Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eşim ve benim için bildiğin önerebileceğin bitkisel bi kür varmı canım
Canim esin için keçi boynuzunu kaynatıp hergün taze içiir sende icebilirsin senin içinde inciri kaynatıp icebilirsiin 21 gün sonra ara veriyorsun tekrar 22 gün ben yapıyorum ama 2 günde bırakıyorum kızıyorum kendime aslında çok faydasi var Saraçoğlunun sitesinde tam tarifi var canım

Çok sağol canım. Aynı zamanda soğan kürü de denesemmi zararı olurmu ki hepten mideyi bozmaualım donra

Çok sağol canım. Aynı zamanda soğan kürü de denesemmi zararı olurmu ki hepten mideyi bozmaualım donra
Hahaha bak işte soğan suyunun faydasını çok gördüm hiç sevmem kendilerini ama faydasindan sonra aramız çok iyi oldu ama isimdir arada olur mu bilmiyorum miden karisabilir bu ay incir i yap öteki ay soğan kuru bu arada ben adetin 3
.günü çörek otu bal tarçın yedim yumurtaliklar için gerçekten 4 gün yaptım ama bir akintim oldu ki anlatamam inşallah faydası olmuştur bana da gebeyimdir inşallah

Tmm canım öyle yapayım bari. İnşallah gebesindir sende iyi haberler bekliyoruz

Arkadaslar yabancilarin hamilelik takvimi sizinle paylasiyorum neler kullanmislar ve hangi gunler iliski ile hamile kalinmis

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 62
hayırlı akşamlar bayanlar ben yeni katıldım benim en son adetim ocak 15 bu ayda 9 unda olmam gerekıyordu bgün test yaptım tek çizgi çıktı idrarım çok sarıydı ilk defa öyle gördüm ve kasık agrım gögüs sızlamalarım özellikle sol gögüs ucu hassasıyeti bel agrım ara ara adet agrılarım oluyor sizce testierken mi yaptım tam ayını geçmesini beklemelimiydim

Ayın 15 bekleyin bence olmazsanız kanda test yaptırın insallah hamişsinizdir

Sol gögüs hassasiyeti bende de var hatta doktora gidecektim tek gögüs de dolgunluk sertlik hassaslık var diye vazgectim adeti bekliyorum gecmezse gidicem

ben ayın 4 ünde ilişki sonrası biraz kanama gördüm bir gün sürdü ve kesildi 15 ine kadar bekliycem mecbur inşş canım sende hamişsindir

Selam arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum .gecen ay ilk denemeniz oldu.tabi iki ay oncekadın doktoruna gittim muayene oldum.hicbir sorun cikmadi.folik asit te kullanmaya basladim.adetimde hep düzenli gelir.bu ayın 16 sini bekliyorum.iki haftadır göğüslerimde ağrı sislik midemde yanma kasiklarimda ağrı var.sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar?

Kızlar ovulasyondan sonraki 6. Ve 7. Gunde şeffaf kaygan yapışkan bir akıntı geliyor.hamişlik belirtisi olabilir mi duyan var mı

Olabilir canm

aslında hamile kaldığını anlamanın basit bir yolu varmış sanırım kimse bunun üstünde durmamış

şimdi ovulasyon günü ile ilgili okurken öğrendim. hanı yumurtlama günü sabit olmayanlarda bunu tespit etmek için ovulasyon testi yapılıyormuş ya ( ben henüz yapmadım bunu araştırıyorum şimdilik) aynı zamanda vücut ısısını hergün ölçerek ve kaydederken ısının yükseltilmese tahmin edebiliyormuşsun yumurtlama gununu bu arada ısı yükselip sabit kalmaya baslarsa bu aynı zamanda gebe kaldığında işaretçisiymiş. yanı düşünsene yüksek ihtimalle ilişkiden 24 saat sonra ve takıp eden bır kaç gunde ısı düşmezse bu ihtimali gösteriyor.Eger takıp devam eder bu 3-4 günü bulursa bu ıhtımal giderek artıyor yanı adeti beklemeden de anlaşılma ihtimali varmış. ben bunu niye daha önce duymamışım acaba yazının bir bölümünü aynen ekliyorum kızlar

Düzenli yumurtlaması olan bir kadında 28 günlük bir siklusun ilk 14 gününde vücut ısısı (BBT) 36-37 derece cıvarındadır. BBT ovulasyondan (yumurtlama) sonraki gün 0,5-1 derece (37 derecenin üstüne) yükselir. Vücut ısısı (BBT) yükseldiğinde gebe kalmak için genellikle zaman geçmiştir. Cinsel birleşme BBT yükselmeden önceki günler içinde olmalıdır. Ovulasyon (yumurtlama) sonrası, luteal faz denilen adet döneminin 2. yarısı başlar. Bu dönemde hormonların etkisiyle (progesteron) BBT 37 derecenin üstünde kalır. Sonraki adetinin ilk gününden itibaren BBT düşer. Eğer gebelik olursa BBT düşmez ve doğuma kadar 37 derecenin üstünde kalmaya devam eder.

Kizlar bisey sormak istiyorum bu ovulasyon testim 2 gun once yumurtlama oldu koyu cizgi belli zaten sonrasinda cizgi siliklesti yani ertesi gun ve sonraki gun..ama benim bugunku testimde biraz koyulasma var neden olabilir bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…