Ben çok araştırdım erken gebelik testlerine güvenme derim. Zaten hemen hemen aynı çıkıyor. Burda bir arkadaş yapmıştı. Erken gebelik testiyle normal gebelik testi ikisi de adete bir kaç gün kala silik çıkmıştı. Ondan öncesini göstermiyor zatenMerhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım bat 17 şubat ve tek çizgi belirtileri de var aslında moralim bozuldu sizce gerçek sonucu vermiş midir?
Bilmiyorum ki hiçIyi ama progestan rahim kalinlassin diye ilaç vermişti ona rağmen suan kalinlasma hiç yok yumurta zamanlarında başlaması lazım değilmi kalinlasma
Teşekkür ederim şebnemcim bunu yapacağım ama bana herkes yumurtlama günü bir gün yumurta çıkar çıkmaz 20 dk içinde döllendi döllendi yoksa bir daha olmaz dedilerbence kaçırdın sayılmaz canım bu günu mutlaka değerlendir derim yumurta çatlamadan 5 gün önce ve 5 gün sonra birlikte olun diyorlar daha vaktin var zaten tam da yumurtlama günü değil ertesi gün birlikte olunması daha iyidir ha bu arada aklıma gelmişken birlikte olmadan hemen önce eşine sert bi kahve yap spermleri hemen harekete geçirirmiş ve hemen canlanıyorlarmış inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım
kırmızıyı görmek: adet olmak
sat: son adet tarihi
bat: beklenen adet tarihi :)
vala deli gibi acıkıyorum ya hiç böyle olmazdım ben noldu bana :S
büyük ihtimal 1 hafta sonra başlarım erken gebelik testlerine.. pek onlara da güvenim yok da.. hayırlısı olsun hakkımızda :)
Teşekkür ederim şebnemcim bunu yapacağım ama bana herkes yumurtlama günü bir gün yumurta çıkar çıkmaz 20 dk içinde döllendi döllendi yoksa bir daha olmaz dediler
ay aynısı ben de var doymuyoruumm ve çok acıkıyoruummEn kral hamilelik belirtsini yasıyorum doymama:)Sabah beri 1 smit ,bir açma,aktivya yoğurt,leblebi,+öğlen yemeği yedim.Ayıptır söylemesi.Sonuç;suan midem kazınıyorHamilelik yoksa kurtlandı midem kesin
hayır yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor yumurta 20 dk yanlış söylemişlerTeşekkür ederim şebnemcim bunu yapacağım ama bana herkes yumurtlama günü bir gün yumurta çıkar çıkmaz 20 dk içinde döllendi döllendi yoksa bir daha olmaz dediler
evet yumurtladıktan sonra yumurta 24 saat yaşar sperm ise ortalama 72 saat yaşarVERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM bende 2 tane var bakalım ay sonunda 25-26 şubat gibi birini denemeyi düşünüyorum daha 15 gün var o yüzden pek düşünmemeye çalışıyorum pek bi belirti yok bende sanırım benim için çok erken henüz hala yumurtlama dönemi içindeyim yarın bitecek yumurtlama dönemi takvime göre ama ben denemelerime devam etmeyi düşünüyorum. ovulasyon tarihi diye düşündüğüm zaman geçse bile test kullanmadığım için emin olamıyorum birde ilişkiden sonra sperm 72 saat içerde yaşayabiliyormuş doğru mu acaba ?
Hic bir fikrim yok maalesefKızlar rahim kalinlasmasi yumurta catladiktan ne kadar zaman sonra başlar bisoruna bari cevap verin ya lütfen
canım internetten araştırdım senin için bak sonuçları yazıyorum :Kızlar rahim kalinlasmasi yumurta catladiktan ne kadar zaman sonra başlar bisoruna bari cevap verin ya lütfen
tebrik ederim çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı, sağ salim mutlulukla neşeyle huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)Bayaaanlar hamile yiiiiimmm :))))))
çoğu insan güvenmeyin diyor bazı insanlarda geç belli ola biliyormuş ben de bu ay erken gebelik testi kullandım bende de tek çizgi ama bir sürü de belirtiler var içimde şüphe kaldı ama burda da bazı arkadaşlar hatta birtanesi de eczacıydı o testlere pek de güven olmuyor dediler ben de adet günümü bekliyorum benim de 16 şubat hakkımızda hayırlısı artık
Bayaaanlar hamile yiiiiimmm :))))))[/QUOT
Tebrikler Allah tamamına erdirsin insallah erken belirti oldu mu ?
20 şubat varr olmaz mı:)
Benim 14 subat zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama yapmayacagım insallah hamileyimdir sürpriz olurBenim 17 şubat dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgiama belirtileri de yaşıyorum...
Benim 14 subat zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama yapmayacagım insallah hamileyimdir sürpriz olurne gb belirti yasıyorsunuz??
Tebrik ederiiimmm hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Allah bizlere de nasip etsin :)Bayaaanlar hamile yiiiiimmm :))))))
Oooo ne güzel habeerBayaaanlar hamile yiiiiimmm :))))))
Bende satış akıntı var adet olmadım 3 gün oldu kan negatif kafayı yedimTatlım günaydın umut verici gb konusucam belki affet ama sarı akıntı gebelik belirtisi oluyor ayrıca yerlesme kanamasi herkeste olmuyormuş benim çevremdeki hamile olanlarda lekelenme falan olmamış buna takılma kendini de yiyip bitirme
Bacak agrısı bulantı haric diger belirtiler var özellikle ayak üsümesi esim diyor ayakların neden üsüyor adet olcam ya ondandr diyormAyaklarım buz gibi bacaklarım ağrıyor, kasığımda batma hissi var akşamları sol tarafta, göğüslerim inanılmaz hassas çamaşır bile giymek istemiyorum, sabahları bulantım oluyorpsikolojik de olabilir ama inşallah sizin de vardır bebişiniz..siz de ne gibi belirtiler var peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?