İnşallah rabbimden bir mucize diliyorum inşallah olacak inanıyorum :)Hadi hayırlısı inşallah tez zamanda gelir bebisss
Bnce test yap derim cunku kasık ve bel agrısı buna işaret olabilir regline daha cok var nasıl sabredıcın :))Sat den itibaren bugün 23.gün çok bel agrim var özellikle sırt kismim kardeşime krem surdurdum. Arada bucak saplanir gibi oluyor hem karnima hem kasiklarima. Arada basim dönüyor. Psikolojik tir diye test de yapmıyorum.
Ayy inanmiyorum 28 haftalikken mi rabbim korusun ins bunu saglikla dogurup saglikca kucagina almayi ve buyutmeyi nasip eder.ins rabbilm bizlerede nasip eder en kisa zamndaEki Görüntüle 1770113
Hanımlar dua edin 3 ay önce oğlumu kaybettim 28 haftalık bugün doğsaydı 40 ı çıkmış olacaktı o yüzden test yaptım , sağlıkla kucağıma alırım inşallah
Ayy inanmiyorum 28 haftalikken mi rabbim korusun ins bunu saglikla dogurup saglikca kucagina almayi ve buyutmeyi nasip eder.ins rabbilm bizlerede nasip eder en kisa zamnda
Teşekkür ederim canmm söyliyim doktoruma ne zaman kullanılıyorMelissa8canmm58 .!.:Canim pkolular icin inofolic sase var bunu kullaninca duzenliyo..drnada danis ve kullan ayrica yumurta olusumunada olumlu etkisi varmis.gecmis olsun..
Benim gectigimiz cuma aksami cift cizgi cikti o sabah iliski olmustu pazar sabahi da yumurtladim ama esim hastalandigi icin tek iliskiyle kaldik maalesef bu aykizlar ovulasyon donemine giren varmi ben girdimbhchrk disikartal87 @ceyagem girdiyseniz hep beraber bekleyelim
Ayy bilmiyorum ki ama sabretmek lazim. İdrar testi yapmayacağım artik. Geçsin gunleeeeerrrr....Bnce test yap derim cunku kasık ve bel agrısı buna işaret olabilir regline daha cok var nasıl sabredıcın :))
Canim rica ederim adetle birlikte basliyorum. Ben sabah aksam 2 sase suda ertip iciyorsun ac karnina.hem insulini dengeliyormus.bu sayede tatli ihtiyacida cok olmuyor.yumurtalik gelistiriyor duzenli kullanimda adeti duzenliyor.hamile kalmaya yardimciymis.Teşekkür ederim canmm söyliyim doktoruma ne zaman kullanılıyor
Herkeste yerlesme kanamasi oluomu ki sadece ona odaklanma cnm ya dur bakalim 1 keresi 2 keresi yok bu isin hic ummadigin anda oluverir :)Benim gectigimiz cuma aksami cift cizgi cikti o sabah iliski olmustu pazar sabahi da yumurtladim ama esim hastalandigi icin tek iliskiyle kaldik maalesef bu ayteorik olarak olarak bi sorun olmadiysa spermlerin yasiyo olmasi lazim yumurtladigimda ama hayirlisi artik ama dunden beri basim agriyo bugun goguslerim cok sizladi bi de 2 gundur cok acikiyorum :/ umutlanmak istemiyorum da dollenme olduysa onumuzdeki 2-3gune implantasyon kanamasi olmasi lazim olursa tabi kimisinde farkedilmiyormus ya.. kafam karisik kizlar bu ay yok benim buyuk ihtimal.. ctesi esime sperm testi yaptircaz bakalim her seyin hayirlisi.. sizden alicam guzel haberleri insallah benim bat 22 subat
takmıcam takmıcam diyorum işte yine dinliyorum kendimi şimdi kanamam olacak mı diye bakıyorum her tuvalete gidişimdeHerkeste yerlesme kanamasi oluomu ki sadece ona odaklanma cnm ya dur bakalim 1 keresi 2 keresi yok bu isin hic ummadigin anda oluverir :)
Tatlım günaydın umut verici gb konusucam belki affet ama sarı akıntı gebelik belirtisi oluyor ayrıca yerlesme kanamasi herkeste olmuyormuş benim çevremdeki hamile olanlarda lekelenme falan olmamış buna takılma kendini de yiyip bitirmetakmıcam takmıcam diyorum işte yine dinliyorum kendimi şimdi kanamam olacak mı diye bakıyorum her tuvalete gidişimdedün gece sarımsı akıntım oldu şimdiye kadar hiç olmamıştı haftasonu kan testi mi yaptırsam acaba
nasıl ya sarı leke gebelik belirtisi mi ciddi misinizzz benim iki üc gündür afedersiniz okadar sarı ki leke yapışmıs gibi iç çamaşırımaTatlım günaydın umut verici gb konusucam belki affet ama sarı akıntı gebelik belirtisi oluyor ayrıca yerlesme kanamasi herkeste olmuyormuş benim çevremdeki hamile olanlarda lekelenme falan olmamış buna takılma kendini de yiyip bitirme
Evet ama lütfen umutlanma başka bir nedende olabilir belki kendini buna sartlandirma genelde sarı akıntı olur gebelikte iltihap falanda olabilir kaptırmamaya bak kendini benide umut verip geri alır gb günaha sokma :)nasıl ya sarı leke gebelik belirtisi mi ciddi misinizzz benim iki üc gündür afedersiniz okadar sarı ki leke yapışmıs gibi iç çamaşırıma
Ya takvimim uygulamasinda dogurgan donem olarak gozukuo suanda 13 subatta yumurtlama gunu gozukuo. Ovulasyon testi yapiyorum bgun dokuzuncu gun. Ve hic cizgi cikmdi tek cizgi çikti şok oldum. Diger gunlerde silikte olsa ikinci cizgi vardi bugunku testte ikinci cizgi hic yok. Ama testin ortasinda yatay kirmizi cizgi cikmis moralim bozldu yaa.
Inşallah hamilesindir de ondandir Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bende evlat hasretiyle yananlardanim tedavideyim ne umutluyum ne umutsuz sadece artk olmicak korkusundayimnasıl ya sarı leke gebelik belirtisi mi ciddi misinizzz benim iki üc gündür afedersiniz okadar sarı ki leke yapışmıs gibi iç çamaşırıma
çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için üsttede çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama uzun süredir kk'ya girmediğim için nasıl yapılır bilemedim 10 gün içerde kesenin oluşum süresi varmış sanırım olup olmayacağı anca netleşir adet dönemine yakın birde fortest erken gebelik testi varmış arkadaşımla aldık 10 gün sonra denemek istiyorum ne kadar güvenilir olabilir siz denediniz mi normal testlerden farkı var mı acaba ? yanıltıcı olabilir mi
Bende sadece kasıklarımda ağrı var ilişkide bile ağrı yaptı :/
ciddi misin yaaTatlım günaydın umut verici gb konusucam belki affet ama sarı akıntı gebelik belirtisi oluyor ayrıca yerlesme kanamasi herkeste olmuyormuş benim çevremdeki hamile olanlarda lekelenme falan olmamış buna takılma kendini de yiyip bitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?