Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canmm daha adete çok var belirtiler o kadar erken olmaz kendini fazla kaptırma ben geçen ay adetim gecikti ve bütün hamilelik belirtileri vardı ama adet oldmm malesef
İyi aksamlar bayanlar adet olmama daha 2 hafta var ama kasiklarimda agri var belimde agri var surekli yorgunum kokudan tiskiniyorum bir de oturup kalkarken kasigim batiyor ne icin okur bilen varmi

Kızlar ben ilişkiden 2 gun sonra muthis bir kasık agrısı yasamıştım sonrasında 3 gun bel agrısı cektim hatta fıtık oldum sanıp dra randevu bile almıştım. . Ta ki regl gunum 2 gun gecince suphekenıp test yapmıştım sonuc pozıtıf cıkmıştı:) bendeki en belirgin belirtiler kasiklarda aniden vuran sancı ve bel agrısı olmustu yani umarım yardımcı olabildim

İnşallah canm yaa sen ne yaptn ne zamandır kullanıyorsun
Canım ben en son geçen ay adetten önce içtim ara sıra yine içerim adet şansım olduğunda bile iyi geliyo sokuyor hemen bu ay kullanmadım şimdi de regl bekliyorum ama gelmedi belirti yok bel ağrısı dışında idrar testleri negatif 2 3 gün bekleyip kan vereceğim

asılamann 11.gnnde kan verdm1.1 cıktı ama hala adet olmadm yarn 14. gun bakalm gece adet olm heralde bıde adet geckmesı cıkmasn basımaa

Arkadaşlar merhaba. Eşimle adetimden 2 gün önce korunmasız birlikte olduk. Adetim 8 gün geçti normalde bu kadar gecikmezdi. Adete 2 gün kala hamile olma ihtimali varmıdır? Bugun kan testi yaptırdım negatif cıktı haftaya kadar gelmezse tekrar yapalım dedi doktor.

Okadar kısa sürede olmaz sanırım ama duzensizlik varsa ondandir...doktoru dinle ve stresten uzak dur hakkında hayırlısı olsun

kızlar ben dün doktora gittim. şu anda bir yumurtan var. yarın ilişkiye başlayın dedi. fakat 3 tane polip gördüğünü söyledi. bunlar hamileliğe engel de olabilir olmayada bilir dedi. şu anda daha 6 ay olmuş bence denemeye devam etmelisiniz dedi. eğer süreç içinde bebek olmassa polipleri alırız dedi. zaten jinekoloja gitmeyi sevmem. yine nefret ettim. canım yandı. adet olacakmışım gibi kasığım ağrıdı.

sizce polipten korkmalımıyım?
sizinde canınız boyle yanıyor mu?

inanın hep oyle düşünüyoruz. inşallah en kısa sürede olur. kontrol de polip var 3 tane dedi. ama hamileliğe engel olmaya bilir. bence denemeye devam edin dedi. yumurtamı görmüş. bir kaç güne çatlar yarından itibaren ilişkiye girin dedi. bugun eşim yok. perşembe başlayabiliceğiz. inşallah bu ay olur.

Merhaba hanımlar bugün veya dün adet olmam lazımdı son adet günüm 13 ocak ve ben hala adet olmadım hiç adet belirtimde yok adet olmama 3 gün kala yüzüm sivilce olurdu kasık Ağrı'm olurdu şuan hiç biri yok hala test yaptım tek çizgi çıktı

merhaba. benimde sat 14 ocak. 12 şubatta adet olmam gerek dün test yaptım tek çizgi. artık yapmıyorum. geçen ay 14ünde olduğum için adet olmazsam 14 şubattan sonra test yapıcam :)

Son düzenleme:
merhaba. benimde sat 14 ocak. 12 ocakta adet olmak gerek dün test yaptım tek çizgi. artık yapmıyorum. geçen ay 14ünde olduğum için adet olmazsam 14 şubattan sonra test yapıcam :)

Benim bugün olmam lazım aslında yaptım çıkmadı ve adet belirtimde yok gece uyuyamadım meraktan

Benim bugün olmam lazım aslında yaptım çıkmadı ve adet belirtimde yok gece uyuyamadım meraktan
öyle oluyor malesef :) ovulasyon dönemlerinde çok kafaya taktımda artık düşünmüyorum. olacaksam zaten buna engel olamam ha olmazsam test yapıcam ama adet olmazsam pazar gününe yapıcam testi daha öncesinde yok yani. yasak koydum kendime :)

merhaba canım. ben de 1 senedir korunmuyorum. 6 ay önce 4mm 1 tane polip olduğunu öğrendim. dr gebeliğe engel değil dedi. müdahale etmicem demişti. fakat hala hamile kalamadım. herşeyimiz düzgün. sperm hormon testi. rahim filmi. yumurtlamam. adet düzenim.
kloemen kullandım 3 yumurtam oldu. bu ayda olmazsa aşılama yaparız demişti. henüz adet olmadım ama. 4-5 gün var.
adet bitimi polipi aldırıcam. onun engel olduğunu düşünüyorum. başka sebep yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…