Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Şimdi normalde benim adetlerim düzenlidir tam gününde gelir geçen ay 1 gün gecikti bu durumda ben 15.gün değil de 16.gün mü yumurtlamış oluyorum? yumurtlama gününü kesin yakalamak için 14-15-16. Günler beraberlik olması daha mantıklı değil mi bu durumda? Sperm kalitesi düşer diye 2 günde bir olursa tam gününü kaçırma ihtimalimiz var gibi

öncesi veya sonrası gün ilişki olabiliyormuş sperm 3 gün yaşadığı için yani yumurtalamadan önceki gün ilişki olursa daha sağlıklı olur kanımca

arkadaşlar bir kaç yere yazdım ama cevap alamadım yumurtlama dönemim bu pazartesinden c.tesine kadar biz şimdiye kadar hiç çocuk planı yapmadığımız için denemedik ilk defa 2 gün önce denedik ayın 8inde ne zaman öğrenebilirim tutacağını yumurtlama dönemini takip edip düzenli olarak 2 günde bir deniycez illa adet tarihinin geçmesini beklmek mi gerek?

Canmm 2 günde bir ilişki olsun bide ovulasyon günü geçti diye bırakma günler değişebiliyor geç döllenme olabiliyor döllenmeden 8 gün sonra kanda çıkıyormuş kesin bir şey için adet gününü bekle derim canm

yumurtlama günleri değişiyo diye işini garantiye al derim adetin bittikten sonra bi dahaki adet gününe kadar gün aşırı birlikte olun en garantisi bu çünkü sperm kalitesi de kişiye göre değişiyor rahim de aynen o yüzden birisi bi şey yapmış da olmuşsa aynı şey sende olmaya bilir ve ya aksine adet günün gelmeden 2 gün önceden gebelik testini deneye bilirsin negatif çıksa bir kaç gün beklersin adet olmazsan yine test yaparsın Allah tez zamanda sevindirsin inşallah

P

Peki hsg ne zaman çekiliyor ben de mi yapsam ama korkuyorm
Önce bi tahlilleri verelim de canim ona gore hareket edelim öncelikli problem bu . bunun halledilmesi gerekiyor. Eğer ki olmamasının gerçek nedeni bu ise endokrine gidecem . ondan sonra hsg çekilsin. Bir yıl olsun öyle cekelim diyolar ama isteyince yine cekiyolar. Korksak da bebek için herşeye raziyim canm. İnşallah buna gerek kalmaz

vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim birde sanırım içerde kesenin oluşum süresi 10 günmüş zaten o sebepten de çıkmayabilir tutmayada bilir çok heyecanlıyız eşimle olacak mı olmayacak mı diye ilk deneme olunca bizde korkuyoruz olur mu olmaz mı diye zamanla sanırım bende tanırım herhalde kendimdeki günleri bizde 2 günde bir yapmayı plandık sperm kalitesi için hergün düzenli olduğunda da tutmayabiliyormuş. Rabbim kimseye aratmasın

çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için üsttede çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama uzun süredir kk'ya girmediğim için nasıl yapılır bilemedim 10 gün içerde kesenin oluşum süresi varmış sanırım olup olmayacağı anca netleşir adet dönemine yakın birde fortest erken gebelik testi varmış arkadaşımla aldık 10 gün sonra denemek istiyorum ne kadar güvenilir olabilir siz denediniz mi normal testlerden farkı var mı acaba ? yanıltıcı olabilir mi

Endokrin ne canm

Valla canm ben gebelik testiyle uğraşmadan kan tahlili vermiştim

Hormonlarla ilgilenen bölüm canim . bi arkadaş bana kesinlikle kadın digum a gitme direkt endokrine git dedi bakalım. Su testleri yaptirayim da ona gore belli olack
Ben de senin gibiyim bakayım o zaman ben de oraya gideyim hastane de bi bölüm mü ben özel e gidiyorm şimdi orda bulabilir miyim

Ben de senin gibiyim bakayım o zaman ben de oraya gideyim hastane de bi bölüm mü ben özel e gidiyorm şimdi orda bulabilir miyim
Bende özele gidiyorum ama orda bu bölüm yok canim. Ki her hastanede de yok heralde. İstanbulda yaşıyorum ben ve arastiracam canm hangi hastanede oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…