Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar selam gecen ay klomen kullandım. İşe yaramadı.
Bu ay da pregon kullandım ve catlatma iğnesi. Bir tane yumurta oluştu sadece :/

Regl bir gün var. Sadece bel agrım var .baska da belirti yok.
Gecen yıl bir düşük yaptım.
Artık ümidimi yitiriyorum :/

Merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyodum bugün tekrar gireyim dedim öncelikle Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...bi sorum olacak bilgisi olan ya da boyle biseyle karsilasan varsa cevaplandirirsa cok sevinirim. Haziran'dan beri kist tedavisi görüyorum ama basit kistmis doğum kontrol hapiyla küçültmeye çalışılıyor en son hap sayesinde 8 ocakta adet gördüm doktora gittim ultrason istedi ama sonucu gosteremedim sonra ev taşıdım falan kaldı öyle tabi hapta kullanamadim 1 defa korunmasız ilişki oldu bakalım adetim tam gününde gelecek mi derken geldi çok şükür düzene girdi dedim ama malesef 1 gün sürdü o da yarım Ped anca bu kanama kistler den dolayı midir

Bende takvim var o takvime göre yapıyorum bakalım bu ay nasıl geçecek bize kaç yaşındasın bu arada :))
Valla ben adet gününde bi yprım çıkmazsa 10 gün sonra yaparım adet Olmasam bakalım tutacak diyr net bişey yok kısmet bu işler :)

Sizce hamilelik varmııı ? Erken gebelik testiyle yaptım
İlişkiden kaç gün sonra yaptın canım bende aldım ama henüz kullanmadım 2 tane duruyor hangi marka aldın bide, arkadaşım ilişkiden 6 gün sonra yaptı tek çizgi çıktı adetine kaç gün var çok soru sordum ama merak ediyorum cevap yazarsan sevinirim :)

Seni çok iyi anlıyorum canım ya bende öyleydm çünkü bugünkü sonucada şok oldum hala inanamıyorum kan testi vericem :) bugün adet günüm bu testide bugun günümde yaptım bu sonuç çıktı inşaallah doğrudur tabi :) şu markayı kullandm ben " predictor early

benim se cok garip hic kasik agrilarim yok ara ara batmalar sizlamalar oluyor doktor 13 subat igne yapacagini soyledi hayirlisi artik :)

öncekinden farklı olarak yaptığın bişey var mıydı canım bu ay..inşallah hamilesindir darısı bize..

Kan testi çıkınca direk yazarsın bize olmazsa özelden bul yaz merak ettim sizin çocuğunuz var mı ilk denememi bizim ilk denememiz

öncekinden farklı olarak yaptığın bişey var mıydı canım bu ay..inşallah hamilesindir darısı bize..
İnşallah canımm amiiin :) bu ay hiç umudum yoktu ve hiç düşünmedim olursa kısmet artık dedim yumurtlama haftamda grip oldum hastaydı m 1 yada 2 kez ilişki olmuştur takip edemedim bile bide soğan kürü kullandım 10 gün bu sonuç çıktı :)))

kim demis yoksun diye kirmizilari gormeden pes etme ama sadece fazla umitlenme canim gecen ay en ufak beliriyi hamilelige yoruyorduk kafayi bozmustuk belirtilerle bende hic kafama takmiyorum olacagi vvarsa olur biz kafamizi gonlumuzu rahat tutalim stres yapmayalim hersey guzel olur insallah niyeyse mart nisan geldimi ben hep hamile olmak istiyorum acaba ilk bahar geliyor diyemi hersey Allahtan insallah bu ay tutururuz guzel haberler paylasariz

benim de 1o. gunnum ama be test yapmiyorum doktora gitim daha erken dedi yarin igne yapicak ozaman iliski olsun dedi hayirlisi artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…