Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen rahim kalinlasmasi diyolar canim. Iyice temizleniomus iste ne guzel :)
aynen canım çok şükür bu ay ilaç kullanmıcam doktorumla görüştüm kızlar bu arada 3.ayın sonunda gel demişti bu 2.ayımdı kendisine seropheneyi kullanmayı istemediğimi söyledim pco nun soğan kürüne iyi geldiğini ve daha önce başka arkadaşıma da tavsiye ettiğini onu yapcağımı söyledim tamam dedi prolaktin için de ilaç vermemişti 35 çok yüksek değil demişti ama sınırın üstünde kalıyor yani onun içinde testere dişli aslan pençesi içcem bu ay olmazsa zaten gel demişti mart ta gidip sonuca bağlıcakmış

kan testi ile adetten 10 gün önce çıkmaz dimi.bulantım çoktu kan testi yaptım bişi yoktu ama?

Canim bende bugün öğrendim PCO olduğumu. Adetin 3. Günü tahlil verecem. Bide bir ay Diane 35 kullan dedi. Sonra da yumurtalar için tedaviye başlarız dedi. Dianeyi pek onermiyolar ama doktorun dediğine uyacam mecbur

Canim bende bugün öğrendim PCO olduğumu. Adetin 3. Günü tahlil verecem. Bide bir ay Diane 35 kullan dedi. Sonra da yumurtalar için tedaviye başlarız dedi. Dianeyi pek onermiyolar ama doktorun dediğine uyacam mecbur
bana hiç vermedi diane 35 yumurtlama olmuyormuş ilaç vermişti ama bu ay içmiycem soğan suyu yapcam ilacın faydası olmadı öbür ayda hsg isticek büyük ihtimal hayırlısı

en iyisini yaparsın canım
yıprandığımı hissetmeye başlıyorum artık 1 yılı geçti bizimde,hemen şu hsgyi çektirip aşılamaya geçmek istiyorum
Doğru canim zman o kadar çabuk geçiyor ki farkında bile olmadim . yaşım küçük değil ve zman kaybetmek istemiyorum artık . ne gerekiyorsa sırasıyla yapalım gelen bebisler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…