aynı şartlarda mı yaptın testi yine :)Kizlar bisey sormak istiyorum bu ovulasyon testim 2 gun once yumurtlama oldu koyu cizgi belli zaten sonrasinda cizgi siliklesti yani ertesi gun ve sonraki gun..ama benim bugunku testimde biraz koyulasma var neden olabilir bilen var mi?
Evet canim ayni sartlarda iki saat su icmedim yemedim bisey ve ayni saatteaynı şartlarda mı yaptın testi yine :)
Canım adetinin ilk günü erken gebelik testi yaptım sonra kan testi yaptım 56.87 çıktıTebrik ederim canım Rabbim sağlıklı birsekilde Kucağına almayi nasip etsin.. adetin kaç gün geçti canimm
Hayirli olsun canim saglikli bi hamilelik gecirip bebisini kucagina alirsin inseallahCanım adetinin ilk günü erken gebelik testi yaptım sonra kan testi yaptım 56.87 çıktı
merhaba canım nasıl sın ? adetin geldi mi inşallah hamişsindir :)Aslında en iyisi girince kendimizi dinliyoruz bende bekliyorum yarın ama hiç belirtim yok adet sancım yok şiirde yok kafayı yicem
ruzgargullu @masalolsunnn 10.gun ovulasyon testi silik cizgi var bu sefer dun cok azdi cizgi sinirim bozuldu hatta yumurtlayamicam galiba diye[/Q ikiside silik ayni yarin yine dene istersen eger boyle cikarsa yine bence doktora git bakalim yumurta buyumus mu catlayacakmi ben bu gun doktoradayim bakalim benim de buyudumu bakalim insallah hersey hayirlisiysa olur hepimiz icin :)
yarın bi daha yap bakalım eğer yine koyulaşma olursa sanırım hamile olabilirsin :)Evet canim ayni sartlarda iki saat su icmedim yemedim bisey ve ayni saatte
İnsallah hamilesindir benim de 2 gün ama adet belirtileri basladıYaa canım okadar cok kasiklarim agriyoki hastalancam gibi gelioıns gelmez ..son 3 gun
canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...Canım adetinin ilk günü erken gebelik testi yaptım sonra kan testi yaptım 56.87 çıktı
Aminn aminn insallahcanım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Rabbim en kısa zmanda bizede nasip etsin... Güzel haberler alalım bu cuma gününde dua edelim ki hayırlı yüzü güzel huyu güzel evlatlar nasip etsin Rabbim bize
Hayatta yapamam böyle birsey :) beklerimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...minizi-test-ederek-hamileligi-ogrenme.300833/
kızlar bu konudaki olay hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok şaşırdım konu ileledikçe kızlar olayları onaylamışlar tarihi yakın olanlar deneyebilir bence ellerini güzelce yıkayıp var mı yok anlaşılabilir testte tabi önemli ama böylede kendimizi kontrol edebiliriz. Deneyen olursa bilgi almak istiyorum sizde durumlar nedir?
canım bu ay aynen benimde böyle oldu.neden olduğunu bende merak ediyorum.
ZATEN KONU İLERLEDİKÇE BİR ARKADAŞ DEMİŞ HAMİLE KALSANIZ BİLE YANLIŞ Bİ HAREKETTE DÜŞÜK OLABİLİR DİYOR BEN YAZIYI KALDIRAYIM EN İYİSİ KİMSENİNDE GÜNAHINA GİRMEYEYİM.Hayatta yapamam böyle birsey :) beklerim
Bence de kaldırın bekleyelim adet gecikmesini :)ZATEN KONU İLERLEDİKÇE BİR ARKADAŞ DEMİŞ HAMİLE KALSANIZ BİLE YANLIŞ Bİ HAREKETTE DÜŞÜK OLABİLİR DİYOR BEN YAZIYI KALDIRAYIM EN İYİSİ KİMSENİNDE GÜNAHINA GİRMEYEYİM.
Kac gunde bir adet oluosun canim bide koyu cizgiyi kacinci gun gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?