Anladim canım peki herzaman olurmuydu öyle birde benimkisi baya bi adet ağrısı iki gündür benim kopuyor resmen üçlü ağrı yaşıyorum bu neden olabilir kicanım bendede mesela ovulasyon gününden beri kasık ağrısı var hergün ince ince sızlıyor halada var yani
Canım bence biraz bekle annem 9 gün bekle diyor hep test yaptırmıyor bana da dayanmaya çalış sende :) Rabbim hayırlısını versinCanım benim geçen ay iki gün gecikti kan verdim üçüncü gün adet oldum. Şimdi de test yapmaktan korkuyorum sanırım bikaç gün beklicem test için. Testleri de eşime verdim vermiyo o da üç gün beklicekmişiz
Benimbu ay 3.denemem hic belli etmiorum valla her seferinde olmayinca oldugu ay inanmicak die :)Aynen(Midem yanıyo,bulanıyo falan demeye de korkuyorum artık eşimin yanında.Hemen hadi inşallah diyo Sonra bi regl oluyorum bizim moraller ikigün sıfır sıfır sıfr
Benimbu ay 3.denemem hic belli etmiorum valla her seferinde olmayinca oldugu ay inanmicak die :)
en iyisi sakin yapma ben gittim bide erken gebelik testi aldım yine yok yine yok artk bekliyom 2 3 gün geçsin kan vereceğim hakkimizda hayırlısı neyse o olsunCanım benim geçen ay iki gün gecikti kan verdim üçüncü gün adet oldum. Şimdi de test yapmaktan korkuyorum sanırım bikaç gün beklicem test için. Testleri de eşime verdim vermiyo o da üç gün beklicekmişiz
selam erken test yapma sonra hep üzülüyruz en az adet günün 3 gün geçsin zaten stres yapıyoruz adet tarihimizde geçikiyorYa kızlar hep böyle yapıyorsunuz hiç cevap vermiyosunuz bana
Hayt tohumunu cekme sansin varsa cekip 1 tatli kasigi hergun icilmesi gerekiyo. En kolayi balla beraber.1 yemek kasigi kadar bala 1 tatli kasigi hayt tohumu...gunde 1 kere yiyebilirsen 2 kere tuket.Hayıt tohumu var elimde testere dişli aslan pençesi de :) hayıt nasıl kullanılıyo canm bi zmani var mi
Bi sey diyimmi adet gunum 1 hafta gecti amaann nasılsa hep geciyo diye onemsememistim adet söktürücü almadan bi test yapim dedim baktim ki hamileyim ☺ yani demem o ki biliyorum zor ama hic kafana taknadiginda oluyo gercekten.selam erken test yapma sonra hep üzülüyruz en az adet günün 3 gün geçsin zaten stres yapıyoruz adet tarihimizde geçikiyor
Normal regl in kac gun gecmistiKızlar kasık ağrısı aynı adet ağrısı kadar şiddetli normal mi bu ya ne yapsam doktora gitsem keseyi görmeyecek büyük ihtimalle
Aynen(Midem yanıyo,bulanıyo falan demeye de korkuyorum artık eşimin yanında.Hemen hadi inşallah diyo Sonra bi regl oluyorum bizim moraller ikigün sıfır sıfır sıfr
Canim vajinal bakarsa gorur keseyiKızlar kasık ağrısı aynı adet ağrısı kadar şiddetli normal mi bu ya ne yapsam doktora gitsem keseyi görmeyecek büyük ihtimalle
ya ovulasyon testi yapiorum 6.gunku testim 8.gune gore daha koyu 7.gun de 8.gunle ayni cikti. Niye boyle oldu anlamadim. Gun gectikce koyulasmasi gerekmio mu bunun. Benim niye 6.gunden sonraki iki gun daha acik cikti ya3 .deneme daha erken.Umarım cok beklemezsin ama ben artık batı falan söylemeyi aylar önce bıraktım.Sorduğunda takip etmiyorm diyorum Halbuki gizliden ediyorum
Benim merak ettiğim bugün catlatma ignesinin 6.gunu dün ve bugün iki gündür başlayan adet ağrısı var nedenini merak ediyorum ters giden biseymi var acabaselam erken test yapma sonra hep üzülüyruz en az adet günün 3 gün geçsin zaten stres yapıyoruz adet tarihimizde geçikiyor
Bence kanda cikar adet gununmus zaten kanda belli olurKızlar bat günüm normal ve erken gebelik testi yaptım ama ikiside negatif silik bile yok kan versem çıkar mi yoksa beklemelimiyim ve sadece ara ara iğne sancı ve bel ağrısı var
Kiminde idrarda çıkmaya biliyor bazende gününden bir gün sonra çıkıyor daha önce geçinmek oluyormuydu pekiKızlar bat günüm normal ve erken gebelik testi yaptım ama ikiside negatif silik bile yok kan versem çıkar mi yoksa beklemelimiyim ve sadece ara ara iğne sancı ve bel ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?