- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
hayırlısı olsun hepimiz için Rabb'im doğru zamanda en hayırlısını vericek bize inşallah :) senin için de korkulacak bir şey yok sonuçta iyiliğimiz için isteklerimiz için güvendiğimiz doktorlar en doğrusunu uyguluyor bize.. haberdar et bizi.. ben yokum bu ay sizden umutluyuminsallah tutmustur canim ama sen bu belirtileri kafana takma rahat ol ben ilk kez panik yapmiyorum 2 gun sora yumurtlama tarihim doktor soyledi hata dediki 11 subata kadar iliski olsun 2 gun olmasin spermler guclu olsu diye ve de yarin gidicem bana igne yapacakmis ama korkuyorum acaba nereden yapicak igneyi cok kaptirmamaya bakiyorum kendimi hazirlamiyorum hamilelik icin de dusunmuyorum sters yok hic uzerimde insallah olur hepimizin
Iki yıldır canım test yaptinmi peki herangi bir ilaç tedavi falan goruyomusunne kadar dır istiyorsun canm benim şu an iki gün geçti günüm ama düzensiz zaten oyüzde umutsuzum
bizim ayın 8inde 8. ayımızın içine gircez bizim çocuk planı biraz plansız oldu biz yazın sonunda düşünüyorduk ama bir anda karar verdik 8inde ilk denememizi yaptık bakalım ikimizinde istediği olur güzel haberlerle geliriz inşallah ne zaman test yada tahlil yaptırmayı düşünüyorsun ? :)))haha evet :))) hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz bizde yarın tam 8. ayımızı dolduracağız. ilk bu ay denedik bakalım nasip ben hemen tutacağını pek sanmıyorum o yüzden akışına bıraktım ama neyalan diyim var ya da yok bat bir AN evvel gelsin istiyorum :)
Ya bugun 10.gunum. takvimim uygulamasinda yumurtlamam 13 subati gosteriyo. Aksam idrarimi tekrar tutup denedim testi silikte olsa ikinci cizgi cikti. Bakalim artik bugunde eve gidince yapcam nasil cikcak. Kasiklarim agrio akinti var mihtemelen yaklasti yumurtlamambence bu gun baska denemelisin :) belirtilerin varmi peki
Gunaydin canimHerkeze sevgi dolusu gunaydinlar insallah gunumuz aydin guzel huzurlu hayirli olur insallah
benim takvimde 26 yazıyor ama belli olmaz bir gün sonra bir gün önce yumurtlama dönemini takip ettin mi canım 2 günde bir gün aşırı diyorlar 2 seferdir dikkat ediyoruz bakalım sizde durumlar nasıl biz adet bitiminde bir korunduk ayın 3ünde bitti 8ine kadar korunup bir anda karar verdik o yüzden emin olamıyorum takvime güven olmuyor çünkü başındada tutabiliyor sonunda daEvet adet tarihi 27 subat olanlar var mi :))))
Valla ben ovulasyon testide yapiyorum henuz koyu olmadi ben 25-26 gunde bir adet oluorum. 2 subatta adet oldum. Bugun zaten daha 11 i :) ama calismalar 2 gunde bir diyolar. Bi de ovulasyon testinde koyu cizgiyi gorunce gordugun aksam ve ertesi aksam calisma diolarbenim takvimde 26 yazıyor ama belli olmaz bir gün sonra bir gün önce yumurtlama dönemini takip ettin mi canım 2 günde bir gün aşırı diyorlar 2 seferdir dikkat ediyoruz bakalım sizde durumlar nasıl biz adet bitiminde bir korunduk ayın 3ünde bitti 8ine kadar korunup bir anda karar verdik o yüzden emin olamıyorum takvime güven olmuyor çünkü başındada tutabiliyor sonunda da
bizim ayın 8inde 8. ayımızın içine gircez bizim çocuk planı biraz plansız oldu biz yazın sonunda düşünüyorduk ama bir anda karar verdik 8inde ilk denememizi yaptık bakalım ikimizinde istediği olur güzel haberlerle geliriz inşallah ne zaman test yada tahlil yaptırmayı düşünüyorsun ? :)))
Bencede dogru dusunuosun. Hemen yapmayin idrar testini moralinizi bozmayin. Tabi hepimiz icin beklemesi dayanmasi cok zor ama atlatcaz bu zamanlarida insallahAynen bizde yaz sonu diyorduk ama bir anda içimize düştü :)) açıkçası ben haftaya cumartesiye kadar hiçbir kan idrar testi yaptırmayı istemiyorum daha erken hayal kırıklığı olmasın diye erken 3-4 gün kala erken gebelik yaparım diyorum eğerki adet gecikirsede kana giderim diyorum ama bakalım şu an böyle rahat konuşuyorum haftaya kafam değişebilir :) sen??
20 şubat varr olmaz mı:)kızlar 16 şubatçılar var mı burada :)
Bencede dogru dusunuosun. Hemen yapmayin idrar testini moralinizi bozmayin. Tabi hepimiz icin beklemesi dayanmasi cok zor ama atlatcaz bu zamanlarida insallah
Sizce hamilelik varmııı ? Erken gebelik testiyle yaptım
Hayırlı olsunSizce hamilelik varmııı ? Erken gebelik testiyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?