Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Etmem mi hiç duaları seninle inşallah güzel haberlerle gel haber vermeyi unutma
yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam test inşallah netleşir. 3 yıldır hiç silik bile görmemiştim çizgiyi öyle heyecanlandım ki. bi de yurt dışındayım netleşmeden kimseyi sevindirmek de istemiyorum. desteğin için sağol:)

Canım ben kendimi tutuyorum girmemek için çok kaptırmak istemiyorum kendimi dinlemek de istemiyorum adetim bitince bi hafta girmiyim diyorum emin değilim Napsam?? Sen napıyon
Aslında en iyisi girince kendimizi dinliyoruz bende bekliyorum yarın ama hiç belirtim yok adet sancım yok şiirde yok kafayı yicem

Sende Sağol canım tabi netleştir öyle sabah da at testi inşallah vardır allah büyük

Ben de 6 ay oldu canm evlendiğim ama benim adetim ilk bu ay bu kadar gecikti polikistik over var dedi klomen kullandm fayda etmedi bu ay boş gitti bence 3 gün sonra yine çağırdı ama bence farklılık olmaz hormon testi yapacz işte adet olunca

Ne
Güzel canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Normalde düzensiz olur pcolarda ama seninki çok düzensiz değil sanırım canm..valla doktorlara guvenicez artık ne derlerse onu yapacaz

selam kizlar yardiminiz lazim lutfen bilgisi olanlar yazsin adet gecikmesi olmadan iki hafta oncesinden hamilelik belirtiler baslarmi.onceden tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…