Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tatlım herai bir ilaç kullandinmi bu ay birde daha önce hiç gecikme yasadinmi
3 ay once dgm kntr kulanyrdm ama hic gecikmem olmzdi dha bu ay oldu adet belrtlri var ama anladm nye olmuyrm kandada ckmyr
, member: 730880"]adetim gününden hep 4 veya 5 gün önce gelir bu sefer adetime 4 gün kala leke geldi ertesi gün kesildi 3ncü günde yine leke gibi kanama gibi oluyor karin kasık ağrım var miyde yanması var.test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye kafam çok karıştı..acaba hamileolma ihtimalim varmıdr...[/QUOTE]
Anladım canım 2 3 gün sona tekrar et bakalım kan testini çünkü benim arkadaşım özel hastanede yaptırdı negatif di devlete gitti fozitif çıktı
İnslh vardr beklyrm bakalm brz dha

Yarına kadar bekle canım kanaman cogalmazsa yani leke durumu cogalmaz ise yap test insallah yerlesme kanamasidir anlattigina gore insallah tutunma belirtisidir umutlanma yinede ama

Zor gelmez canım çıkacağını bilsem uçarak gideri inşallah çıkar canım ya 5 aydır kullanıyorum folikasit hayırlısi bakalım kafayı yemek üzereyim ama çok sağol desteğin icin
Rica ederim canım keşke elimden bişey gelse de yapsam uzme kendini belkide sen böyle üzülürken bile hamile olabilirsinki ins olmasa da üzülme gerçi elde değil ama en azından zorla kendini

SAT 5Ocak BAT 2 şubat - 5+0 hafta olarak görünüyor yani hesapta.
26-29 ocak arasında ovulasyon oldu muhtemelen, kehverengisinden biliyorum : )
28 ocakta riskli gün ilan ediyorum, korunduğum halde. Bugün yumurtlamaya göre 11. gün adet tarihine göre de 7 gün geçti.
Ama kanda 1,2 çıktı b-hcg. Doktor daha bu kadar kısa sürede belli olmaz ama ben yine de sana kan tahlili yaptırıyım dedi. dört gün önce de kanda 1,2 çıkmıştı. Ultrasona girdim, hiç bir sıkıntı görülmemişti. Progesteran 12,8 çıktı demek ki yumurtlama da olmuş. Ama kan değeri ne düşmüş ne çıkmış. Regl de gelmiyor. Hadi bakalım : ) Kızçem abla mı oluyor?

Rica ederim canım keşke elimden bişey gelse de yapsam uzme kendini belkide sen böyle üzülürken bile hamile olabilirsinki ins olmasa da üzülme gerçi elde değil ama en azından zorla kendini
Sağol canım benim ya gerçekten şu iki kelime bile yetiyor insana

Canim sifa olsun inşallah tadı çok kötü ama cok iyi gelecek inşallah eşine de helal olsun benim eşim suratimi görünce tadına bile bakmadım
İnşallah faydasını gorursun canim.. Ben daha ince civanperecmi icmistim onun yanında soğan çok da kötü gelmedi :) civan çok kötüydü

İyi aksamlar bayanlar adet olmama daha 2 hafta var ama kasiklarimda agri var belimde agri var surekli yorgunum kokudan tiskiniyorum bir de oturup kalkarken kasigim batiyor ne icin okur bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…