- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ayy inseallah hadi guzel haberler verelim bu ay birbirimizeinşallah canım..inşallah bu ay farklı olur ve gerçekten güzel haberler alırız..bu ay farklı bir durum yaşadım adetliyken yaptım çift çizgi sonra14. günekadar 1-2 kez yaptım silikti baya 14. gün çift çizgi oldu yine 15. gün silikleşti..16 gün yine koyu oldu seninki gibi..bugün 22. gün ve resimdeki gibi çıktı..bende anlamadım ne oluyor..hayırlısı hakkımızda:)
Anladim canim benimde normal silijten bi ton koyu cikmisti ertesi gunu yumurtlama olmustu iki cizgide cok koyuydu inseallah guzel bi sekilde yumurtlaman gerceklesirBuda benim ovulasyon testi resimde cikandan bi ton koyusu gercegi resimde daha silik cikmis
O zaman benim yumurtlamam ne zaman catlarki yarin catlama ihtimali var mi senceAnladim canim benimde normal silijten bi ton koyu cikmisti ertesi gunu yumurtlama olmustu iki cizgide cok koyuydu inseallah guzel bi sekilde yumurtlaman gerceklesir
benim 22 şubat bat..Ya sen nasil birseysin boylebi anda kalbim hizli hizli carpti ayy inseallah ama sanmiyorum bu ay pek calisma yapamadik yumurtlma zamani neyse hayirlisi diyelim senin ne alemde bat 21 subat mi?
Bugün geldi canım 4 gün gecikmeyle geldi maleseff kırmızı kart gördüm bende sen nasılsın canimmerhaba canım nasıl sın ? adetin geldi mi inşallah hamişsindir :)
yarın yumurtlayabilirsin canım..daha doğrusu yarın çift çizgiyi görüp ertesi gün yumurtalayabilirsin:)Evet kizlar bugunki ovulasyon testim takvimim uygulamasinda yarin yumurtlama gunum olarak gozukuo normalde. Bide fotografta bi ton acik gozukmus ikinci cizgi. Ama tabi tam ikiside ayni koyulukta diil. Bi ton acigi koyu cizgiye gore. Yorum aliyim :)ruzgargullu masalolsunnn ve diger tum hamislik bekliyen can uyeler :)
seninde koyu baya 2. çizgi canım..ya üçümüzde hamileyiz..yada üçümüzde tavuk gibi çok yumurtluyoruz:) bende idrarı çok bekletmeden yaptım testi diye kızıyom kendime elimdeki son testide kullandım..pazartesi anca gelir testlerim..ama yine koyuydu baya 2. çizgii..benim 22 şubat bat..
ya ben de demin ovulasyon testi yaptım :S 9. günde çift çizgi çıkmıştı . 10. günde nerdeyse ikinci çizgi yok gibiydi.. sonra yapmadım bugun yine yapayım dedim bugun 15. gün... sonuç bu :S bu ne şimdi daha 11 gün var bat a :S
Bizim ovulasyonlar kafayi mi yedi nedir ikinci defa yumurtlama olabilir mi canim agrin falan var mi ki? Ya da bana dedigin sey sende olmasinbenim 22 şubat bat..
ya ben de demin ovulasyon testi yaptım :S 9. günde çift çizgi çıkmıştı . 10. günde nerdeyse ikinci çizgi yok gibiydi.. sonra yapmadım bugun yine yapayım dedim bugun 15. gün... sonuç bu :S bu ne şimdi daha 11 gün var bat a :S
Cift cizgi gordugun gun yumurtlama yani yumurta catlamasi meydana geliyor zatenO zaman benim yumurtlamam ne zaman catlarki yarin catlama ihtimali var mi sence
yyaaa en son 2 gibi tuvalete çıktım bi de sıvı aldım bu vakitte :S böyle çıktı alla alla yaaa huniyi takıcam kafama 2. aydaseninde koyu baya 2. çizgi canım..ya üçümüzde hamileyiz..yada üçümüzde tavuk gibi çok yumurtluyoruz:) bende idrarı çok bekletmeden yaptım testi diye kızıyom kendime elimdeki son testide kullandım..pazartesi anca gelir testlerim..ama yine koyuydu baya 2. çizgii..
Canim biz yine de bugunleri degerlendirelim ne olur ne olmaaaaz dimiseninde koyu baya 2. çizgi canım..ya üçümüzde hamileyiz..yada üçümüzde tavuk gibi çok yumurtluyoruz:) bende idrarı çok bekletmeden yaptım testi diye kızıyom kendime elimdeki son testide kullandım..pazartesi anca gelir testlerim..ama yine koyuydu baya 2. çizgii..
Canim vardir bunda bi hayr diyelim yoksa isin icinden cikmak zor gercektenyyaaa en son 2 gibi tuvalete çıktım bi de sıvı aldım bu vakitte :S böyle çıktı alla alla yaaa huniyi takıcam kafama 2. ayda
kızlar ben hamileliğin ovulasyonda daha erken çıktığını düşünüyorum..bunu geçen ayda test ettim..geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adet günümden 3 gün önce hamilelik testinde silik bir çizgi gördüm ertesi gün lekelenmeyele beraber adetim başladı..ovulasyonu daha erken yapmaya başlamıştım..adete 10 gün kala 2. çizgi koyu çıkmaya başlamıştı..hamilelik testi yapmadan önceki 2 gün öncede eşit koyulukta çıktı ikisi ovulasyonda..ama gebelik testi hala bişi çıkmıyordu..yani ovulasyonda hamilelik daha erken öğrenebilir bence..Bizim ovulasyonlar kafayi mi yedi nedir ikinci defa yumurtlama olabilir mi canim agrin falan var mi ki? Ya da bana dedigin sey sende olmasin
yarın erken gebelik testi yapıcam heh yapmıcam bu ay yok bişiy diyordum ovulasyon testi dürttü işteYok
Canim vardir bunda bi hayr diyelim yoksa isin icinden cikmak zor gercekten
2 kere yumurtluyosundur. böyle olanlar çok toprağım.yyaaa en son 2 gibi tuvalete çıktım bi de sıvı aldım bu vakitte :S böyle çıktı alla alla yaaa huniyi takıcam kafama 2. ayda
niye umudun yok canım..hepimiizn umudu olsun ve Allah ümitlerimizi boş çıkarmasın inşallah..ben pıhtılaşmadan şüpheleniyorum ve kendi başıma aspirine başladım onun için belki bir gelişme olur diye ümit ediyorum..bugün çalışma olmaz heralde ya..ilişki yapmadan soğudum sankii:)nasip artık..eski ilişkilerden olursa olur..Canim biz yine de bugunleri degerlendirelim ne olur ne olmaaaaz dimiben kendimden umidim yok ama sizin icin var inseallah guzel haber verirsiniz..
senin bat ne zaman canım..erken gebeliklerin normal testlerle hiç bir farkı yok..çok denemiş biri olarak bunu söyleyebilirim..yarın erken gebelik testi yapıcam heh yapmıcam bu ay yok bişiy diyordum ovulasyon testi dürttü işte
erken gebelikten ziyade sen yarın yine ovulasyon testi yap bence..aynı koyulukta yada azcık daha koyulaşmışsa varr olabilir hamilelik..yarın erken gebelik testi yapıcam heh yapmıcam bu ay yok bişiy diyordum ovulasyon testi dürttü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?