Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

belirtilerin hamilelik belirtisi ama en garanti sonucu kan tahlili verir. benim ilk hamileligimde adetim 5 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmadı kanda çıktı beta hcg 79 geç döllenme demişti doktor elinde test varsa yap ama yoksa hiç alma canım kan ver

ayne canim hamileyim diyemiyorum hasta olcam hic diyemiyorum hic beliryi yok hakkimizda hayırlısı gerçekten benimde yıllardır hic gecikmez stresten bile erken gelir bende pztesi gideceğim artk..

aynı olmusuz ıkmzde o zaman.. belrszlkte kotu oluyoo.. smdı test yapmamıs olsam bu gece acıle kosardm kan vermeye kesn hamıleyım dıyee.. vardr bndada bı hayırr

canm kan ver sen bnce kesn sonuccc...

aynı olmusuz ıkmzde o zaman.. belrszlkte kotu oluyoo.. smdı test yapmamıs olsam bu gece acıle kosardm kan vermeye kesn hamıleyım dıyee.. vardr bndada bı hayırr
canim ismin gbi ayni umudunu kaybetme bekle canim cok zor biliyorum ben pztesi nasıl gelicek diyorum ama cuma mübarek gün allahın izniyle güzel haberler alalım ikimizde

canim ismin gbi ayni umudunu kaybetme bekle canim cok zor biliyorum ben pztesi nasıl gelicek diyorum ama cuma mübarek gün allahın izniyle güzel haberler alalım ikimizde

bn pek dsnmuyorum canımmm esımn amelıyat durumu var o aklmda bska aılevı durumlarda var o yuzden pek taklmıyo aklıma.. ama olrsa cok sevnrm tbıkı. takdr allahınnn

Takvimim diye bi uygulama var telefonda orda da 13 subati gosteriyo yumurtlamayi ama ilk kez deniyorum bu testi merak icerisindeyim :)

cnm tahmını yumrtlama gnnden 2 3 gun oncesındn baslayın 2 3 gn snrasına kadr yanı ortalama bı hafta gun asırı deneyınn.. takdr allahın tabıı

benim bat da 20si..kimyasal gebeliklerimde göğsümün etrafında baloncuk gibi şişlikler olmuştu kasıklarımda ağrı ve batma oluyordu..birde ovulasyondan sonraki 7. günde tam rahme yerleşirken adet ağrısı gibi sancı olmuştu..birazda yorgunluk ve halsizlik..ama bu ay bunlardan hiçbiri yok..bu ayda boşa geçti gibi..

ole yap barı cnm. allah sıfa versn cumlemıze. amınnnnn

Hmm ben de 6 aylık evliyim hiç korunmadm benim en fazla 40 a ulaşırdı 33 günde 1 olurdm ama bu ay 45 falan oldu hatta ben hamile olduğmu sanıyordm ama Pco çıktı
Canim pkolular icin inofolic sase var bunu kullaninca duzenliyo..drnada danis ve kullan ayrica yumurta olusumunada olumlu etkisi varmis.gecmis olsun..

Açıkcası araştırmalara göre polipi olan kadınların %28 i normal polipli bir şekilde hamile kalabiliyormuş. Polipli bayanlar operasyonla aldıran bayanlarin %63 ünde hamilelik olmuş. Yani bazı polipler engel olmuyor ama bazıları engel oluyor bence. Bende 2-3 ay daha bekleyip olmazsa aldırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…