Amin canım çok sağolOlsun sıkma canini hayirlisi insallah cok beklemeden hepimiz bebegimize kavusuruz
Sağol canım inşallah artk benim bu da 5. Ayın dün çok ağladım testden sonra ilk kez hissettim hala hissediyorum ama Rabbime bıraktım artkİnşallah çok bekletmez bebişlerimiz canım üzüldüm biraz bu ikinci ayımızdı bizim. Senin içinde hayırlısı olsun canım. Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur en kısa zamanda inşallah
Insallah bebistendir o halsizlik :)Benim de halsizligim basladı sanırım adet oluyorum
inşallah bu ay olur canım Rabbim büyük... dersine çok iyi çalış bu ayEvet o uygulama da yaniltabilir dedigin gibi ben yine de bos durmiyim da :) nolur nolmaz
Ben kendi adima soyliyim adet olana kadar herseyi acaba hamilelik belirtisi mi diye internetten arastirmaya basliyorum ayni belirtileri okuyunca ixime bi umut doguyo sonra husran . 3 ay denemem insallaj hepimiz kavusuruz bebegimize de hamileligimizle ilgili sorular sorariz birbirimize :)Sağol canım inşallah artk benim bu da 5. Ayın dün çok ağladım testden sonra ilk kez hissettim hala hissediyorum ama Rabbime bıraktım artk
Bi aksilik cikmazsa caliscam bu sefer. Ilk ay denemizde grip oldum basimi kaldiramadim en verimli gunler gitti. Gecen ayda ayni sekilde midemi usuttum halsizlik fln yine kacirdim en verimli zamanlarimi. Insallah bu ay o verimli zamanlarim heba olmazinşallah bu ay olur canım Rabbim büyük... dersine çok iyi çalış bu ay
İnsallah ama sanmıyorum tabi ki rabbim bilir ama ben adet olacagım gün ani halsizlik olur bayılck gb oluyorum yine öyle oldumInsallah bebistendir o halsizlik :)
Sen yine de adeti gormeden moralini bozma yaİnsallah ama sanmıyorum tabi ki rabbim bilir ama ben adet olacagım gün ani halsizlik olur bayılck gb oluyorum yine öyle oldum
Bozmuyorum hersey Allah tan rabbim bizlere vermiyorsa vardır bir bildigi ya da daha zamanımız varSen yine de adeti gormeden moralini bozma ya
Noldu canım bir sorun mu oldu adet oldumu sen sancin mi vardı
Kesinlikle oyle zamanini beklememiz lazim. Biz ustumuze dusenleri yapalim gunlerimizde calisalim artik gerisi Rabbime kalmisBozmuyorum hersey Allah tan rabbim bizlere vermiyorsa vardır bir bildigi ya da daha zamanımız var
Öyle rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahKesinlikle oyle zamanini beklememiz lazim. Biz ustumuze dusenleri yapalim gunlerimizde calisalim artik gerisi Rabbime kalmis
Aminnnn inşallah benim de hep adetim sancılı olduğu için adet öncesi sancı çekerim sinir ce sivilce kesi fix üçlü ama bu ay sadece 4 sn süren sancı ve akıntı sonuç ne olacak bilmiyorum daha önce hiç adet gecikmesi olmadi stresten erken gelir benim bide bekliyorum sadeceBen kendi adima soyliyim adet olana kadar herseyi acaba hamilelik belirtisi mi diye internetten arastirmaya basliyorum ayni belirtileri okuyunca ixime bi umut doguyo sonra husran . 3 ay denemem insallaj hepimiz kavusuruz bebegimize de hamileligimizle ilgili sorular sorariz birbirimize :)
Sor mutlaka canım çünkü sancılı yogun ve parça parça olursa kimyasal gebelik diye biliyorumsabh adet oldm cnm ama cok sancm oldu ve tuvalette 2 parca geldıı rahatladm o gelnce haffledı agrm cnkuu.. nedr blmıyorm yarn sorcm bakalm dktraa
Sor mutlaka canım çünkü sancılı yogun ve parça parça olursa kimyasal gebelik diye biliyorum
Hayırlisi olsun canım inşallah kötü bişey çıkmasında ilk önce kendi sağlığımız biz iyi olalı ki bebsilerimiz de sağlıkla gelinler inşallahyognlugu nrmall.. ama parca buyukttu ve sancılıydı bakalm ne dıcek
Hayırlisi olsun canım inşallah kötü bişey çıkmasında ilk önce kendi sağlığımız biz iyi olalı ki bebsilerimiz de sağlıkla gelinler inşallah
Eşim ve benim için bildiğin önerebileceğin bitkisel bi kür varmı canımSağol canım inşallah artk benim bu da 5. Ayın dün çok ağladım testden sonra ilk kez hissettim hala hissediyorum ama Rabbime bıraktım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?