Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar ovulasyon donemine giren varmi ben girdim @bhchrk disikartal87 @ceyagem girdiyseniz hep beraber bekleyelim
Ya takvimim uygulamasinda dogurgan donem olarak gozukuo suanda 13 subatta yumurtlama gunu gozukuo. Ovulasyon testi yapiyorum bgun dokuzuncu gun. Ve hic cizgi cikmdi tek cizgi çikti şok oldum. Diger gunlerde silikte olsa ikinci cizgi vardi bugunku testte ikinci cizgi hic yok. Ama testin ortasinda yatay kirmizi cizgi cikmis moralim bozldu yaa.

kizlar ovulasyon donemine giren varmi ben girdim @bhchrk disikartal87 @ceyagem girdiyseniz hep beraber bekleyelim
Baksana ya testeeee yatay biz kirmizi cizgi gecio ortadan burda tam belli olmasa da. Acaba saat 8e kadar tutsamda idrarimi bidaha mi denesem. Yani tam iki cizgi belki daha cikmayabilir ama silikte olsa ikinci cizgi olmasi gerekmio mu

Eklentiler

• 20160210_174835.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 43
masalolsunnn tatlım merakla bekliyorum benim de bat 9 şubat bende hala adet olmadım ve ateş ölçümü yapıyorum hala 37 çıkıyo. Test için iki gün daha beklicem sonra çok üzülüyorum
sonuc aldığım dan beri ağlıyorumm malesef yok hala hasta olmadım oradaki hemşire pztesiye kadar bekle dedi sonra birdaha yaptır dedi cok Üzgünüm sakin erken test yapmayinnn

sonuc aldığım dan beri ağlıyorumm malesef yok hala hasta olmadım oradaki hemşire pztesiye kadar bekle dedi sonra birdaha yaptır dedi cok Üzgünüm sakin erken test yapmayinnn
Ağlama canım benim üzme kendini çok bende geçen ay iki gün gecikme yaşamıştım kan vermiştim çıkmamıştı. Bende çok üzülüp ağlamıştım ama yenide ümitle çalışmaktan başka yapacak birşeymiz yok malesef Allah hayırlı olanı versin hepimize inşallah

cok sagol canım amin inşallah son degil tabiki ama umarım adet olurum kisa zamanda kafamda ki soru işareti gider

cok sagol canım amin inşallah son degil tabiki ama umarım adet olurum kisa zamanda kafamda ki soru işareti gider

canm bnde aynı durumdayım. bugun 14. gun asılamadn sonra.... 11.gnde kan verdım 1.1 cıktı. en gec bugun adet olmam gerkıyodu hala tık yokk.. hamıleymde dıyemıyormmm nıye gecktı anlamıyormda hıc geckmez cnkuuu. cuma gnu kontrole gtmeyı dusunuyorm haptan olmamsdr belkı

Sat den itibaren bugün 23.gün çok bel agrim var özellikle sırt kismim kardeşime krem surdurdum. Arada bucak saplanir gibi oluyor hem karnima hem kasiklarima. Arada basim dönüyor. Psikolojik tir diye test de yapmıyorum.

ayne canim hamileyim diyemiyorum hasta olcam hic diyemiyorum hic beliryi yok hakkimizda hayırlısı gerçekten benimde yıllardır hic gecikmez stresten bile erken gelir bende pztesi gideceğim artk..

Yaa bu ovulasyon testi bugun 9.gun hala koyu degil. 4 ve 5.gunlerdeki gibi azicik gozukuo. 25 26 gunde bir oluorum adeti

[QUO TE="masalolsunnn, post: 45107766, member: 724014"]sonuc aldığım dan beri ağlıyorumm malesef yok hala hasta olmadım oradaki hemşire pztesiye kadar bekle dedi sonra birdaha yaptır dedi cok Üzgünüm sakin erken test yapmayinnn[/QUOTE]
Canm

[QUO TE="azr yaaa_meryemimm, post: 45109815, member: 728999"][QUO TE="masalolsunnn, post: 45107766, member: 724014"]sonuc aldığım dan beri ağlıyorumm malesef yok hala hasta olmadım oradaki hemşire pztesiye kadar bekle dedi sonra birdaha yaptır dedi cok Üzgünüm sakin erken test yapmayinnn[/QUOTE]
Canm[/QUOTE]
Canm üzülme yaq ay çok kötü oldm ağlicam nerdeyse lütfen ağlama kaç günün geçti belki geç döllenme dir olmazsa Rabbim in yanında çoktur olur inş

Merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyodum bugün tekrar gireyim dedim öncelikle Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...bi sorum olacak bilgisi olan ya da boyle biseyle karsilasan varsa cevaplandirirsa cok sevinirim. Haziran'dan beri kist tedavisi görüyorum ama basit kistmis doğum kontrol hapiyla küçültmeye çalışılıyor en son hap sayesinde 8 ocakta adet gördüm doktora gittim ultrason istedi ama sonucu gosteremedim sonra ev taşıdım falan kaldı öyle tabi hapta kullanamadim 1 defa korunmasız ilişki oldu bakalım adetim tam gününde gelecek mi derken geldi çok şükür düzene girdi dedim ama malesef 1 gün sürdü o da yarım Ped anca bu kanama kistler den dolayı midir

Merhaba arkadaşlar benimde sorum olucakti size benimde adetim 7 gün geçti 3 gün önce test yapmistim negatif çıktı tekrar yapmaya korkuyorum ama hala adet olamadım bukadar gecikmezdi ve sürekli uyku hali var beyaz akıntı ve ayıptır soylemesi kabızlık var istahim açıldı şişkinlik de var yardimci olur musunuz yarım tekrar idrar testi yapicam heralde varsa çıkar artık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…