Tebrikler cok belirgin hamilesiniz benceKizlar sizce hamile miyim ?
Kizlar sizce hamile miyim ?[/QUOTE
Adet gününüz kac gün gectikten sonra yaptınız?
Kizlar sizce hamile miyim ?[/QUOTE
Evet hamilesiniz tebrikler Sağ salim doğsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah :) bu testi ne zaman yaptınız adet gecikmesinden sonra mı önce mi önceyse kaç gün önce :)
Dun bat di bugun test yaptim hizli sonuc oldugu icin aninda boyle belirdi .
Keske inansam gercekten hamile olduguma.
Aksama kan testi yaptiracagim
ama çizgi silik çıksaydı hadi az da olsa şüphe payı var derdim ama bas baya koyu çizgi bence kesinlikle hamilesiniz ben hamileliğimde hafif silik bi çizgi vardı dikkatle bakınca zar zor belli oluyodu ama ben onlan bile sevincimden yıktım ortalığı hamileyim diye 2 dk da cümle aleme duyurdum azıcık bile şüphe etmedim böyle net çizgi olsaydı napardım acabaama madem tereddütünüz var kan testi de yaptırın en azından içiniz rahat eder hamile hanımların stres sıkıntı yapmasına kıyamam
sen hamiş halinle daha tatlısın inan bana :)Ne kadar tatlisin ya :))
Daha pnce bir dusuk yasadigim icin cok cok korkuyorum .
sen hamiş halinle daha tatlısın inan bana :)
bi defa düşük yaşadın diye her zaman düşük yaşıycaksın anlamına gelmez ki benim kuzenim de ilk bebeğini düşürmüştü daha 1 ay geçmeden tekrar hamile kaldı şimdi bi oğlu var ve nasıl yaramaz anlatamam yıkıyo ortalığı :) sonra gelinimizin de ilk bebeği karnında ölmüştü ama şimdi bir kızı var cadı mı cadı :) merak etme doktor ona göre dikkat edecektir doktoruna anlatırsın önceden düşük yaşadığını ona göre tedbirini alır merak etme her şey güzel olacak sağlıkla doğum yapcaksın bal mı bal bir bebiş annesi olcaksın inşallah :)
Ya sen nasil birseysin boyleyarın bi daha yap bakalım eğer yine koyulaşma olursa sanırım hamile olabilirsin :)
Sabahtan beri yasadigim kasveti aldin goturdun. Sen cok yasa :)
Insalllaahhh allahin izniylehepimize nasip olsunkan testi sonucu yazicam sevgili psikolog
Inseallah hayr olsun ya bende meraklandim bu aydan umidim yokda iste yine de bi ugrayip geciyo icime:)canım bu ay aynen benimde böyle oldu.neden olduğunu bende merak ediyorum.
şimdi yine yaptım böyle çıktı adetime 8 gün var 3-4 gün önce yapmıştım en son o koyuydu bide bugün yaptım elimdeki testle oda böyle çıktı..2 saatlik idrar tam koyu değil ama koyuya yakın sanki..testim bitti netten yine istedim gelir 2-3 güne..canım bu ay aynen benimde böyle oldu.neden olduğunu bende merak ediyorum.
Canim ben normalde 25-26-27-28 arasi gidip geliyorum duzensiz degil yani hani bi gun atiyo one arkaya koyu cizgim 13.gunde cikti bugun 16.gun o yuzden sasirdim bendeKac gunde bir adet oluosun canim bide koyu cizgiyi kacinci gun gordun
aynen canım bu ay sadece 2 kez ilişkimiz oldu..ev misafir doluydu..belirtim de yok..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..ben hamile kalabiliyorum ama tutmuyor..3-4 kez kimyasal yaşadım..onun için bu gördüklerimden pek umutlanıp sevinemiyorum..Inseallah hayr olsun ya bende meraklandim bu aydan umidim yokda iste yine de bi ugrayip geciyo icime:)
Evet seninde koyu cikmis canim niye ki acaba bchk nin dedigi gibi belki hamislik belirtisidir bu hi ne dersinşimdi yine yaptım böyle çıktı adetime 8 gün var 3-4 gün önce yapmıştım en son o koyuydu bide bugün yaptım elimdeki testle oda böyle çıktı..2 saatlik idrar tam koyu değil ama koyuya yakın sanki..testim bitti netten yine istedim gelir 2-3 güne..Eki Görüntüle 1771570
inşallah canım..inşallah bu ay farklı olur ve gerçekten güzel haberler alırız..bu ay farklı bir durum yaşadım adetliyken yaptım çift çizgi sonra14. günekadar 1-2 kez yaptım silikti baya 14. gün çift çizgi oldu yine 15. gün silikleşti..16 gün yine koyu oldu seninki gibi..bugün 22. gün ve resimdeki gibi çıktı..bende anlamadım ne oluyor..hayırlısı hakkımızda:)Evet seninde koyu cikmis canim niye ki acaba bchk nin dedigi gibi belki hamislik belirtisidir bu hi ne dersinyne de umit etmeyelim tabi
Bence de hamilesin tebrik ederim simdiden :)Kizlar sizce hamile miyim ?
Buda benim ovulasyon testi resimde cikandan bi ton koyusu gercegi resimde daha silik cikmisCanim ben normalde 25-26-27-28 arasi gidip geliyorum duzensiz degil yani hani bi gun atiyo one arkaya koyu cizgim 13.gunde cikti bugun 16.gun o yuzden sasirdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?