Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun hepimiz için Rabb'im doğru zamanda en hayırlısını vericek bize inşallah :) senin için de korkulacak bir şey yok sonuçta iyiliğimiz için isteklerimiz için güvendiğimiz doktorlar en doğrusunu uyguluyor bize.. haberdar et bizi.. ben yokum bu ay sizden umutluyum

günaydın hanımlar bat 17 subat.Ben 14 subatta olurum dıye tahmın ediyorm.Bel ağrım arttı.Ama ateş yüksek.Kasıklarda ağrı var ama göğüsler inikNereye yoracağımı sasırdım valla

bizim ayın 8inde 8. ayımızın içine gircez bizim çocuk planı biraz plansız oldu biz yazın sonunda düşünüyorduk ama bir anda karar verdik 8inde ilk denememizi yaptık bakalım ikimizinde istediği olur güzel haberlerle geliriz inşallah ne zaman test yada tahlil yaptırmayı düşünüyorsun ? :)))

bence bu gun baska denemelisin :) belirtilerin varmi peki
Ya bugun 10.gunum. takvimim uygulamasinda yumurtlamam 13 subati gosteriyo. Aksam idrarimi tekrar tutup denedim testi silikte olsa ikinci cizgi cikti. Bakalim artik bugunde eve gidince yapcam nasil cikcak. Kasiklarim agrio akinti var mihtemelen yaklasti yumurtlamam

Evet adet tarihi 27 subat olanlar var mi :))))
benim takvimde 26 yazıyor ama belli olmaz bir gün sonra bir gün önce yumurtlama dönemini takip ettin mi canım 2 günde bir gün aşırı diyorlar 2 seferdir dikkat ediyoruz bakalım sizde durumlar nasıl biz adet bitiminde bir korunduk ayın 3ünde bitti 8ine kadar korunup bir anda karar verdik o yüzden emin olamıyorum takvime güven olmuyor çünkü başındada tutabiliyor sonunda da

Kızlar bugün yine test yaptım sabah ikinci idrarda yine tek çizgi 8 gün gecikme var yarın yada cumartesi günü kan tahlili vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah çıkar artık

Valla ben ovulasyon testide yapiyorum henuz koyu olmadi ben 25-26 gunde bir adet oluorum. 2 subatta adet oldum. Bugun zaten daha 11 i :) ama calismalar 2 gunde bir diyolar. Bi de ovulasyon testinde koyu cizgiyi gorunce gordugun aksam ve ertesi aksam calisma diolar

Aynen bizde yaz sonu diyorduk ama bir anda içimize düştü :)) açıkçası ben haftaya cumartesiye kadar hiçbir kan idrar testi yaptırmayı istemiyorum daha erken hayal kırıklığı olmasın diye erken 3-4 gün kala erken gebelik yaparım diyorum eğerki adet gecikirsede kana giderim diyorum ama bakalım şu an böyle rahat konuşuyorum haftaya kafam değişebilir :) sen??

Bencede dogru dusunuosun. Hemen yapmayin idrar testini moralinizi bozmayin. Tabi hepimiz icin beklemesi dayanmasi cok zor ama atlatcaz bu zamanlarida insallah

kizlar merhaba ben de yeniden buralara dondum su an 13 aylik bi oglum var ona bi kardes olsun diye cok cok yeni bi karar aldik esimle :) allah hepimize hayirlisiyla gonlumuzden geceni nasip eder umarim. benim sat 10 ocakti bu ay hala adet olmadim hicbi belirti de yok yalnizca baya bi akinti disinda. heyecanli ve sabirsiz ben bi 14 subat surprizi olur mu esime acaba diye bi test yaptim ve sonuc tek cizgi ama bana kalirsa hamileyim yani kendimi tamamen oyle hissediyorum bu bi ruh hali sartlandirma da olabilir oglumda hemen hamile kalmistim cunku. yani ne adet oldum ne testte cikti su an fena halde arafta hissediyorum kendimi insallah hislerimde hakli cikarim bi hafta sonra yeniden test yapicam kafaya koydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…