- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Sol gögüsüm de dolgunluk hassaslık sertlik var adet olduktn snra gecmezse doktora gitcem artkAyaklarım buz gibi bacaklarım ağrıyor, kasığımda batma hissi var akşamları sol tarafta, göğüslerim inanılmaz hassas çamaşır bile giymek istemiyorum, sabahları bulantım oluyorpsikolojik de olabilir ama inşallah sizin de vardır bebişiniz..siz de ne gibi belirtiler var peki?
Avmlere girerken xr cihazından bile gecmiyorum hamileysem diyeAyaklarım buz gibi bacaklarım ağrıyor, kasığımda batma hissi var akşamları sol tarafta, göğüslerim inanılmaz hassas çamaşır bile giymek istemiyorum, sabahları bulantım oluyorpsikolojik de olabilir ama inşallah sizin de vardır bebişiniz..siz de ne gibi belirtiler var peki?
Sol gögüsüm de dolgunluk hassaslık sertlik var adet olduktn snra gecmezse doktora gitcem artk
Benim adet olacagım zaman hic hassaslık olmaz gögüslerim de insallah baska birsey cıkmaz tmm canım paylasırım simdiden kasklarm agrımaya basladı kırmızı kartı yicem galibaEvet sıcak su torbasıyla geziyorum gün içerisinde ayaklarıma koymak içingöğüslerim hassaslaşır adet yaklaştığında aslında ama bu ay aşırı...inşallah hamileyizdir...merak ederim bende lütfen paylaşın sonucu...
Noldu bu testlere ki olsun canım fazla takılma teste sen akintilarin geliyormu şu yumurta akı gbi olan sabret 13 14 15 günlerini bekle elbet çıkarruzgargullu masalolsunnn 10.gun ovulasyon testi silik cizgi var bu sefer dun cok azdi cizgi sinirim bozuldu hatta yumurtlayamicam galiba diye
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı birsekilde Kucağına almayi nasip etsin.. adetin kaç gün geçti canimmBayaaanlar hamile yiiiiimmm :))))))
Testle flan ugrasmıyorum bu halde bile cok stres yapıyorum test yaparsam daha cok stres yaparm olacagı varsa da olmaz :)ruzgargullu masalolsunnn 10.gun ovulasyon testi silik cizgi var bu sefer dun cok azdi cizgi sinirim bozuldu hatta yumurtlayamicam galiba diye
Ya benim akintim normalde de hep oldugu icin tam anlayamiyorum ki gunluk pette kullaniyorum oyuzden anlayamiyorum. Ama dun cizgi cok cok azdi bugun yine bi derece artmis. Takvimde gosteren yumurtlama 13 subat bakalim yarin ya da obur gun insallah koyulasir. Zaten teste bagli kalmiyorum yine calisma yapiyoruz ama bunda da hemen koyu olsun istiyorum :)Noldu bu testlere ki olsun canım fazla takılma teste sen akintilarin geliyormu şu yumurta akı gbi olan sabret 13 14 15 günlerini bekle elbet çıkar
Benimde bu 3.ayim iki ay test denemedim zaten hastaligim fln da oldu gunleri degerlendiremedim olmadi tabi hadi dedim bu ay ovulasyon testi deniyim takvimde yumurtlama 13 subat gozukuo bakalim yarin obur gun nasil cikcak koyulukTestle flan ugrasmıyorum bu halde bile cok stres yapıyorum test yaparsam daha cok stres yaparm olacagı varsa da olmaz :)
Hayırlısı olsun insallah tutar :)Benimde bu 3.ayim iki ay test denemedim zaten hastaligim fln da oldu gunleri degerlendiremedim olmadi tabi hadi dedim bu ay ovulasyon testi deniyim takvimde yumurtlama 13 subat gozukuo bakalim yarin obur gun nasil cikcak koyuluk
Bende de var takvimim uygulaması canım ona göre gittim ama yumurtlama günlerim hep 2 3 gün sonra yoğunlaştı allah büyük canım sen çalışmanı yapda test bi deneme zaten ben 1 ay kullandım sonra koyverdim gitti.Ya benim akintim normalde de hep oldugu icin tam anlayamiyorum ki gunluk pette kullaniyorum oyuzden anlayamiyorum. Ama dun cizgi cok cok azdi bugun yine bi derece artmis. Takvimde gosteren yumurtlama 13 subat bakalim yarin ya da obur gun insallah koyulasir. Zaten teste bagli kalmiyorum yine calisma yapiyoruz ama bunda da hemen koyu olsun istiyorum :)
Noldu canım bir sorun mu oldu adet oldumu sen sancin mi vardıkzlar aranzda daha once dusuk yapan var... dktr anlarmı dusuk yapldgnı yarn kontrole gcemde
Insallahhhh herkesin :)Hayırlısı olsun insallah tutar :)
Hayirlisi olsun canım önümüzde ki aylar nasip etsin Rabbim inşallah ben hala olmadım canımBen adet oldum kızlar. Beş gündür aşırı mide bulatım vardı ve şimdi de var ama akşam kahverengi lekelenmem başladı. İki gün gecikmeyle adet oluyorum sanırım bu ay da gelmedi bebişimiz
Evet o uygulama da yaniltabilir dedigin gibi ben yine de bos durmiyim da :) nolur nolmazBende de var takvimim uygulaması canım ona göre gittim ama yumurtlama günlerim hep 2 3 gün sonra yoğunlaştı allah büyük canım sen çalışmanı yapda test bi deneme zaten ben 1 ay kullandım sonra koyverdim gitti.
Olsun sıkma canini hayirlisi insallah cok beklemeden hepimiz bebegimize kavusuruzBen adet oldum kızlar. Beş gündür aşırı mide bulatım vardı ve şimdi de var ama akşam kahverengi lekelenmem başladı. İki gün gecikmeyle adet oluyorum sanırım bu ay da gelmedi bebişimiz
İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz canım üzüldüm biraz bu ikinci ayımızdı bizim. Senin içinde hayırlısı olsun canım. Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur en kısa zamanda inşallahHayirlisi olsun canım önümüzde ki aylar nasip etsin Rabbim inşallah ben hala olmadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?