- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canim gecmesi imkansiz cunku adetimin son gununden itibaren test yapmaya basladim hani arada kacan bi gun yok onun icin saskinim ya kasik agrim var bugun biraz daha akintim geldi yarin veya yarindan sonra sanki olacak gibi afff zor bu islerbenim bat da 20 ocak..25-26 günde bir adet oluyorsan senin ovulasyon gününün çoktan geçmiş olması lazım canım..
Yerlesme kanamasi olabilir canim test yaptin miArkadaşlar merhaba size bişey sorucam benim adetlerim düzenli ama geçen ay 9 unda oldum bu ay 7-8 inde olmam gerekiyordu ama adet başlangıcında sildiğiniz de böyle açık kırmızı pembe leke olur ya onlar geldi ama adet hala gelmedi sancım da yok neden acaba
Canim pco var demişti yok muymus çok güzel ya. Yumurtalıkların gelişmesi için kurler var yapmayı dener misin. Doktor muhtemelen klomen de verir ama.Kızlar ben de tekrar gittim yumurtalıklarım gelişmiyor yaa ama kist yokmuş doktor hatta gösterdi bir sürü yumurta ama bize sadece bitanesii lazm dedi 3 gün sonra bi daha bakacam dedi sonra hormon testi yapalım dedi olmazsa
canım iyi misin hastalandın mı ağrı fln bahsetmişsin belki adet olmuşsundur yarın sökülürsunBildiğin koyu kırmızı
Klomen kullandm canm faydası olmadı bide kist yok dedi ama polikistik over dedi yani Pco varmış anlamadım bendeCanim pco var demişti yok muymus çok güzel ya. Yumurtalıkların gelişmesi için kurler var yapmayı dener misin. Doktor muhtemelen klomen de verir ama.
Canm hangi kürleri iyi gider incir kürü diyorlar senin bildiğin var mıCanim pco var demişti yok muymus çok güzel ya. Yumurtalıkların gelişmesi için kurler var yapmayı dener misin. Doktor muhtemelen klomen de verir ama.
Her zamankinden farkliysa gelisi test yap derim ya da yakinsa kan ver daha kesin sonuc kafani bu kadar mesgul etmesindense bi an once cevabini ogrenmek daha mantikli demi hayirlisi olsun inseallah bebis alametidirYapmAdım Canım valla kan görünce dedim gelecek herhalde kırmızı renk çünkü
Aynen rahim kalinlasmasi diyolar canim. Iyice temizleniomus iste ne guzel :)az önce küçük abdest için laboya gittim tam peçeteyle silcem 2 küçük parça düştü nohut ve ondan biraz daha büyük ciğer gibi düşük olsa Allah korusun ağrıdan duramazdım demi hiç ağrım yok ve benim genelde olur phtı 2.günü bu sefer kalkmamla düştü yere korktum inşallah önemli bişey değildir ,internetten baktım rahim kalınlaşıyormuş adetle atılıyormuş pıhtı iyimiş gelmesi temizleniyormuş.
Canim bende doktordan şimdi çıktım bende de polikistik varmış bekliyordum bu sonucu tabiki. Polikistik korkulacak bi hastalık değil fakat bebek hemen de olabilir 3 sene de sürebilir dedi. 7 aylık evliyim 3 aydır adet olmuyorum. Söktürücü verdi adet olunca tahlil istedi. Ve bir ay diane 35 kullan dedi ondan sonra yumurta gelişmesi için takibe ve ilaca başlarız dediKlomen kullandm canm faydası olmadı bide kist yok dedi ama polikistik over dedi yani Pco varmış anlamadım bende
Bende incir kuru bide bal tarçın corek otunu duymuştum canmCanm hangi kürleri iyi gider incir kürü diyorlar senin bildiğin var mı
Canim bende pko luyum ve 4 aylik hamileyim ☺ dicem şu ki dr unuz dedigi gibi bu hastalık değil biz bebek dusunmeye başladıktan 6 ay sonra hamile kaldim. Hormon tahlili yapiyo drlar cunku pko da progestan hormonu ve unsilin direnci fazla cikiyo. Bunları dusurmen lazımCanim bende doktordan şimdi çıktım bende de polikistik varmış bekliyordum bu sonucu tabiki. Polikistik korkulacak bi hastalık değil fakat bebek hemen de olabilir 3 sene de sürebilir dedi. 7 aylık evliyim 3 aydır adet olmuyorum. Söktürücü verdi adet olunca tahlil istedi. Ve bir ay diane 35 kullan dedi ondan sonra yumurta gelişmesi için takibe ve ilaca başlarız dedi
Hayt tohumu en etkilisi..aktarim bu aradaBende incir kuru bide bal tarçın corek otunu duymuştum canm
Evet canim bekliyodum bu sonucu çok fazla etkilenmedim bi an ince tedaviye baslayim diyorum inşallah çok fazla beklenmez bizi bebek. Diane 35 verdi bir ay kullan dedi bu süreçte boşuna zman kaybı olarka düşünme bu ilacı dedi. Kilo vermem gerekiyor sanırım biraz da. Evlendikten sonra baya bi aldım. 58 kilo oldumCanim bende pko luyum ve 4 aylik hamileyim ☺ dicem şu ki dr unuz dedigi gibi bu hastalık değil biz bebek dusunmeye başladıktan 6 ay sonra hamile kaldim. Hormon tahlili yapiyo drlar cunku pko da progestan hormonu ve unsilin direnci fazla cikiyo. Bunları dusurmen lazım
Hayıt tohumu var elimde testere dişli aslan pençesi de :) hayıt nasıl kullanılıyo canm bi zmani var miHayt tohumu en etkilisi..aktarim bu arada
inşallah en kisa zman kalırsa kalirsin canım peki sancilimiydiKızlar tekrar merhaba. Geçen hafta rahim filmi cekildim meğerse tüplerim tikaliymis 1 yildir boşuna üzülmüşüm. Sakın benim gibi yapmayın beklemeyin bütün tetkikleri önceden yaptırın. . Açıldı hsg ile laparoskopiye gerek kalmadi çok şükür. Doktor 3 4 ay içinde gebelik olması muhtemel dedi. İnşallah şans bu sefer yüzüme güler.
söküldüm canım şükür ,bu ay soğan kürüne başlıyorum,inşallahcanım iyi misin hastalandın mı ağrı fln bahsetmişsin belki adet olmuşsundur yarın sökülürsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?