- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ya takvimim uygulamasinda dogurgan donem olarak gozukuo suanda 13 subatta yumurtlama gunu gozukuo. Ovulasyon testi yapiyorum bgun dokuzuncu gun. Ve hic cizgi cikmdi tek cizgi çikti şok oldum. Diger gunlerde silikte olsa ikinci cizgi vardi bugunku testte ikinci cizgi hic yok. Ama testin ortasinda yatay kirmizi cizgi cikmis moralim bozldu yaa.kizlar ovulasyon donemine giren varmi ben girdim @bhchrkdisikartal87 @ceyagem girdiyseniz hep beraber bekleyelim
Baksana ya testeeee yatay biz kirmizi cizgi gecio ortadan burda tam belli olmasa da. Acaba saat 8e kadar tutsamda idrarimi bidaha mi denesem. Yani tam iki cizgi belki daha cikmayabilir ama silikte olsa ikinci cizgi olmasi gerekmio mukizlar ovulasyon donemine giren varmi ben girdim @bhchrkdisikartal87 @ceyagem girdiyseniz hep beraber bekleyelim
sonuc aldığım dan beri ağlıyorumm malesef yok hala hasta olmadım oradaki hemşire pztesiye kadar bekle dedi sonra birdaha yaptır dedi cok Üzgünüm sakin erken test yapmayinnnmasalolsunnn tatlım merakla bekliyorum benim de bat 9 şubat bende hala adet olmadım ve ateş ölçümü yapıyorum hala 37 çıkıyo. Test için iki gün daha beklicem sonra çok üzülüyorum
Uzulme cnm ya bekle bakalim pazartesiye kadar hemsirenin dedigi gibi.sonuc aldığım dan beri ağlıyorumm malesef yok hala hasta olmadım oradaki hemşire pztesiye kadar bekle dedi sonra birdaha yaptır dedi cok Üzgünüm sakin erken test yapmayinnn
Ağlama canım benim üzme kendini çok bende geçen ay iki gün gecikme yaşamıştım kan vermiştim çıkmamıştı. Bende çok üzülüp ağlamıştım ama yenide ümitle çalışmaktan başka yapacak birşeymiz yok malesef Allah hayırlı olanı versin hepimize inşallahsonuc aldığım dan beri ağlıyorumm malesef yok hala hasta olmadım oradaki hemşire pztesiye kadar bekle dedi sonra birdaha yaptır dedi cok Üzgünüm sakin erken test yapmayinnn
inşallah cok kötüyüm cok zor ya ama son değil tabi ki hersey kısmet allah razı olsun sizden benle birlikte beklediniz cok sagolun en kisa zamanda Rabbim sizlere bebis nasip etsinUzulme cnm ya bekle bakalim pazartesiye kadar hemsirenin dedigi gibi.
cok sagol canım amin inşallah son degil tabiki ama umarım adet olurum kisa zamanda kafamda ki soru işareti giderAğlama canım benim üzme kendini çok bende geçen ay iki gün gecikme yaşamıştım kan vermiştim çıkmamıştı. Bende çok üzülüp ağlamıştım ama yenide ümitle çalışmaktan başka yapacak birşeymiz yok malesef Allah hayırlı olanı versin hepimize inşallah
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin kollarimizi bos birakmasin insallahinşallah cok kötüyüm cok zor ya ama son değil tabi ki hersey kısmet allah razı olsun sizden benle birlikte beklediniz cok sagolun en kisa zamanda Rabbim sizlere bebis nasip etsin
cok sagol canım amin inşallah son degil tabiki ama umarım adet olurum kisa zamanda kafamda ki soru işareti gider
Sat den itibaren bugün 23.gün çok bel agrim var özellikle sırt kismim kardeşime krem surdurdum. Arada bucak saplanir gibi oluyor hem karnima hem kasiklarima. Arada basim dönüyor. Psikolojik tir diye test de yapmıyorum.Kızlar ben ilişkiden 2 gun sonra muthis bir kasık agrısı yasamıştım sonrasında 3 gun bel agrısı cektim hatta fıtık oldum sanıp dra randevu bile almıştım. . Ta ki regl gunum 2 gun gecince suphekenıp test yapmıştım sonuc pozıtıf cıkmıştı:) bendeki en belirgin belirtiler kasiklarda aniden vuran sancı ve bel agrısı olmustu yani umarım yardımcı olabildim
ayne canim hamileyim diyemiyorum hasta olcam hic diyemiyorum hic beliryi yok hakkimizda hayırlısı gerçekten benimde yıllardır hic gecikmez stresten bile erken gelir bende pztesi gideceğim artk..canm bnde aynı durumdayım. bugun 14. gun asılamadn sonra.... 11.gnde kan verdım 1.1 cıktı. en gec bugun adet olmam gerkıyodu hala tık yokk.. hamıleymde dıyemıyormmm nıye gecktı anlamıyormda hıc geckmez cnkuuu. cuma gnu kontrole gtmeyı dusunuyorm haptan olmamsdr belkı
Ben 28gunde bir oluyorum adet 14.gun cayliyo bence sende 12.e kzdar bekle o zamn koyulasir benceYaa bu ovulasyon testi bugun 9.gun hala koyu degil. 4 ve 5.gunlerdeki gibi azicik gozukuo. 25 26 gunde bir oluorum adeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?