- 30 Ekim 2015
- 173
- 82
- 13
yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam test inşallah netleşir. 3 yıldır hiç silik bile görmemiştim çizgiyi öyle heyecanlandım ki. bi de yurt dışındayım netleşmeden kimseyi sevindirmek de istemiyorum. desteğin için sağol:)Etmem mi hiç duaları seninle inşallah güzel haberlerle gel haber vermeyi unutma
Aslında en iyisi girince kendimizi dinliyoruz bende bekliyorum yarın ama hiç belirtim yok adet sancım yok şiirde yok kafayı yicemCanım ben kendimi tutuyorum girmemek için çok kaptırmak istemiyorum kendimi dinlemek de istemiyorum adetim bitince bi hafta girmiyim diyorum emin değilim Napsam?? Sen napıyon
Sende Sağol canım tabi netleştir öyle sabah da at testi inşallah vardır allah büyükyarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam test inşallah netleşir. 3 yıldır hiç silik bile görmemiştim çizgiyi öyle heyecanlandım ki. bi de yurt dışındayım netleşmeden kimseyi sevindirmek de istemiyorum. desteğin için sağol:)
Bence normal canım bende de aynısı oldu 12. Güne kadar hep silik diBufun yaptigim ovulasyon testi dunkune gore biraz daha az silik cikti boyle olmasi normal mi
İnşallah görürsün canım sabret çalışmalara devamAy iyi bari. Dedim noluo birden :) su koyulasmasini da bi gorsem Allahin izniyle
Benimde yarın gün geçsin diye bekliyorum eşime kan verelim gidelim diyorum istemiyor geçsin çok üzülüyorsun çıkmayınca diyorsanırım günü geçtikten sonra kana bakıcam ben
İnşallah canimHayirlisi ile bebek gelir insallah cnm
İnşallah canimmİnşallah canm hayırlısıyla mutlu haberi verirsin inş en yakın zamanda
Hadi bakalım inşallah bu ay tutmuştur senden iyi haberler bekliyorm :)Aslında en iyisi girince kendimizi dinliyoruz bende bekliyorum yarın ama hiç belirtim yok adet sancım yok şiirde yok kafayı yicem
Canim yarın direk gidip kan ver bence bazen cikmayabiliyor testde benimde yarın adet günüm hiç adet belirtim yok göğüslerim sis o kadar
Ben de 6 ay oldu canm evlendiğim ama benim adetim ilk bu ay bu kadar gecikti polikistik over var dedi klomen kullandm fayda etmedi bu ay boş gitti bence 3 gün sonra yine çağırdı ama bence farklılık olmaz hormon testi yapacz işte adet oluncaCanim bende doktordan şimdi çıktım bende de polikistik varmış bekliyordum bu sonucu tabiki. Polikistik korkulacak bi hastalık değil fakat bebek hemen de olabilir 3 sene de sürebilir dedi. 7 aylık evliyim 3 aydır adet olmuyorum. Söktürücü verdi adet olunca tahlil istedi. Ve bir ay diane 35 kullan dedi ondan sonra yumurta gelişmesi için takibe ve ilaca başlarız dedi
Güzel canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim bende pko luyum ve 4 aylik hamileyim ☺ dicem şu ki dr unuz dedigi gibi bu hastalık değil biz bebek dusunmeye başladıktan 6 ay sonra hamile kaldim. Hormon tahlili yapiyo drlar cunku pko da progestan hormonu ve unsilin direnci fazla cikiyo. Bunları dusurmen lazım
Normalde düzensiz olur pcolarda ama seninki çok düzensiz değil sanırım canm..valla doktorlara guvenicez artık ne derlerse onu yapacazBen de 6 ay oldu canm evlendiğim ama benim adetim ilk bu ay bu kadar gecikti polikistik over var dedi klomen kullandm fayda etmedi bu ay boş gitti bence 3 gün sonra yine çağırdı ama bence farklılık olmaz hormon testi yapacz işte adet olunca
Ben de anlamıyorum canm aynen bakalım yarın soğan kürüne başlıcam bakalım artıkNormalde düzensiz olur pcolarda ama seninki çok düzensiz değil sanırım canm..valla doktorlara guvenicez artık ne derlerse onu yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?