- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
aynen canım çok şükür bu ay ilaç kullanmıcam doktorumla görüştüm kızlar bu arada 3.ayın sonunda gel demişti bu 2.ayımdı kendisine seropheneyi kullanmayı istemediğimi söyledim pco nun soğan kürüne iyi geldiğini ve daha önce başka arkadaşıma da tavsiye ettiğini onu yapcağımı söyledim tamam dedi prolaktin için de ilaç vermemişti 35 çok yüksek değil demişti ama sınırın üstünde kalıyor yani onun içinde testere dişli aslan pençesi içcem bu ay olmazsa zaten gel demişti mart ta gidip sonuca bağlıcakmışAynen rahim kalinlasmasi diyolar canim. Iyice temizleniomus iste ne guzel :)
Canim bende bugün öğrendim PCO olduğumu. Adetin 3. Günü tahlil verecem. Bide bir ay Diane 35 kullan dedi. Sonra da yumurtalar için tedaviye başlarız dedi. Dianeyi pek onermiyolar ama doktorun dediğine uyacam mecburaynen canım çok şükür bu ay ilaç kullanmıcam doktorumla görüştüm kızlar bu arada 3.ayın sonunda gel demişti bu 2.ayımdı kendisine seropheneyi kullanmayı istemediğimi söyledim pco nun soğan kürüne iyi geldiğini ve daha önce başka arkadaşıma da tavsiye ettiğini onu yapcağımı söyledim tamam dedi prolaktin için de ilaç vermemişti 35 çok yüksek değil demişti ama sınırın üstünde kalıyor yani onun içinde testere dişli aslan pençesi içcem bu ay olmazsa zaten gel demişti mart ta gidip sonuca bağlıcakmış
Canim arakadasimin çıktı değeri de 15 ti. Erken döllenme olmuş sanırım. Herkeste cikmayabiliyor onunki şanstı :)ay sorum havada kaldı kızlar adetten 10 gün önceden çıkarm ııı kanda?
bana hiç vermedi diane 35 yumurtlama olmuyormuş ilaç vermişti ama bu ay içmiycem soğan suyu yapcam ilacın faydası olmadı öbür ayda hsg isticek büyük ihtimal hayırlısıCanim bende bugün öğrendim PCO olduğumu. Adetin 3. Günü tahlil verecem. Bide bir ay Diane 35 kullan dedi. Sonra da yumurtalar için tedaviye başlarız dedi. Dianeyi pek onermiyolar ama doktorun dediğine uyacam mecbur
Benim ilk tedavim canim mecbur kullnacam onu da. Bir iki ay sonuç almazsam ben de isticem canm hsgbana hiç vermedi diane 35 yumurtlama olmuyormuş ilaç vermişti ama bu ay içmiycem soğan suyu yapcam ilacın faydası olmadı öbür ayda hsg isticek büyük ihtimal hayırlısı
en iyisini yaparsın canımBenim ilk tedavim canim mecbur kullnacam onu da. Bir iki ay sonuç almazsam ben de isticem canm hsg
Doğru canim zman o kadar çabuk geçiyor ki farkında bile olmadim . yaşım küçük değil ve zman kaybetmek istemiyorum artık . ne gerekiyorsa sırasıyla yapalım gelen bebisler insallahen iyisini yaparsın canım
yıprandığımı hissetmeye başlıyorum artık 1 yılı geçti bizimde,hemen şu hsgyi çektirip aşılamaya geçmek istiyorum
Canim yarın direk gidip kan ver bence bazen cikmayabiliyor testde benimde yarın adet günüm hiç adet belirtim yok göğüslerim sis o kadarKizlar, benimde adetimi 6 gun gecti dun test yaptim negatif cikti sadece belim agriyor adet belirtiside yok
Aynen cnm benim de yarin gogusler sis o kadar buyuk ihtimal adet olcam yineCanim yarın direk gidip kan ver bence bazen cikmayabiliyor testde benimde yarın adet günüm hiç adet belirtim yok göğüslerim sis o kadar
İnşallah olmayiz ben hep derdim adet olcam diye ama diyemiyorum hicağrı sizi yok bilemedim inşallah bebislerimiz tutunmusturAynen cnm benim de yarin gogusler sis o kadar buyuk ihtimal adet olcam yine
Canim bence var hadi hayırlısı olsun inşallah yarın hemen kana git durmaaaaaarkadaşlar üç yıldır ilk kez silik çizgi gördüm. sizce hamile miiyim? adetim 4 gün geçti
Canim bence var hadi hayırlısı olsun inşallah yarın hemen kana git durmaaaaa
Etmem mi hiç duaları seninle inşallah güzel haberlerle gel haber vermeyi unutmadua edin inşaallah olsun hayırlısıyla :)
Canım ben kendimi tutuyorum girmemek için çok kaptırmak istemiyorum kendimi dinlemek de istemiyorum adetim bitince bi hafta girmiyim diyorum emin değilim Napsam?? Sen napıyonKimsecikler kalmadı nerdesiniz çok sesizlesti buralarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?