Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

soğan kürü bende dünüyordum bu ay ama evde çok misafir vardı ypamadım..ama önümüzdeki ay bende yapıcam faydasını görürüm umarım..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

bu ay geçen aydan farklı ya :) geçen ay sol kasığımda batma olmuştu arada bir başım dönüyordu.. ama bu ay adet ağrısı gibi çekiyorum kasık ağrımı tek taraflı değil yani.. bi de dünden beri göğüslerim sızlıyo ara ara bide 3 gündür çok acıkıyorum

adetine ne kadar var canım belirtiler normalde ne zaman başlıyor bilen kızlarda yazarsa çok sevinirim kendimi dinlemek istemiyorum ama dinlemedende edemiyorum boşver dedikçe acaba bundan mı karnım ağrıyor diyorum. bundan mı batıyor vs. vs. vs. bir sürü şey düzenli olarak topu topu 4 gün oldu ama işte anne olma isteği yok mu herşeyi varmış gibi hissettiriyor

7 şubat sabahı yumurtam çatladı 5 inde ilişki olmuştu.. bat 22 şubat.. diyorum ya geçen aya göre farklı belirtiler yaşıyorum 3gündür.. hayırlısı olsun ya tek ilişkiyle olmam imkansız bence ama herşey Allah'tan.. beklemekten başka çarem yok sanki

hepimiz için aynı değil mi hepimizin beklemekten başka sansı yok zaten insanı bitirende beklemek böyle bi test olcak ilişkiden 2 gün sona tutup tutmadığını söyleyecek ne güzel olurdu canım benimde 26 şubatı beklemem lazım aramızda 4 gün var istersen 20 şubat gibi erken gebelik test al ben öyle yaptım 2 tane erken gebelik testim var fortest bakalım ben öyle yapıcam 24-25 şubat gibi yaparım bide gecikme olursa yaparım olursa olur :) asma yüzünü hemen gül ve kendine odaklan

Adet oldum yani canım maalesef olmadı beklediğim haber
rabbimin vardır bir bildiği elbet bir gün hayırlı evlat nasip eder... ümidinizi yitirmeyin kalpten dileyin dua edin... siz ne kadardır evlisiniz ? ben yeniyim arkadaşları tanımaya az çok bide kaç yaşındasınız ? ben 25 yaşındayım 7 aylık evliyim ilk denememiz bu hafta içinde oldu 2 kere bakalım bizde bekliyoruz. yorucu bi bekleyiş.

Bencede kafaya takmayalim bu ay. Tama takip edelim kendimizi de gecen ayki gibi yapmamaya calisalim stres olmayalim :)

hanımlar yerleşme kanaması nasıl bişey yarım Ped kadar olan bildiğin kırmızı kan yerleşme kanaması olmaz dimi

Kızlar doktordan geliyorum suan bugün iğnenin 8. Günü herangi bişey demedi doktor gebelikle ilgili bişey olsa görürdü demi bana protestan vermişti bugünle 4. Gün olucak 15 gun kullan demişti bugün 10. Güne tamamla falan dedi herangi bir kalinlasma varmı diye sordum henüz yok falan dedi eğer olsaydı biseyler 8. Gün belli olmazmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…