Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adetten önce hiç test yapmayın bence ya eşim artık öyle dalga geçiyor ki test almamdan geçen ay kaç kere aldım bu ay almadım Zaman geçsin daha sonra denicem dedim

Kiminde idrarda çıkmaya biliyor bazende gününden bir gün sonra çıkıyor daha önce geçinmek oluyormuydu peki
Hiç gecikmezdi hep bir gün önce gelirdi ama adet sancim bile yok akıntı yok
olcaksam olayım diyorum böylesi çok daha zor anlam veremiyorum gecikirim diye
eşime spriz yapicaktim hasta oldu dedim

Hiç gecikmezdi hep bir gün önce gelirdi ama adet sancim bile yok akıntı yok
olcaksam olayım diyorum böylesi çok daha zor anlam veremiyorum gecikirim diye
eşime spriz yapicaktim hasta oldu dedim
Aaa neden hasta oldum dedin sen yarın olmazsan hemen bi kan ver varsa kesin çıkar idrarda çıkmaya bilir peki ilaç falan kullandinmi

Arkadaslar bana yardmci olurmusunz kafayi yicem 1 aydir calisma yapiyorum adetim 3 gun geciki kann testi yptrdim negatif ve adet olcak gbi belirtiler var hamilemiym degilmiyimadette olmuyrm

Aaa neden hasta oldum dedin sen yarın olmazsan hemen bi kan ver varsa kesin çıkar idrarda çıkmaya bilir peki ilaç falan kullandinmi
Sadece folikasit kullanıyorm canım eşime süpriz yapicaktim eğer varsa gebelik tested çıkar diye düşündüm eşime diyeceğim artk is cikisi gidip de özel hastanede kan versem mi acaba

Sadece folikasit kullanıyorm canım eşime süpriz yapicaktim eğer varsa gebelik tested çıkar diye düşündüm eşime diyeceğim artk is cikisi gidip de özel hastanede kan versem mi acaba
Zor olmicaksa senin için gitmek git ver bi kan inşallah pozitif çıkar canım folikasit ile gebe kalanları çok duyuyorum benim bile aklımdan geçmiyor değil :)

adetim gününden hep 4 veya 5 gün önce gelir bu sefer adetime 4 gün kala leke geldi ertesi gün kesildi 3ncü günde yine leke gibi kanama gibi oluyor karin kasık ağrım var miyde yanması var.test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye kafam çok karıştı..acaba hamileolma ihtimalim varmıdr...

Zor olmicaksa senin için gitmek git ver bi kan inşallah pozitif çıkar canım folikasit ile gebe kalanları çok duyuyorum benim bile aklımdan geçmiyor değil :)
Zor gelmez canım çıkacağını bilsem uçarak gideri inşallah çıkar canım ya 5 aydır kullanıyorum folikasit hayırlısi bakalım kafayı yemek üzereyim ama çok sağol desteğin icin

Arkadaslar bana yardmci olurmusunz kafayi yicem 1 aydir calisma yapiyorum adetim 3 gun geciki kann testi yptrdim negatif ve adet olcak gbi belirtiler var hamilemiym degilmiyimadette olmuyrm
Tatlım herangi bir ilaç kullandinmi bu ay birde daha önce hiç gecikme yasadinmi

Kan testini adetin gectikten sonra yaptirdiysan bence sonuc dogrudur. Psikolojik olarak da sekmeler oluo adet gununde

Kan da ckmadi ama adetime 4 gn kalacalsma yapmistk o tutmus olabilrmi dha kuck dye kanda gornmedimi dye dsnyrm olablrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…