Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz canım üzüldüm biraz bu ikinci ayımızdı bizim. Senin içinde hayırlısı olsun canım. Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur en kısa zamanda inşallah
Sağol canım inşallah artk benim bu da 5. Ayın dün çok ağladım testden sonra ilk kez hissettim hala hissediyorum ama Rabbime bıraktım artk

Sağol canım inşallah artk benim bu da 5. Ayın dün çok ağladım testden sonra ilk kez hissettim hala hissediyorum ama Rabbime bıraktım artk
Ben kendi adima soyliyim adet olana kadar herseyi acaba hamilelik belirtisi mi diye internetten arastirmaya basliyorum ayni belirtileri okuyunca ixime bi umut doguyo sonra husran . 3 ay denemem insallaj hepimiz kavusuruz bebegimize de hamileligimizle ilgili sorular sorariz birbirimize :)

inşallah bu ay olur canım Rabbim büyük... dersine çok iyi çalış bu ay
Bi aksilik cikmazsa caliscam bu sefer. Ilk ay denemizde grip oldum basimi kaldiramadim en verimli gunler gitti. Gecen ayda ayni sekilde midemi usuttum halsizlik fln yine kacirdim en verimli zamanlarimi. Insallah bu ay o verimli zamanlarim heba olmaz

Aminnnn inşallah benim de hep adetim sancılı olduğu için adet öncesi sancı çekerim sinir ce sivilce kesi fix üçlü ama bu ay sadece 4 sn süren sancı ve akıntı sonuç ne olacak bilmiyorum daha önce hiç adet gecikmesi olmadi stresten erken gelir benim bide bekliyorum sadece

streste etkılıyo nce ya tabkı kısmet ama cok takıyorz kafayaaa belrtı arıyorzzz blmem nee oluruna bırakamıyorzzz tedavı oldgu ııcnde hep aklmzda offf offff. allh buyık rabbm bılr en ıyısını yınedee

Hayırlisi olsun canım inşallah kötü bişey çıkmasında ilk önce kendi sağlığımız biz iyi olalı ki bebsilerimiz de sağlıkla gelinler inşallah

amın cnm amınn.. sızlandıkca bska bısey cıkıyo zatnnnn betern beterı va.. hamd olsn halımızee gelnde allahtan gelmeyende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…