Allah tan yarın randevum var üstüne Görme demeyin sanmıyorum başka şeylerden korkuyorum
Beta hcg değerin kaçtı peki bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin[/QUOTE][QUOTbecemvarolberen, post: 45057829, member: 732891"]Arkadaslar ben de yazayim madem belirtilerimi :) biz de yeni yeni dusunmeye baslamistik ki hamile kaldigimi ogrendim 4 gun once :) cok aceleci oldugum icin hemen ogrendim ben. Adetim cok duzenlidir.1 gun gecikti 2 gun gecikti ve 2. Gun test aldm. Negatif cikmisti. Ama hissediyordum hamileydim. Bi iki saat sonra testi copten cikarip baktm ikinci cizgi de cikmis :) hemen kan testi ve 4 hafta 5 gunluk hamileym :) belirtilerim,gogus uclarimin asiri buyumesi,bel agrisi,idarda koyuluk ve baloncuklar. Camasir suyu testini yaptm hatta kopurdu idrarim :) Allah herkese nasip etsin bi an once insallah...
benim oyleolmustu sabah gelmisti oglenbitmisti megerse hamileymisimkanamanin rengi nasildi caniim belki yerlesmeolmus olabilir
Bildiğin koyu kırmızıkanamanin rengi nasildi caniim belki yerlesmeolmus olabilir
Canim sanci durumun nasil peki her ihtimal olabilir stres yapma kendini guzel dusun guzel seyler olsun hni hemen kist falan dusunup kafana takma..yarin hersey acikliga cikar gercekten iyiki randevun varmisSlm kızlar dün 2 gibi adet olmuştum ama sökülemedim hala ya nasıl oluyor bu şimdi Allah korusun kist falan olmasın Allah tan yarın randevum var üstüne Görme demeyin sanmıyorum başka şeylerden korkuyorum
Haklısın canmmBi kac doktora gittim biri iğne verip biri hap verio sonunda tüp bebek merkezine gittim onlar geçirdiğim ameliyatları bile sorup inceliyorlar mesala bnm doktorum apandist ameliyatı olduğum die sordu ilk ve olmuştum bu yüzden ilk rahmine bakmamış lazım dedi bi kalıntı varmı temini die bu yüzden doktor çok onemli
Hiç sancım yok canım yavaş yavaş gelmeye başladı galiba adet, yarın da bi kontrol etsin bakalım doktor herşeyin başı sağlık.Canim sanci durumun nasil peki her ihtimal olabilir stres yapma kendini guzel dusun guzel seyler olsun hni hemen kist falan dusunup kafana takma..yarin hersey acikliga cikar gercekten iyiki randevun varmis
aminnnn cok tesekkur ederim cumlemize nasip etsin insallahTebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah..
canım bu ay geç yumurtluyor olabilirsin az koyulaşmaya başlamış sanki..benimde değişiyor bazen 14. gün bazen 17. gün yumurtluyorum..bu ay 3 kez çift çizgi gördüm sanki..ne olduğunu bende anlamadım..adetliyken bile çift çizgi gördüm ovulasyonda:) ama ikisi sonradan koyulaşıp diğeriyle aynı renk oldu yaptıktan 10 dk sonra değil..bu ovulasyon testleri benim de kafamı karıştırmaya başladı:S akıntı takip etmek daha iyi sanki..Kizlar bana da cevap verin nolur
benim de oyleydi hatta sabah baslayip oglen bitmisti hic te oyle az da degil di ama sanenin adet gunun sanirim 9 subati degilmi ama bence yerlesme kaamasi olamaz adet gunune yakin benin adetimden 12 gun sonra olmustu kanamam doktora gitmelisin bence canim insallah onemli bir sey deigldir :)Bildiğin koyu kırmızı
İnşallah canm hayırlısıyla mutlu haberi verirsin inş en yakın zamandaKızlar tekrar merhaba. Geçen hafta rahim filmi cekildim meğerse tüplerim tikaliymis 1 yildir boşuna üzülmüşüm. Sakın benim gibi yapmayın beklemeyin bütün tetkikleri önceden yaptırın. . Açıldı hsg ile laparoskopiye gerek kalmadi çok şükür. Doktor 3 4 ay içinde gebelik olması muhtemel dedi. İnşallah şans bu sefer yüzüme güler.
Tesekkur ederim canim cevapladigin icin..yani bugune kadar yanlis mi hesaplamisim ben test kullanmadan bildigimi saniyordum cok buyuk hata etmisim gercektencanım bu ay geç yumurtluyor olabilirsin az koyulaşmaya başlamış sanki..benimde değişiyor bazen 14. gün bazen 17. gün yumurtluyorum..bu ay 3 kez çift çizgi gördüm sanki..ne olduğunu bende anlamadım..adetliyken bile çift çizgi gördüm ovulasyonda:) ama ikisi sonradan koyulaşıp diğeriyle aynı renk oldu yaptıktan 10 dk sonra değil..bu ovulasyon testleri benim de kafamı karıştırmaya başladı:S akıntı takip etmek daha iyi sanki..
benim bat da 20 ocak..25-26 günde bir adet oluyorsan senin ovulasyon gününün çoktan geçmiş olması lazım canım..Tesekkur ederim canim cevapladigin icin..yani bugune kadar yanlis mi hesaplamisim ben test kullanmadan bildigimi saniyordum cok buyuk hata etmisim gercektennormalde adet dongum 25 26 gibi o yuzden de biraz farkli geldi simdi yani yumurtlamadan 14 sonra adet olunuyor o zaman benim bu ay 21 subat olmayacak bat hayirlisi benimde aklimi karistirdi..ama dedigin gibi bugun hafif bi koyulasma var..garibim esim bile hergun test kagidina goz atiyo bugun mu oldu mu diye :)) vuslatimiz olsun gayriiiii inseallah
Kızlar tekrar merhaba. Geçen hafta rahim filmi cekildim meğerse tüplerim tikaliymis 1 yildir boşuna üzülmüşüm. Sakın benim gibi yapmayın beklemeyin bütün tetkikleri önceden yaptırın. . Açıldı hsg ile laparoskopiye gerek kalmadi çok şükür. Doktor 3 4 ay içinde gebelik olması muhtemel dedi. İnşallah şans bu sefer yüzüme güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?