bende 25 yaşındayımAMİİİİN Canım ya 21 yaşındayım :)
soğan kürü bende dünüyordum bu ay ama evde çok misafir vardı ypamadım..ama önümüzdeki ay bende yapıcam faydasını görürüm umarım..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..İnşallah canımm amiiin :) bu ay hiç umudum yoktu ve hiç düşünmedim olursa kısmet artık dedim yumurtlama haftamda grip oldum hastaydı m 1 yada 2 kez ilişki olmuştur takip edemedim bile bide soğan kürü kullandım 10 gün bu sonuç çıktı :)))
soğan kürü bende dünüyordum bu ay ama evde çok misafir vardı ypamadım..ama önümüzdeki ay bende yapıcam faydasını görürüm umarım..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ver
İnşallah canım bende yaradı gibi bu sonuca göresoğan kürü bende dünüyordum bu ay ama evde çok misafir vardı ypamadım..ama önümüzdeki ay bende yapıcam faydasını görürüm umarım..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
Sen ne kadar zamandır evlisin ?bende 25 yaşındayım
bu ay geçen aydan farklı ya :) geçen ay sol kasığımda batma olmuştu arada bir başım dönüyordu.. ama bu ay adet ağrısı gibi çekiyorum kasık ağrımı tek taraflı değil yani.. bi de dünden beri göğüslerim sızlıyo ara ara bide 3 gündür çok acıkıyorumkim demis yoksun diye kirmizilari gormeden pes etme ama sadece fazla umitlenme canim gecen ay en ufak beliriyi hamilelige yoruyordukkafayi bozmustuk belirtilerle bende hic kafama takmiyorum olacagi vvarsa olur biz kafamizi gonlumuzu rahat tutalim stres yapmayalim hersey guzel olur insallah niyeyse mart nisan geldimi ben hep hamile olmak istiyorum acaba ilk bahar geliyor diyemi hersey Allahtan insallah bu ay tutururuz guzel haberler paylasariz
canım bende 7 aylık evliyim çok olmadı ama çcocuk herkes gibi bizimde yuvamıza huzur eğlence olsun isteyenlerdenizSen ne kadar zamandır evlisin ?
adetine ne kadar var canım belirtiler normalde ne zaman başlıyor bilen kızlarda yazarsa çok sevinirim kendimi dinlemek istemiyorum ama dinlemedende edemiyorum boşver dedikçe acaba bundan mı karnım ağrıyor diyorum. bundan mı batıyor vs. vs. vs. bir sürü şey düzenli olarak topu topu 4 gün oldu ama işte anne olma isteği yok mu herşeyi varmış gibi hissettiriyorbu ay geçen aydan farklı ya :) geçen ay sol kasığımda batma olmuştu arada bir başım dönüyordu.. ama bu ay adet ağrısı gibi çekiyorum kasık ağrımı tek taraflı değil yani.. bi de dünden beri göğüslerim sızlıyo ara ara bide 3 gündür çok acıkıyorum
7 şubat sabahı yumurtam çatladı 5 inde ilişki olmuştu.. bat 22 şubat.. diyorum ya geçen aya göre farklı belirtiler yaşıyorum 3gündür.. hayırlısı olsun ya tek ilişkiyle olmam imkansız bence ama herşey Allah'tan.. beklemekten başka çarem yok sankiadetine ne kadar var canım belirtiler normalde ne zaman başlıyor bilen kızlarda yazarsa çok sevinirim kendimi dinlemek istemiyorum ama dinlemedende edemiyorum boşver dedikçe acaba bundan mı karnım ağrıyor diyorum. bundan mı batıyor vs. vs. vs. bir sürü şey düzenli olarak topu topu 4 gün oldu ama işte anne olma isteği yok mu herşeyi varmış gibi hissettiriyor
kırmızıyı gördüm demek ne demek ? daha yeni girdiğim için ilklerde sat ve bat nedir onuda bilmiyordumKızlar daha maalesef ben kirmizilari gördüm çok umutluydum ama olmadı
hepimiz için aynı değil mi hepimizin beklemekten başka sansı yok zaten insanı bitirende beklemek böyle bi test olcak ilişkiden 2 gün sona tutup tutmadığını söyleyecek ne güzel olurdu canım benimde 26 şubatı beklemem lazım aramızda 4 gün var istersen 20 şubat gibi erken gebelik test al ben öyle yaptım 2 tane erken gebelik testim var fortest bakalım ben öyle yapıcam 24-25 şubat gibi yaparım bide gecikme olursa yaparım olursa olur :) asma yüzünü hemen gül ve kendine odaklan7 şubat sabahı yumurtam çatladı 5 inde ilişki olmuştu.. bat 22 şubat.. diyorum ya geçen aya göre farklı belirtiler yaşıyorum 3gündür.. hayırlısı olsun ya tek ilişkiyle olmam imkansız bence ama herşey Allah'tan.. beklemekten başka çarem yok sanki
Adet oldum yani canım maalesef olmadı beklediğim haberkırmızıyı gördüm demek ne demek ? daha yeni girdiğim için ilklerde sat ve bat nedir onuda bilmiyordum(
yok daha altı aylık evliyim dört aydır korunmyrzIki yıldır canım test yaptinmi peki herangi bir ilaç tedavi falan goruyomusun
rabbimin vardır bir bildiği elbet bir gün hayırlı evlat nasip eder... ümidinizi yitirmeyin kalpten dileyin dua edin... siz ne kadardır evlisiniz ? ben yeniyim arkadaşları tanımaya az çok bide kaç yaşındasınız ? ben 25 yaşındayım 7 aylık evliyim ilk denememiz bu hafta içinde oldu 2 kere bakalım bizde bekliyoruz. yorucu bi bekleyiş.Adet oldum yani canım maalesef olmadı beklediğim haber
28 yasindayim ben :)Bende takvim var o takvime göre yapıyorum bakalım bu ay nasıl geçecek bize kaç yaşındasın bu arada :))
Valla ben adet gününde bi yprım çıkmazsa 10 gün sonra yaparım adet Olmasam bakalım tutacak diyr net bişey yok kısmet bu işler :)
Ya benimde cok az agrim arada oluo devamli degil bi gorsem su cift cizgiyide yumurtladigimi anlasam :)benim se cok garip hic kasik agrilarim yok ara ara batmalar sizlamalar oluyor doktor 13 subat igne yapacagini soyledi hayirlisi artik :)
Bencede kafaya takmayalim bu ay. Tama takip edelim kendimizi de gecen ayki gibi yapmamaya calisalim stres olmayalim :)kim demis yoksun diye kirmizilari gormeden pes etme ama sadece fazla umitlenme canim gecen ay en ufak beliriyi hamilelige yoruyordukkafayi bozmustuk belirtilerle bende hic kafama takmiyorum olacagi vvarsa olur biz kafamizi gonlumuzu rahat tutalim stres yapmayalim hersey guzel olur insallah niyeyse mart nisan geldimi ben hep hamile olmak istiyorum acaba ilk bahar geliyor diyemi hersey Allahtan insallah bu ay tutururuz guzel haberler paylasariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?