- 11 Ocak 2016
- 161
- 62
- 18
- 30
İnşallah canm mutlu haberlerini bekliyormmCanım ben en son geçen ay adetten önce içtim ara sıra yine içerim adet şansım olduğunda bile iyi geliyo sokuyor hemen bu ay kullanmadım şimdi de regl bekliyorum ama gelmedi belirti yok bel ağrısı dışında idrar testleri negatif 2 3 gün bekleyip kan vereceğim
Hadi hayırlısı inşallah tez zamanda gelir bebisssinanın hep oyle düşünüyoruz. inşallah en kısa sürede olur. kontrol de polip var 3 tane dedi. ama hamileliğe engel olmaya bilir. bence denemeye devam edin dedi. yumurtamı görmüş. bir kaç güne çatlar yarından itibaren ilişkiye girin dedi. bugun eşim yok. perşembe başlayabiliceğiz. inşallah bu ay olur.
Aynen banada kist yok dedi ama pcolusun dedi bu ay adet olmayı bekliyorum tahliller içinSadece PCO var dedi canim kist demedi .. Sen reglin 3. Günü olan tahlilleini yaptirdin mi
Bende öyle cnim söktürücü iciyorum dünden beriAynen banada kist yok dedi ama pcolusun dedi bu ay adet olmayı bekliyorum tahliller için
Yazilanlara gore idrar testi adet gecikmesinden 3-4gun sonra anca cikiomus. Tabi kimilerinde erkende gosteriomus. Istersen bugunde gelmezse yarin bi kan testi yaptirBenim bugün olmam lazım aslında yaptım çıkmadı ve adet belirtimde yok gece uyuyamadım meraktan
Kaç aydır deniyorsn bide kaç günde bi adet olurdnBende öyle cnim söktürücü iciyorum dünden beri
Dualarimiz seninle hadi hayirlisi haber ver hemenkızlar hastanedeyim kan verdim 15:15 de sonuç cikacak dua edin neolur
6 aydır deniyoruz hiç korunmadik canm. Evlenmeden önce bi kaç ay olmafigim oluyordu. Ama bi senedir 40 günde de olsa düzenliydi. 3 aydır da olmuyorumKaç aydır deniyorsn bide kaç günde bi adet olurdn
kızlar hastanedeyim kan verdim 15:15 de sonuç cikacak dua edin neolur
Aynen banada kist yok dedi ama pcolusun dedi bu ay adet olmayı bekliyorum tahliller için
Hmm ben de 6 aylık evliyim hiç korunmadm benim en fazla 40 a ulaşırdı 33 günde 1 olurdm ama bu ay 45 falan oldu hatta ben hamile olduğmu sanıyordm ama Pco çıktı6 aydır deniyoruz hiç korunmadik canm. Evlenmeden önce bi kaç ay olmafigim oluyordu. Ama bi senedir 40 günde de olsa düzenliydi. 3 aydır da olmuyorum
Ee canm ben de kist yokmuş anlamadım vallacnm pcoda kucuk kıstler oluyoms oda adetı gecktırıyoms atv de ızledım smdı bı bayan dktr anlatıyo
Ee canm ben de kist yokmuş anlamadım valla
Bende aynı canim hamile saniyordum kendimi o kadar belirti yaşadım ki hepsi psikolojikmis. Kan testi verince ve negatif çıkınca bütün belirtiler gidiyordu. Çok fazla korkulacak bisey değil ama düzenli tedavi gerektiriyor canm. ablamda da vardı bir sene sonra geldi minik. Ama gebe kalmadan önce hsg çektirdi iki ay sonra da gebe kaldiHmm ben de 6 aylık evliyim hiç korunmadm benim en fazla 40 a ulaşırdı 33 günde 1 olurdm ama bu ay 45 falan oldu hatta ben hamile olduğmu sanıyordm ama Pco çıktı
Allah razı olsun canmm yaa bebişim olsun dakafamı kaldı bızde her ay bısey cıkıyoo. kork dıe solemedım cnm kotu bısey olsa solerdı dtrn zaten... allah sıfa versn hepmıze
Peki hsg de sorun çıktı mıBende aynı canim hamile saniyordum kendimi o kadar belirti yaşadım ki hepsi psikolojikmis. Kan testi verince ve negatif çıkınca bütün belirtiler gidiyordu. Çok fazla korkulacak bisey değil ama düzenli tedavi gerektiriyor canm. ablamda da vardı bir sene sonra geldi minik. Ama gebe kalmadan önce hsg çektirdi iki ay sonra da gebe kaldi
umarım hamılesındırkızlar hastanedeyim kan verdim 15:15 de sonuç cikacak dua edin neolur
Allah razı olsun canmm yaa bebişim olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?