Hiç gecikmezdi hep bir gün önce gelirdi ama adet sancim bile yok akıntı yokKiminde idrarda çıkmaya biliyor bazende gününden bir gün sonra çıkıyor daha önce geçinmek oluyormuydu peki
Aaa neden hasta oldum dedin sen yarın olmazsan hemen bi kan ver varsa kesin çıkar idrarda çıkmaya bilir peki ilaç falan kullandinmiHiç gecikmezdi hep bir gün önce gelirdi ama adet sancim bile yok akıntı yok
olcaksam olayım diyorum böylesi çok daha zor anlam veremiyorum gecikirim diye
eşime spriz yapicaktim hasta oldu dedim
Arkadaslar bana yardmci olurmusunz kafayi yicem 1 aydir calisma yapiyorum adetim 3 gun geciki kann testi yptrdim negatif ve adet olcak gbi belirtiler var hamilemiym degilmiyimadette olmuyrmsinemmelyat: 15352823 .!.:ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Sadece folikasit kullanıyorm canım eşime süpriz yapicaktim eğer varsa gebelik tested çıkar diye düşündüm eşime diyeceğim artk is cikisi gidip de özel hastanede kan versem mi acabaAaa neden hasta oldum dedin sen yarın olmazsan hemen bi kan ver varsa kesin çıkar idrarda çıkmaya bilir peki ilaç falan kullandinmi
Zor olmicaksa senin için gitmek git ver bi kan inşallah pozitif çıkar canım folikasit ile gebe kalanları çok duyuyorum benim bile aklımdan geçmiyor değil :)Sadece folikasit kullanıyorm canım eşime süpriz yapicaktim eğer varsa gebelik tested çıkar diye düşündüm eşime diyeceğim artk is cikisi gidip de özel hastanede kan versem mi acaba
Sor canım umarım yardımcı olabilirimslm kızlar ben bişey sormak istiyorum..
Zor gelmez canım çıkacağını bilsem uçarak gideri inşallah çıkar canım ya 5 aydır kullanıyorum folikasit hayırlısi bakalım kafayı yemek üzereyim ama çok sağol desteğin icinZor olmicaksa senin için gitmek git ver bi kan inşallah pozitif çıkar canım folikasit ile gebe kalanları çok duyuyorum benim bile aklımdan geçmiyor değil :)
Cnm bence bekle derim gecikme olabilir strestenHiç gecikmezdi hep bir gün önce gelirdi ama adet sancim bile yok akıntı yok
olcaksam olayım diyorum böylesi çok daha zor anlam veremiyorum gecikirim diye
eşime spriz yapicaktim hasta oldu dedim
Canim gecikme olurmuydu normaldeArkadaslar bana yardmci olurmusunz kafayi yicem 1 aydir calisma yapiyorum adetim 3 gun geciki kann testi yptrdim negatif ve adet olcak gbi belirtiler var hamilemiym degilmiyimadette olmuyrm
Tatlım herangi bir ilaç kullandinmi bu ay birde daha önce hiç gecikme yasadinmiArkadaslar bana yardmci olurmusunz kafayi yicem 1 aydir calisma yapiyorum adetim 3 gun geciki kann testi yptrdim negatif ve adet olcak gbi belirtiler var hamilemiym degilmiyimadette olmuyrm
Bekliyim ben dimi zor tutuyorum kendimi 1 2 gün sonra kan vereyim en iyisi cuma günü mübarek gün sabahtan vereyim kanıCnm bence bekle derim gecikme olabilir stresten
Kan testini adetin gectikten sonra yaptirdiysan bence sonuc dogrudur. Psikolojik olarak da sekmeler oluo adet gunundeArkadaslar bana yardmci olurmusunz kafayi yicem 1 aydir calisma yapiyorum adetim 3 gun geciki kann testi yptrdim negatif ve adet olcak gbi belirtiler var hamilemiym degilmiyimadette olmuyrm
Ok yyCanim gecikme olurmuydu normalde
Yyok canim olmuyordu hic gecikmeCanim gecikme olurmuydu normalde
Anladım canım 2 3 gün sona tekrar et bakalım kan testini çünkü benim arkadaşım özel hastanede yaptırdı negatif di devlete gitti fozitif çıktıYyok canim olmuyordu hic gecikme
Cumaya kadar bekle cnm garanti olsunBekliyim ben dimi zor tutuyorum kendimi 1 2 gün sonra kan vereyim en iyisi cuma günü mübarek gün sabahtan vereyim kanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?