- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
aynı durumdayımmmmmmKızlar son üç günüm inşallah hamisidir ama hic hamile gibi hissetmiyom geçen ay hissettim adet oldum bu ay psikoloJik mi hissetmiyorum bilmiyorum
aslinda haklisin canim.dusunmiyim diyorum yinede aklima giriyo...nasil biseymis bu yaaaarkadaşlar üç yıldır bekleyen biri olarak söylüyorum adet öncesi belirtilerin %90'nı psikolojik oluyor. onlarca kere hamileyim sandım zira ben...ve her sefer kan verip sonucu 0 gördükten sonra adet oldum:)))bu ay 5 gün geçti idrar testleri çok silik çıkıyor inandırıcı gelmeyecek kadar ama kan veresim bile yok. hayal kırıklıkları insanı sakinleştiriyor yani:)
hakkımızda hayırlısıolsun
Ciddi değilsin dimi?Ablacım yas kac senin ya?kizlar bide ben vajinusmustan cikma oldugum için ara ara kasiliyorum ve esim disariya bosaliyor.allah korusun dis gebelik olabilir mi bu.bilenler acil cevappp
Tatlım benim de bugün bat günüm. Üç gündür midem bulanıyodu dün akşam bulantıdan yemek yiyemedim ve dün sabah da kasıklarımda çok batma vardı.bugün bende de hiç belirti kalmadı. İnşallah hamilesindir canım.kızlar bugün bat günüm veee hic bir belirti yok göğüs agrim bile geçti adet belirtim yok normalde sancılı ve leke olurdu kafayi yicem 1 2 gün geçsin istiyorum test için eşime hasta oldum dedim süpriz yapmak istiyorum eger varsa dua edin ne olur
Yok kiz keşke hamile olsam hamile sanıyordum ama muhtemelen kimyasal gebelik yaşadım tedavilerin suan yinesemaaaaaaaaaa sen burda ne yapıyorsun. bir ara hamile olduğunu okudum. hayırlııı olsunn:)
Evet canım ultrasyona bakarak anlıyor ben catlatma ignesini vurunmadan ve vurlduktan sonra da iki halinide gördüm göstermişti doktor hatta çatlama anını bile gördümkızlar birşey sorucam. hani bazı arkadaşlar diyor ya doktora gittim yumurtam olgunlaşmış ya da doktor yumurtan olgunlaşmış ama çatlamamış. bunları ne yaparak söylüyor doktor ultrasonlamı bakıyor hiçbir bilgim yok bu konuda
saol canım. henüz başıma gelmedi ama olur ki ihtiyaç duyarım böyle birşeye bilgim olsun.Evet canım ultrasyona bakarak anlıyor ben catlatma ignesini vurunmadan ve vurlduktan sonra da iki halinide gördüm göstermişti doktor hatta çatlama anını bile gördüm
canim benim yaa inşallah biraz önce test yaptım negatif çıktı bnde bulantı da yok inşallah sende hamilesindir test yaptın mi senTa
Tatlım benim de bugün bat günüm. Üç gündür midem bulanıyodu dün akşam bulantıdan yemek yiyemedim ve dün sabah da kasıklarımda çok batma vardı.bugün bende de hiç belirti kalmadı. İnşallah hamilesindir canım.
AynenAh o belirtiler bizi bizden aldi :) cogunluk bu belirtileri yassyip adet oluoruz :)
benimde benim bugun bat günün hala olmadım ama düzensiz zaten belki ondandır hiçbir belirtimde yokcanim benim yaa inşallah biraz önce test yaptım negatif çıktı bnde bulantı da yok inşallah sende hamilesindir test yaptın mi sen
benim duzenlidir ama inşallah 9 Şubatcilar iyi haberler alırızbenimde benim bugun bat günün hala olmadım ama düzensiz zaten belki ondandır hiçbir belirtimde yok
canım bendede mesela ovulasyon gününden beri kasık ağrısı var hergün ince ince sızlıyor halada var yaniArkadaşlar catlatma ignesini vurulali bugün 6. Gün dünden beri adet ağrısı yaşıyorum neden olabilir acaba belime ve bacaklarima vuruyor bilgisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen çok acil
Canım benim geçen ay iki gün gecikti kan verdim üçüncü gün adet oldum. Şimdi de test yapmaktan korkuyorum sanırım bikaç gün beklicem test için. Testleri de eşime verdim vermiyo o da üç gün beklicekmişizcanim benim yaa inşallah biraz önce test yaptım negatif çıktı bnde bulantı da yok inşallah sende hamilesindir test yaptın mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?