- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Canim esin için keçi boynuzunu kaynatıp hergün taze içiir sende icebilirsin senin içinde inciri kaynatıp icebilirsiin 21 gün sonra ara veriyorsun tekrar 22 gün ben yapıyorum ama 2 günde bırakıyorum kızıyorum kendime aslında çok faydasi var Saraçoğlunun sitesinde tam tarifi var canımEşim ve benim için bildiğin önerebileceğin bitkisel bi kür varmı canım
Çok sağol canım. Aynı zamanda soğan kürü de denesemmi zararı olurmu ki hepten mideyi bozmaualım donraCanim esin için keçi boynuzunu kaynatıp hergün taze içiir sende icebilirsin senin içinde inciri kaynatıp icebilirsiin 21 gün sonra ara veriyorsun tekrar 22 gün ben yapıyorum ama 2 günde bırakıyorum kızıyorum kendime aslında çok faydasi var Saraçoğlunun sitesinde tam tarifi var canım
Hahaha bak işte soğan suyunun faydasını çok gördüm hiç sevmem kendilerini ama faydasindan sonra aramız çok iyi olduÇok sağol canım. Aynı zamanda soğan kürü de denesemmi zararı olurmu ki hepten mideyi bozmaualım donra
Tmm canım öyle yapayım bari. İnşallah gebesindir sende iyi haberler bekliyoruzHahaha bak işte soğan suyunun faydasını çok gördüm hiç sevmem kendilerini ama faydasindan sonra aramız çok iyi olduama isimdir arada olur mu bilmiyorum miden karisabilir bu ay incir i yap öteki ay soğan kuru bu arada ben adetin 3
.günü çörek otu bal tarçın yedim yumurtaliklar için gerçekten 4 gün yaptım ama bir akintim oldu ki anlatamam inşallah faydası olmuştur bana da gebeyimdir inşallah
Aminnn canım inşallah hep birlikte mutluluk gözyaşları dokelim burda inşallahTmm canım öyle yapayım bari. İnşallah gebesindir sende iyi haberler bekliyoruz
Ayın 15 bekleyin bence olmazsanız kanda test yaptırın insallah hamişsinizdirhayırlı akşamlar bayanlar ben yeni katıldım benim en son adetim ocak 15 bu ayda 9 unda olmam gerekıyordu bgün test yaptım tek çizgi çıktı idrarım çok sarıydı ilk defa öyle gördüm ve kasık agrım gögüs sızlamalarım özellikle sol gögüs ucu hassasıyeti bel agrım ara ara adet agrılarım oluyor sizce testierken mi yaptım tam ayını geçmesini beklemelimiydim
Sol gögüs hassasiyeti bende de var hatta doktora gidecektim tek gögüs de dolgunluk sertlik hassaslık var diye vazgectim adeti bekliyorum gecmezse gidicemhayırlı akşamlar bayanlar ben yeni katıldım benim en son adetim ocak 15 bu ayda 9 unda olmam gerekıyordu bgün test yaptım tek çizgi çıktı idrarım çok sarıydı ilk defa öyle gördüm ve kasık agrım gögüs sızlamalarım özellikle sol gögüs ucu hassasıyeti bel agrım ara ara adet agrılarım oluyor sizce testierken mi yaptım tam ayını geçmesini beklemelimiydim
Tebrik ederim canm Rabbim kucağına almayı nasip etsinBayaaanlar hamile yiiiiimmm :))))))
İnşallah canım 21 Subat dogum günüm rabbimin en büyük hediyesi olur insallahben ayın 4 ünde ilişki sonrası biraz kanama gördüm bir gün sürdü ve kesildi 15 ine kadar bekliycem mecbur inşş canım sende hamişsindir
Olabilir canmSelam arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum .gecen ay ilk denemeniz oldu.tabi iki ay oncekadın doktoruna gittim muayene oldum.hicbir sorun cikmadi.folik asit te kullanmaya basladim.adetimde hep düzenli gelir.bu ayın 16 sini bekliyorum.iki haftadır göğüslerimde ağrı sislik midemde yanma kasiklarimda ağrı var.sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar?
Yaa canım okadar cok kasiklarim agriyoki hastalancam gibi gelioıns gelmez ..son 3 gunOlabilir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?