Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

az önce küçük abdest için laboya gittim tam peçeteyle silcem 2 küçük parça düştü nohut ve ondan biraz daha büyük ciğer gibi düşük olsa Allah korusun ağrıdan duramazdım demi hiç ağrım yok ve benim genelde olur phtı 2.günü bu sefer kalkmamla düştü yere korktum inşallah önemli bişey değildir ,internetten baktım rahim kalınlaşıyormuş adetle atılıyormuş pıhtı iyimiş gelmesi temizleniyormuş.

benim bat da 20 ocak..25-26 günde bir adet oluyorsan senin ovulasyon gününün çoktan geçmiş olması lazım canım..
Canim gecmesi imkansiz cunku adetimin son gununden itibaren test yapmaya basladim hani arada kacan bi gun yok onun icin saskinim ya kasik agrim var bugun biraz daha akintim geldi yarin veya yarindan sonra sanki olacak gibi afff zor bu isler

Yerlesme kanamasi olabilir canim test yaptin mi

Canim pco var demişti yok muymus çok güzel ya. Yumurtalıkların gelişmesi için kurler var yapmayı dener misin. Doktor muhtemelen klomen de verir ama.

çatlatma iğnesinden sonraki 17. gün kızlar test yapmadım doktor günün geçince test yaptır demişti ama pco olduğum için adet günleri düzensiz şimdi bu durumda günümün geçip geçmediğini nasıl anlayacağım. 28 günde bir adet olan birine göre 2 gün geçmiş oluyor.

YapmAdım Canım valla kan görünce dedim gelecek herhalde kırmızı renk çünkü
Her zamankinden farkliysa gelisi test yap derim ya da yakinsa kan ver daha kesin sonuc kafani bu kadar mesgul etmesindense bi an once cevabini ogrenmek daha mantikli demi hayirlisi olsun inseallah bebis alametidir

Aynen rahim kalinlasmasi diyolar canim. Iyice temizleniomus iste ne guzel :)

Klomen kullandm canm faydası olmadı bide kist yok dedi ama polikistik over dedi yani Pco varmış anlamadım bende
Canim bende doktordan şimdi çıktım bende de polikistik varmış bekliyordum bu sonucu tabiki. Polikistik korkulacak bi hastalık değil fakat bebek hemen de olabilir 3 sene de sürebilir dedi. 7 aylık evliyim 3 aydır adet olmuyorum. Söktürücü verdi adet olunca tahlil istedi. Ve bir ay diane 35 kullan dedi ondan sonra yumurta gelişmesi için takibe ve ilaca başlarız dedi

Canim bende pko luyum ve 4 aylik hamileyim ☺ dicem şu ki dr unuz dedigi gibi bu hastalık değil biz bebek dusunmeye başladıktan 6 ay sonra hamile kaldim. Hormon tahlili yapiyo drlar cunku pko da progestan hormonu ve unsilin direnci fazla cikiyo. Bunları dusurmen lazım

Kızlar son üç günüm inşallah hamisidir ama hic hamile gibi hissetmiyom geçen ay hissettim adet oldum bu ay psikoloJik mi hissetmiyorum bilmiyorum

Evet canim bekliyodum bu sonucu çok fazla etkilenmedim bi an ince tedaviye baslayim diyorum inşallah çok fazla beklenmez bizi bebek. Diane 35 verdi bir ay kullan dedi bu süreçte boşuna zman kaybı olarka düşünme bu ilacı dedi. Kilo vermem gerekiyor sanırım biraz da. Evlendikten sonra baya bi aldım. 58 kilo oldum bu arada hayırlı olsun bebeğin canim Rabbim kucağına almayı da nasip etsinn

inşallah en kisa zman kalırsa kalirsin canım peki sancilimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…