- 11 Ocak 2016
- 161
- 62
- 18
- 30
Açıkçası canm çok da faydasını gormedim ama bi kere yaptım o kuru. Regl gelince tekrar yapmayı düşünüyorum ama yapsam mi karar da vermedim. Dün öğrendim pco olduğunu.
İyi aksamlar bayanlar adet olmama daha 2 hafta var ama kasiklarimda agri var belimde agri var surekli yorgunum kokudan tiskiniyorum bir de oturup kalkarken kasigim batiyor ne icin okur bilen varmi
Evet canim adet düzensizliği var . ultrasondan baktı öyle söylediAdet düzensizliği mi var sen de yani doktor nasıl anladı Pco oldugunu
tesekkur ederim yinedeCanmm daha adete çok var belirtiler o kadar erken olmaz kendini fazla kaptırma ben geçen ay adetim gecikti ve bütün hamilelik belirtileri vardı ama adet oldmm malesef
Ayni şeyler bende de var canim. Benimde 2hafta falan var adetin düzensiz çünkü.İyi aksamlar bayanlar adet olmama daha 2 hafta var ama kasiklarimda agri var belimde agri var surekli yorgunum kokudan tiskiniyorum bir de oturup kalkarken kasigim batiyor ne icin okur bilen varmi
Canım ben en son geçen ay adetten önce içtim ara sıra yine içerim adet şansım olduğunda bile iyi geliyo sokuyor hemen bu ay kullanmadım şimdi de regl bekliyorum ama gelmedi belirti yok bel ağrısı dışında idrar testleri negatif 2 3 gün bekleyip kan vereceğimİnşallah canm yaa sen ne yaptn ne zamandır kullanıyorsun
inanın hep oyle düşünüyoruz. inşallah en kısa sürede olur. kontrol de polip var 3 tane dedi. ama hamileliğe engel olmaya bilir. bence denemeye devam edin dedi. yumurtamı görmüş. bir kaç güne çatlar yarından itibaren ilişkiye girin dedi. bugun eşim yok. perşembe başlayabiliceğiz. inşallah bu ay olur.Yok artık yas cok normal.Ben de mayıs tan beri deniyoruum.Bende 29 yasındayım:)Dr a gidin tabi ekim de gttim marta kadar gelmeyin dedi.Temiz cıktı benım testler.Eşim için martta gitcez.Sıkıntı yapmayın.Olacak elbet.Sağlıklı olsun,geç olsun.Öyle düşünün.
merhaba. benimde sat 14 ocak. 12 şubatta adet olmam gerek dün test yaptım tek çizgi. artık yapmıyorum. geçen ay 14ünde olduğum için adet olmazsam 14 şubattan sonra test yapıcam :)Merhaba hanımlar bugün veya dün adet olmam lazımdı son adet günüm 13 ocak ve ben hala adet olmadım hiç adet belirtimde yok adet olmama 3 gün kala yüzüm sivilce olurdu kasık Ağrı'm olurdu şuan hiç biri yok hala test yaptım tek çizgi çıktı
merhaba. benimde sat 14 ocak. 12 şubatta adet olmam gerek dün test yaptım tek çizgi. artık yapmıyorum. geçen ay 14ünde olduğum için adet olmazsam 14 şubattan sonra test yapıcam :)
merhaba. benimde sat 14 ocak. 12 ocakta adet olmak gerek dün test yaptım tek çizgi. artık yapmıyorum. geçen ay 14ünde olduğum için adet olmazsam 14 şubattan sonra test yapıcam :)
öyle oluyor malesef :) ovulasyon dönemlerinde çok kafaya taktımda artık düşünmüyorum. olacaksam zaten buna engel olamam ha olmazsam test yapıcam ama adet olmazsam pazar gününe yapıcam testi daha öncesinde yok yani. yasak koydum kendime :)Benim bugün olmam lazım aslında yaptım çıkmadı ve adet belirtimde yok gece uyuyamadım meraktan
merhaba canım. ben de 1 senedir korunmuyorum. 6 ay önce 4mm 1 tane polip olduğunu öğrendim. dr gebeliğe engel değil dedi. müdahale etmicem demişti. fakat hala hamile kalamadım. herşeyimiz düzgün. sperm hormon testi. rahim filmi. yumurtlamam. adet düzenim.kızlar ben dün doktora gittim. şu anda bir yumurtan var. yarın ilişkiye başlayın dedi. fakat 3 tane polip gördüğünü söyledi. bunlar hamileliğe engel de olabilir olmayada bilir dedi. şu anda daha 6 ay olmuş bence denemeye devam etmelisiniz dedi. eğer süreç içinde bebek olmassa polipleri alırız dedi. zaten jinekoloja gitmeyi sevmem. yine nefret ettim. canım yandı. adet olacakmışım gibi kasığım ağrıdı.
sizce polipten korkmalımıyım?
sizinde canınız boyle yanıyor mu?
Evet canim adet düzensizliği var . ultrasondan baktı öyle söyledi
Sadece PCO var dedi canim kist demedi .. Sen reglin 3. Günü olan tahlilleini yaptirdin miPeki kist var mı sende canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?