varsa mutlaka çıkar canım eskiden adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaparlardı şimdiki kadınlar ben de dahil çok sabırsızız adet günümüz gelmeden bile test yapıyoruz :) bence tekrar dene olmazsa hastanede kan testi yaptır derim inşallah hamilesindir :)Merhaba arkadaşlar benimde sorum olucakti size benimde adetim 7 gün geçti 3 gün önce test yapmistim negatif çıktı tekrar yapmaya korkuyorum ama hala adet olamadım bukadar gecikmezdi ve sürekli uyku hali var beyaz akıntı ve ayıptır soylemesi kabızlık var istahim açıldı şişkinlik de var yardimci olur musunuz yarım tekrar idrar testi yapicam heralde varsa çıkar artık dimi
22 subatti demi bat daha var test yap kurtul dicektim neyse sabır diyelim hem tek ilişki iki üç ilişki diye bişey yok zamanında olduysa ilişki neden olmasın sen dua et Raabim nasip edecektir inşallahciddi misin yaatek ilişkiyle kaldım ben ovulasyon çift çizgi olduğu gün eşim rahatsızlandı da hayırlısı olsun hiç göğüslerim de sızlamazdı dün sızladı çok.. off dinlemicem kendimi dinlemicem
Ayyy ciddimisin hadi inşallah hamikesindir resim istiyorum atsana merak ettim bo bakalımKızlar bugün adet günüm normalde 1 2 gün önce gelir gelmedi test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı acaba hamile miyim
22 şubat bat evet22 subatti demi bat daha var test yap kurtul dicektim neyse sabır diyelim hem tek ilişki iki üç ilişki diye bişey yok zamanında olduysa ilişki neden olmasın sen dua et Raabim nasip edecektir inşallah
5 ila 12. Gün yerlesme oluyor kanamada lekelenme vs hetkeste olmuyor dedim ya takılma ona22 şubat bat evetilişki de geçtiğimiz cuma oldu.. olduysa yerleşme olmuş mudur? ooff umutlanmak istemiyorummm :)
ayy canım ya kıyamam çok kötü oldum bebişin cennettedir şimdi seni koruyan bir meleğin oldu Allah sana bolca sabır versin inşallahEki Görüntüle 1770113
Hanımlar dua edin 3 ay önce oğlumu kaybettim 28 haftalık bugün doğsaydı 40 ı çıkmış olacaktı o yüzden test yaptım , sağlıkla kucağıma alırım inşallah
çok hafif hafif göğüslerimin uçları sızlıyor.. dinlemeyeyim ben kendimi en iyisi5 ila 12. Gün yerlesme oluyor kanamada lekelenme vs hetkeste olmuyor dedim ya takılma ona
Ne kadar dinlemicez desekte duramiyoruz :) dinle ama dert etmemeye çalış ama insallah hamileisndir gelismelerden haberdar et bizideçok hafif hafif göğüslerimin uçları sızlıyor.. dinlemeyeyim ben kendimi en iyisi
Cikar mi ki kan testinde hafta sonu yaptirsantakmıcam takmıcam diyorum işte yine dinliyorum kendimi şimdi kanamam olacak mı diye bakıyorum her tuvalete gidişimdedün gece sarımsı akıntım oldu şimdiye kadar hiç olmamıştı haftasonu kan testi mi yaptırsam acaba
ederim tabiki zaten önce eşime sonra buraya yazarım mutlaka aahh keşke olsa :) hayırlısı olsun :)Ne kadar dinlemicez desekte duramiyoruz :) dinle ama dert etmemeye çalış ama insallah hamileisndir gelismelerden haberdar et bizide
bilmem çıkar mı ki bata 11 gün var şu an.. haftasonu ctesi günü 9 gün kalmış olacak :) ne çabuk geldi yahuCikar mi ki kan testinde hafta sonu yaptirsan
kızlar sizin öğrenmenize kaç gün var ?
ne kadar dır istiyorsun canm benim şu an iki gün geçti günüm ama düzensiz zaten oyüzde umutsuzumInşallah hamilesindir de ondandir Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bende evlat hasretiyle yananlardanim tedavideyim ne umutluyum ne umutsuz sadece artk olmicak korkusundayim
insallah tutmustur canim ama sen bu belirtileri kafana takma rahat ol ben ilk kez panik yapmiyorum 2 gun sora yumurtlama tarihim doktor soyledi hata dediki 11 subata kadar iliski olsun 2 gun olmasin spermler guclu olsu diye ve de yarin gidicem bana igne yapacakmis ama korkuyorum acaba nereden yapicak igneyi cok kaptirmamaya bakiyorum kendimi hazirlamiyorum hamilelik icin de dusunmuyorum sters yok hic uzerimde insallah olur hepimizinBenim gectigimiz cuma aksami cift cizgi cikti o sabah iliski olmustu pazar sabahi da yumurtladim ama esim hastalandigi icin tek iliskiyle kaldik maalesef bu ayteorik olarak olarak bi sorun olmadiysa spermlerin yasiyo olmasi lazim yumurtladigimda ama hayirlisi artik ama dunden beri basim agriyo bugun goguslerim cok sizladi bi de 2 gundur cok acikiyorum :/ umutlanmak istemiyorum da dollenme olduysa onumuzdeki 2-3gune implantasyon kanamasi olmasi lazim olursa tabi kimisinde farkedilmiyormus ya.. kafam karisik kizlar bu ay yok benim buyuk ihtimal.. ctesi esime sperm testi yaptircaz bakalim her seyin hayirlisi.. sizden alicam guzel haberleri insallah benim bat 22 subat
ayy aynen benim de 25-26 bat bakalım zaman geçmek bilmiyor ozaman senin de yumurtlama döneminde benimle aynıhemen hemen aynıyız sanırım seninle bat 25 şubat
bence bu gun baska denemelisin :) belirtilerin varmi pekiBaksana ya testeeee yatay biz kirmizi cizgi gecio ortadan burda tam belli olmasa da. Acaba saat 8e kadar tutsamda idrarimi bidaha mi denesem. Yani tam iki cizgi belki daha cikmayabilir ama silikte olsa ikinci cizgi olmasi gerekmio mu
ayy aynen benim de 25-26 bat bakalım zaman geçmek bilmiyor ozaman senin de yumurtlama döneminde benimle aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?