Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar selam bir şey sormak istiyorum. Her zaman ovulasyon testlerim ovulasyon gününden bir gün önce kop koyu çıkar. Dün test yaptım orta seviyelerde bir koyuluk vardı. Bugun ise daha da azalmış. Yumurtlamayı kaçırdım galiba değil mi? Salı günü doktora gittiğim de yatından sonra 1 hafta boyunca ilişki demişti. Dün olmadı bugun ve sonrasını değerlendirecektik ama kaçırdık mı şimdi yani ?!?

Merhaba arkadaşlar adetim 2 gun geçti sabah test yaptım evde ama bişey cikmadi yinede hamile olabilir miyim
Geç döllenme olduysa çıkmayabilir. Ben de iki gün geçince yapmıştım koyu bir şekilde çıkmıştı. Ama ben adetten hemen sonra hamile kaldım

Geç döllenme olduysa çıkmayabilir. Ben de iki gün geçince yapmıştım koyu bir şekilde çıkmıştı. Ama ben adetten hemen sonra hamile kaldım
Canım tsk ederim ben 12 önce kan testi yaptirmistim ama yaptirdimda 3 gün önce yumurtlamam olmuştu o yüzden kan da bişey cikmadi yinede hamile olabilir miyim olsa kan da cikmazmiydi

Merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım bat 17 şubat ve tek çizgi belirtileri de var aslında moralim bozuldu sizce gerçek sonucu vermiş midir?

Kızlar bana cevap verecek kimse yok mu ?!?

Semacım dur bakalım. Senin adet ne Zaman ki.. Daha bebeğin Rahmi'ne bile yerleşmemiş yolculukta olabilir. Sakin ol
Iyi ama progestan rahim kalinlassin diye ilaç vermişti ona rağmen suan kalinlasma hiç yok yumurta zamanlarında başlaması lazım değilmi kalinlasma

kırmızıyı gördüm demek ne demek ? daha yeni girdiğim için ilklerde sat ve bat nedir onuda bilmiyordum (
kırmızıyı görmek: adet olmak
sat: son adet tarihi
bat: beklenen adet tarihi :)

vala deli gibi acıkıyorum ya hiç böyle olmazdım ben noldu bana :S
büyük ihtimal 1 hafta sonra başlarım erken gebelik testlerine.. pek onlara da güvenim yok da.. hayırlısı olsun hakkımızda :)

En kral hamilelik belirtsini yasıyorum doymama:)Sabah beri 1 smit ,bir açma,aktivya yoğurt,leblebi,+öğlen yemeği yedim.Ayıptır söylemesi.Sonuç;suan midem kazınıyorHamilelik yoksa kurtlandı midem kesin

Merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım bat 17 şubat ve tek çizgi belirtileri de var aslında moralim bozuldu sizce gerçek sonucu vermiş midir?

çoğu insan güvenmeyin diyor bazı insanlarda geç belli ola biliyormuş ben de bu ay erken gebelik testi kullandım bende de tek çizgi ama bir sürü de belirtiler var içimde şüphe kaldı ama burda da bazı arkadaşlar hatta birtanesi de eczacıydı o testlere pek de güven olmuyor dediler ben de adet günümü bekliyorum benim de 16 şubat hakkımızda hayırlısı artık

Canım tsk ederim ben 12 önce kan testi yaptirmistim ama yaptirdimda 3 gün önce yumurtlamam olmuştu o yüzden kan da bişey cikmadi yinede hamile olabilir miyim olsa kan da cikmazmiydi
Yok Can'ım öyle hemen çıkmaz kanda da olsa. Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kanda 15 gün sonra idrarda çıkarmış. Yumurtlamadan üç gün sonra çıkmaması normal yani

Kızlar bana cevap verecek kimse yok mu ?!?
bence kaçırdın sayılmaz canım bu günu mutlaka değerlendir derim yumurta çatlamadan 5 gün önce ve 5 gün sonra birlikte olun diyorlar daha vaktin var zaten tam da yumurtlama günü değil ertesi gün birlikte olunması daha iyidir ha bu arada aklıma gelmişken birlikte olmadan hemen önce eşine sert bi kahve yap spermleri hemen harekete geçirirmiş ve hemen canlanıyorlarmış inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…