Hayırlı olsnnSizce hamilelik varmııı ? Erken gebelik testiyle yaptım
Bende takvim var o takvime göre yapıyorum bakalım bu ay nasıl geçecek bize kaç yaşındasın bu arada :))Valla ben ovulasyon testide yapiyorum henuz koyu olmadi ben 25-26 gunde bir adet oluorum. 2 subatta adet oldum. Bugun zaten daha 11 i :) ama calismalar 2 gunde bir diyolar. Bi de ovulasyon testinde koyu cizgiyi gorunce gordugun aksam ve ertesi aksam calisma diolar
Valla ben adet gününde bi yprım çıkmazsa 10 gün sonra yaparım adet Olmasam bakalım tutacak diyr net bişey yok kısmet bu işler :)Aynen bizde yaz sonu diyorduk ama bir anda içimize düştü :)) açıkçası ben haftaya cumartesiye kadar hiçbir kan idrar testi yaptırmayı istemiyorum daha erken hayal kırıklığı olmasın diye erken 3-4 gün kala erken gebelik yaparım diyorum eğerki adet gecikirsede kana giderim diyorum ama bakalım şu an böyle rahat konuşuyorum haftaya kafam değişebilir :) sen??
İnşallah canım ya bugün adet günümvar gibi görünüyo canım hadi hayırlısı,
nekadar var adetine
Birazdan kan testi vermeye gidicem inşallah doğrudur erken gebelik testiyle yaptım bugün adet günüm ne kadar doğruysa artık ama inşallah vardır ya 8 aydır düşünüyoruz Rabbim inşallah bizede kısmet etmiştirHayırlı olsnnBence var.Bayağı belli çizgi.
İlişkiden kaç gün sonra yaptın canım bende aldım ama henüz kullanmadım 2 tane duruyor hangi marka aldın bide, arkadaşım ilişkiden 6 gün sonra yaptı tek çizgi çıktı adetine kaç gün var çok soru sordum ama merak ediyorum cevap yazarsan sevinirim :)Sizce hamilelik varmııı ? Erken gebelik testiyle yaptım
Seni çok iyi anlıyorum canım ya bende öyleydm çünkü bugünkü sonucada şok oldum hala inanamıyorum kan testi vericem :) bugün adet günüm bu testide bugun günümde yaptım bu sonuç çıktı inşaallah doğrudur tabi :) şu markayı kullandm ben " predictor earlyİlişkiden kaç gün sonra yaptın canım bende aldım ama henüz kullanmadım 2 tane duruyor hangi marka aldın bide, arkadaşım ilişkiden 6 gün sonra yaptı tek çizgi çıktı adetine kaç gün var çok soru sordum ama merak ediyorum cevap yazarsan sevinirim :)
benim se cok garip hic kasik agrilarim yok ara ara batmalar sizlamalar oluyor doktor 13 subat igne yapacagini soyledi hayirlisi artik :)Ya bugun 10.gunum. takvimim uygulamasinda yumurtlamam 13 subati gosteriyo. Aksam idrarimi tekrar tutup denedim testi silikte olsa ikinci cizgi cikti. Bakalim artik bugunde eve gidince yapcam nasil cikcak. Kasiklarim agrio akinti var mihtemelen yaklasti yumurtlamam
öncekinden farklı olarak yaptığın bişey var mıydı canım bu ay..inşallah hamilesindir darısı bize..Seni çok iyi anlıyorum canım ya bende öyleydm çünkü bugünkü sonucada şok oldum hala inanamıyorum kan testi vericem :) bugün adet günüm bu testide bugun günümde yaptım bu sonuç çıktı inşaallah doğrudur tabi :) şu markayı kullandm ben " predictor early
Kan testi çıkınca direk yazarsın bize olmazsa özelden bul yaz merak ettim sizin çocuğunuz var mı ilk denememi bizim ilk denememizSeni çok iyi anlıyorum canım ya bende öyleydm çünkü bugünkü sonucada şok oldum hala inanamıyorum kan testi vericem :) bugün adet günüm bu testide bugun günümde yaptım bu sonuç çıktı inşaallah doğrudur tabi :) şu markayı kullandm ben " predictor early
İnşallah canımm amiiin :) bu ay hiç umudum yoktu ve hiç düşünmedim olursa kısmet artık dedim yumurtlama haftamda grip oldum hastaydı m 1 yada 2 kez ilişki olmuştur takip edemedim bile bide soğan kürü kullandım 10 gün bu sonuç çıktı :)))öncekinden farklı olarak yaptığın bişey var mıydı canım bu ay..inşallah hamilesindir darısı bize..
kim demis yoksun diye kirmizilari gormeden pes etme ama sadece fazla umitlenme canim gecen ay en ufak beliriyi hamilelige yoruyordukhayırlısı olsun hepimiz için Rabb'im doğru zamanda en hayırlısını vericek bize inşallah :) senin için de korkulacak bir şey yok sonuçta iyiliğimiz için isteklerimiz için güvendiğimiz doktorlar en doğrusunu uyguluyor bize.. haberdar et bizi.. ben yokum bu ay sizden umutluyum
Tabiki yazarımm :) bizimde ilk bebiş olucak 8 aylık evliyiz canım 7 aydır düşünüyoruz inşallah bu güne kısmettir:))Kan testi çıkınca direk yazarsın bize olmazsa özelden bul yaz merak ettim sizin çocuğunuz var mı ilk denememi bizim ilk denememiz
oluuurr :) zaten benimkisini de 16 olması kesin değil 20ye kadar uzaya bilir20 şubat varr olmaz mı:)
benim de 1o. gunnum ama be test yapmiyorum doktora gitim daha erken dedi yarin igne yapicak ozaman iliski olsun dedi hayirlisi artik :)Ya bugun 10.gunum. takvimim uygulamasinda yumurtlamam 13 subati gosteriyo. Aksam idrarimi tekrar tutup denedim testi silikte olsa ikinci cizgi cikti. Bakalim artik bugunde eve gidince yapcam nasil cikcak. Kasiklarim agrio akinti var mihtemelen yaklasti yumurtlamam
İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin kaç yaşındasın :)Tabiki yazarımm :) bizimde ilk bebiş olucak 8 aylık evliyiz canım 7 aydır düşünüyoruz inşallah bu güne kısmettir:))
Sizce hamilelik varmııı ? Erken gebelik testiyle yaptım
AMİİİİN Canım ya 21 yaşındayım :)İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin kaç yaşındasın :)
İnşalllaaaaaahh yaaa amiiin canımmmmOlmaz mı tabikide var ayy tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?