belirtilerin hamilelik belirtisi ama en garanti sonucu kan tahlili verir. benim ilk hamileligimde adetim 5 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmadı kanda çıktı beta hcg 79 geç döllenme demişti doktor elinde test varsa yap ama yoksa hiç alma canım kan verMerhaba arkadaşlar benimde sorum olucakti size benimde adetim 7 gün geçti 3 gün önce test yapmistim negatif çıktı tekrar yapmaya korkuyorum ama hala adet olamadım bukadar gecikmezdi ve sürekli uyku hali var beyaz akıntı ve ayıptır soylemesi kabızlık var istahim açıldı şişkinlik de var yardimci olur musunuz yarım tekrar idrar testi yapicam heralde varsa çıkar artık dimi
ayne canim hamileyim diyemiyorum hasta olcam hic diyemiyorum hic beliryi yok hakkimizda hayırlısı gerçekten benimde yıllardır hic gecikmez stresten bile erken gelir bende pztesi gideceğim artk..
Merhaba arkadaşlar benimde sorum olucakti size benimde adetim 7 gün geçti 3 gün önce test yapmistim negatif çıktı tekrar yapmaya korkuyorum ama hala adet olamadım bukadar gecikmezdi ve sürekli uyku hali var beyaz akıntı ve ayıptır soylemesi kabızlık var istahim açıldı şişkinlik de var yardimci olur musunuz yarım tekrar idrar testi yapicam heralde varsa çıkar artık dimi
canim ismin gbi ayni umudunu kaybetme bekle canim cok zor biliyorum ben pztesi nasıl gelicek diyorum ama cuma mübarek gün allahın izniyle güzel haberler alalım ikimizdeaynı olmusuz ıkmzde o zaman.. belrszlkte kotu oluyoo.. smdı test yapmamıs olsam bu gece acıle kosardm kan vermeye kesn hamıleyım dıyee.. vardr bndada bı hayırr
canim ismin gbi ayni umudunu kaybetme bekle canim cok zor biliyorum ben pztesi nasıl gelicek diyorum ama cuma mübarek gün allahın izniyle güzel haberler alalım ikimizde
Takvimim diye bi uygulama var telefonda orda da 13 subati gosteriyo yumurtlamayi ama ilk kez deniyorum bu testi merak icerisindeyim :)Ben 28gunde bir oluyorum adet 14.gun cayliyo bence sende 12.e kzdar bekle o zamn koyulasir bence
Takvimim diye bi uygulama var telefonda orda da 13 subati gosteriyo yumurtlamayi ama ilk kez deniyorum bu testi merak icerisindeyim :)
Elimde bi tane test var onu yaptıktan sonra yine çıkmazsa kan vercem artık yapcak bişe yok galiba ay inşallah hepimizin istediği sonucu görmeyi nasip eder Rabbim
Geçti canım 7 gün geçti benim biraz düzensiz ama bukadar gecikme olmamisti hiç 3 gün önceki test negatif çıktı yarın yine yapcam çıkmazsa artık kan tahliligectmı senn gnn cnm nıe test yapıyon
Nolur nolmaz diye zaten adet bitiminden itibaren gun asiri deniyoruz bakalim artik hayirlisi herkes icincnm tahmını yumrtlama gnnden 2 3 gun oncesındn baslayın 2 3 gn snrasına kadr yanı ortalama bı hafta gun asırı deneyınn.. takdr allahın tabıı
Nolur nolmaz diye zaten adet bitiminden itibaren gun asiri deniyoruz bakalim artik hayirlisi herkes icin
Geçti canım 7 gün geçti benim biraz düzensiz ama bukadar gecikme olmamisti hiç 3 gün önceki test negatif çıktı yarın yine yapcam çıkmazsa artık kan tahlili
Yarın işten izin almak için geç oldu artık canım ama cuma kesin giderim heralde yarın yapicagim testte çıksa da çıkması da gideyim bari yoksa bile en azından neden geciktigini anliyim diye düşünüyorumdırekt kan yapsna o kesn en azndan
Genelde 28 gunde biradet gorenler 14.gun 26 gunde bir olnlar ise 12.gunde yumurtlarTakvimim diye bi uygulama var telefonda orda da 13 subati gosteriyo yumurtlamayi ama ilk kez deniyorum bu testi merak icerisindeyim :)
ole yap barı cnm. allah sıfa versn cumlemıze. amınnnnnYarın işten izin almak için geç oldu artık canım ama cuma kesin giderim heralde yarın yapicagim testte çıksa da çıkması da gideyim bari yoksa bile en azından neden geciktigini anliyim diye düşünüyorum
Canim pkolular icin inofolic sase var bunu kullaninca duzenliyo..drnada danis ve kullan ayrica yumurta olusumunada olumlu etkisi varmis.gecmis olsun..Hmm ben de 6 aylık evliyim hiç korunmadm benim en fazla 40 a ulaşırdı 33 günde 1 olurdm ama bu ay 45 falan oldu hatta ben hamile olduğmu sanıyordm ama Pco çıktı
Ay iyi o zaman boyle silik cizgileri gordukce olumsuzluga kapilmaya baslamistim :)Genelde 28 gunde biradet gorenler 14.gun 26 gunde bir olnlar ise 12.gunde yumurtlar
Açıkcası araştırmalara göre polipi olan kadınların %28 i normal polipli bir şekilde hamile kalabiliyormuş. Polipli bayanlar operasyonla aldıran bayanlarin %63 ünde hamilelik olmuş. Yani bazı polipler engel olmuyor ama bazıları engel oluyor bence. Bende 2-3 ay daha bekleyip olmazsa aldırmayı düşünüyorum.merhaba canım. ben de 1 senedir korunmuyorum. 6 ay önce 4mm 1 tane polip olduğunu öğrendim. dr gebeliğe engel değil dedi. müdahale etmicem demişti. fakat hala hamile kalamadım. herşeyimiz düzgün. sperm hormon testi. rahim filmi. yumurtlamam. adet düzenim.
kloemen kullandım 3 yumurtam oldu. bu ayda olmazsa aşılama yaparız demişti. henüz adet olmadım ama. 4-5 gün var.
adet bitimi polipi aldırıcam. onun engel olduğunu düşünüyorum. başka sebep yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?