Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım bat 17 şubat ve tek çizgi belirtileri de var aslında moralim bozuldu sizce gerçek sonucu vermiş midir?
Ben çok araştırdım erken gebelik testlerine güvenme derim. Zaten hemen hemen aynı çıkıyor. Burda bir arkadaş yapmıştı. Erken gebelik testiyle normal gebelik testi ikisi de adete bir kaç gün kala silik çıkmıştı. Ondan öncesini göstermiyor zaten

Teşekkür ederim şebnemcim bunu yapacağım ama bana herkes yumurtlama günü bir gün yumurta çıkar çıkmaz 20 dk içinde döllendi döllendi yoksa bir daha olmaz dediler

VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM bende 2 tane var bakalım ay sonunda 25-26 şubat gibi birini denemeyi düşünüyorum daha 15 gün var o yüzden pek düşünmemeye çalışıyorum pek bi belirti yok bende sanırım benim için çok erken henüz hala yumurtlama dönemi içindeyim yarın bitecek yumurtlama dönemi takvime göre ama ben denemelerime devam etmeyi düşünüyorum. ovulasyon tarihi diye düşündüğüm zaman geçse bile test kullanmadığım için emin olamıyorum birde ilişkiden sonra sperm 72 saat içerde yaşayabiliyormuş doğru mu acaba ?

Teşekkür ederim şebnemcim bunu yapacağım ama bana herkes yumurtlama günü bir gün yumurta çıkar çıkmaz 20 dk içinde döllendi döllendi yoksa bir daha olmaz dediler

rica ederim özgecim sen gönlünü ferah tut sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış en kısa zamanda en hayırlı vakitte güzel haberi alırsın inşallah :*

En kral hamilelik belirtsini yasıyorum doymama:)Sabah beri 1 smit ,bir açma,aktivya yoğurt,leblebi,+öğlen yemeği yedim.Ayıptır söylemesi.Sonuç;suan midem kazınıyorHamilelik yoksa kurtlandı midem kesin
ay aynısı ben de var doymuyoruumm ve çok acıkıyoruumm bat 22 şubat

hayır yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor yumurta 20 dk yanlış söylemişler

evet yumurtladıktan sonra yumurta 24 saat yaşar sperm ise ortalama 72 saat yaşar

Kızlar rahim kalinlasmasi yumurta catladiktan ne kadar zaman sonra başlar bisoruna bari cevap verin ya lütfen

Kızlar rahim kalinlasmasi yumurta catladiktan ne kadar zaman sonra başlar bisoruna bari cevap verin ya lütfen
canım internetten araştırdım senin için bak sonuçları yazıyorum :
"Adet sonrası ikinci haftanın başında endometrium adı verilen rahim zarı da kalınlaşmaya başlamıştır. Bu kalınlaşmanın amacı döllenme meydana geldikten sonra oluşacak embriyonun rahim içinde rahatlıkla tutunmasını sağlamaktır. Yeni gelişecek olan canlının ihtiyaçlarını karşılamak üzere vücudun bu kısmında kanlanma artar. Bu haftanın sonunda gelişen yumurta çatlayarak yumurtalıktan atılır. Yani yumurtlama meydana gelir.Bir adet döneminde kadında sadece 1 yumurta üretilir ve çatlar. Çift yumurta ikizlerinde ve üçüzlerinde farklı olarak tek bir yumurta değil birden fazla yumurta atılır. Bu yumurtaların hepsi döllenir ise çoğul gebelik olur . "
Yani canım anladığım kadarıyla rahim zarının kalınlaşmaya başlamasından sonra en geç 7 gün içerisinde çatlama olur.
Umarım yardımcı ola bilmişimdir Allah tez zamanda hamilelik sevincini yaşatsın sana inşallah

Çok teşekkür ederim amin inşallah bekleyeceğiz artık...

Benim 14 subat zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama yapmayacagım insallah hamileyimdir sürpriz olur ne gb belirti yasıyorsunuz??

Ayaklarım buz gibi bacaklarım ağrıyor, kasığımda batma hissi var akşamları sol tarafta, göğüslerim inanılmaz hassas çamaşır bile giymek istemiyorum, sabahları bulantım oluyor psikolojik de olabilir ama inşallah sizin de vardır bebişiniz..siz de ne gibi belirtiler var peki?

Bende satış akıntı var adet olmadım 3 gün oldu kan negatif kafayı yedim

Bacak agrısı bulantı haric diger belirtiler var özellikle ayak üsümesi esim diyor ayakların neden üsüyor adet olcam ya ondandr diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…