Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kizlar yardiminiz lazim lutfen bilgisi olanlar yazsin adet gecikmesi olmadan iki hafta oncesinden hamilelik belirtiler baslarmi.onceden tsk
İki hafta öncesi yumurtlama zamanı sen yumurtladigini hissediyosundur canım hamile gibi hissediyorsan psikolojiktir heralde

Bekle bence 1-2 gün geçsin ben öyle yaptım dün idrarda pozitif çıktı bugün kan verdim sonucu bekliyorum

Günaydın kızlaarBenim bat 17 subat.Pazar gününden beri midem yanıyor.Rene falan içtim.Bana mısın demedi.Yumurtlamam bitti ama kasıklarda ağrı devam ediyor.Vücudum sis resmen.Belde ağrım var ve uykum var8 aydır bu belirtileri birebir yasadıgımdan biseye yoramıyorumSimdi bu kız naaapsın

tsk cn
İki hafta öncesi yumurtlama zamanı sen yumurtladigini hissediyosundur canım hamile gibi hissediyorsan psikolojiktir heralde
canim cevabin icin tsk ederim. ama bildiyim kadariyla yumurtlama iki gun oluyo bitiyo ama ben iki haftadir basim donuyor midem bulaniyor ve surekli uykum var. anlamadim bende. senin soruna gelince ben kizima hamileyken aderime iki gun kala test yapdim cikdi bence yap iki tane al birini simdi yap birinide adetin gecikdikden sonra ben oyle yapmisdim

Ah o belirtiler bizi bizden aldi :) cogunluk bu belirtileri yassyip adet oluoruz :)

Yok canım üç gün sonrasına değil bir hafta sonrasına çağırıyor perşembe gidicem yok benden bir damla bişey gelmedi bildiğin kuruyum olmadi heralde
semaaaaaaaaaa sen burda ne yapıyorsun. bir ara hamile olduğunu okudum. hayırlııı olsunn:)

kızlar size birşey danışmak istiyorum. şimdi ben bu ay 2 gün evvel adet oldum ve 8 gün sürdü ( böyle bişi yaşmam genelde). doktor randevusu almıştım bugune gidip, biz bebek istiyoruz ama bayadır olmuyor ve gerekli kontrolleri yapmak için siz geldim demek istiyorum. fakat nasıl bir yol izler doktor hiç bilmiyorum. hemen aşımala felan mı yapıyorlar ne yapıyorlar. ben her zaman ilk doğal yoldan hamile kalmayı denemek istiyorum da. Deneyimli olanlar sizce ne der, nasıl bir yol izler?? ikincisi nedense bugun hiç doktora gitmek istemiyorum içimden hiç gelmiyor. Akşam rüyamda bir sürü akıntım geliyor. boyle parmak arasında 10 cm felan uzuyor çok üzülüyorum tüh eşim bugun yok ki bu ayı da kaçırdık diyorum. iyi ce psikolojim bozuldu

kızlar merhaba. geçen ay yumurtlama günümde adet kanı gibi akıntım oldu çok korktum. 2 hafta sonra adet oldum ve adet sonunda siyahımsı koyu kahve akıntılarım vardı bugün 10. gün hala az az lekem geliyor. karnımda ağrımaya başladı. korkuyorum acaba neden böyle oldum ilk defa başıma geliyor. 5 yada 6 günde adetim biterdi ve kıpkırmızı olurdu. başına böyle bişey gelen var mı acaba

merhaba genelde klomen yumurta çoğaltıcı hap ve ovıtralle çatlatma iğnesi var bunlardan kullanıyorsun yani doktor veriyor. sonra yumurta takibin yapılıyor. belirli günlerde ilişki öneriyor doktor. 5-6 ay deniyorlar bu tedaviyi sonra aşılama aşılama olmazsa tüp bebek yöntemine geçiliyor. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın arkadaşım

çok teşekkür ederim beyaz gül. Peki sence içimde ki sesi dinleyip gitmeyeyim mi? yoksa gideyim mi? temmuz da 29 yaşımda olacağım. 2,5 senelik evliyim. ve 7 aydır fln deniyoruz.

O ozge87 rica ederim.bende diyecektim ki 6 aydır bebek denemesi yaptıysan gitmelisin ama 7 aydır deniyorsun demek ki kesinlikle gitmelisin allah korusun bir sorun vardır belki hemen önlemini alırsın yoksada. belki yumurtaların tembeldir onu çalıştırıyorlar. genelde klomenle hamile kalan çok. 6 aydan sonra beklemenin bir manası yok bana göre. yaşında 30 olmuş nerdeyse. vakit kaybetme

Son düzenleme:
Nekadar zamandır deniyorsunuz?1yıldan azsa smear testi,kan testi ve bikac test yapıp folikasit yazıyorlar genelde.Hemen asılama vermiyorlar.Eşinize de sperm kalitesi ve testi için test isteyebilrler.İnş bekletmeden gelir minik

inşallah olur en kısa zaman da:) 7 aydır olmuyor. temmuz da 29 olacağım yaşımdan fln korkuyorum.

kızlar merhaba. geçen ay yumurtlama günümde adet kanı gibi akıntım oldu çok korktum. 2 hafta sonra adet oldum ve adet sonunda siyahımsı koyu kahve akıntılarım vardı bugün 10. gün hala az az lekem geliyor. karnımda ağrımaya başladı. korkuyorum acaba neden böyle oldum ilk defa başıma geliyor. 5 yada 6 günde adetim biterdi ve kıpkırmızı olurdu. başına böyle bişey gelen var mı acaba

döllenmiş yumurta sağlıksız olduğu için vucuttan atmış fln olabilir mi? koyu geldiği için bu fikri yürütttüm.

inşallah olur en kısa zaman da:) 7 aydır olmuyor. temmuz da 29 olacağım yaşımdan fln korkuyorum.
Yok artık yas cok normal.Ben de mayıs tan beri deniyoruum.Bende 29 yasındayım:)Dr a gidin tabi ekim de gttim marta kadar gelmeyin dedi.Temiz cıktı benım testler.Eşim için martta gitcez.Sıkıntı yapmayın.Olacak elbet.Sağlıklı olsun,geç olsun.Öyle düşünün.

kizlar 1 haftadir kasiklarimda agri var ve akintim var.ara arada igne batmasi gibi bişeyler oluyor.asiri gazim var.lakin adam akilli bir kere oldu bu ay. ve diyorumki hamilelik olsa goguslerim siserdi.adetime 6 gun var normalde goguslerim siser acirdi o da yok..bi akil verin bana.yoksa bende iltihap falanmi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…