Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet kizlar bugunki ovulasyon testim takvimim uygulamasinda yarin yumurtlama gunum olarak gozukuo normalde. Bide fotografta bi ton acik gozukmus ikinci cizgi. Ama tabi tam ikiside ayni koyulukta diil. Bi ton acigi koyu cizgiye gore. Yorum aliyim :) ruzgargullu masalolsunnn ve diger tum hamislik bekliyen can uyeler :)

Eklentiler

• 20160212_161729.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 51
Ayy inseallah hadi guzel haberler verelim bu ay birbirimize benim takvimim programina gore adet tarihim 21 subat ama o gunden iki gun sonra yumurtladigim icin 23 subatci olucam sanirim hayirlisi bu defa icimde bi sakinlik var gelsin bi an once ogreneyim derdim yok su an bakalim Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler

Acayip halsizim kızlar uykum var uyuyamıyorum ama kafam sepet gb psikolojk mi acaba test almaya gidecm ona bile üseniyorm hic halim yok

Ya sen nasil birseysin boyle bi anda kalbim hizli hizli carpti ayy inseallah ama sanmiyorum bu ay pek calisma yapamadik yumurtlma zamani neyse hayirlisi diyelim senin ne alemde bat 21 subat mi?
benim 22 şubat bat..
ya ben de demin ovulasyon testi yaptım :S 9. günde çift çizgi çıkmıştı . 10. günde nerdeyse ikinci çizgi yok gibiydi.. sonra yapmadım bugun yine yapayım dedim bugun 15. gün... sonuç bu :S bu ne şimdi daha 11 gün var bat a :S

Eklentiler

• 20160212_170416.webp
    5 KB · Görüntüleme: 37
yarın yumurtlayabilirsin canım..daha doğrusu yarın çift çizgiyi görüp ertesi gün yumurtalayabilirsin:)

seninde koyu baya 2. çizgi canım..ya üçümüzde hamileyiz..yada üçümüzde tavuk gibi çok yumurtluyoruz:) bende idrarı çok bekletmeden yaptım testi diye kızıyom kendime elimdeki son testide kullandım..pazartesi anca gelir testlerim..ama yine koyuydu baya 2. çizgii..

Bizim ovulasyonlar kafayi mi yedi nedir ikinci defa yumurtlama olabilir mi canim agrin falan var mi ki? Ya da bana dedigin sey sende olmasin

yyaaa en son 2 gibi tuvalete çıktım bi de sıvı aldım bu vakitte :S böyle çıktı alla alla yaaa huniyi takıcam kafama 2. ayda

Canim biz yine de bugunleri degerlendirelim ne olur ne olmaaaaz dimi ben kendimden umidim yok ama sizin icin var inseallah guzel haber verirsiniz..

Bizim ovulasyonlar kafayi mi yedi nedir ikinci defa yumurtlama olabilir mi canim agrin falan var mi ki? Ya da bana dedigin sey sende olmasin
kızlar ben hamileliğin ovulasyonda daha erken çıktığını düşünüyorum..bunu geçen ayda test ettim..geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adet günümden 3 gün önce hamilelik testinde silik bir çizgi gördüm ertesi gün lekelenmeyele beraber adetim başladı..ovulasyonu daha erken yapmaya başlamıştım..adete 10 gün kala 2. çizgi koyu çıkmaya başlamıştı..hamilelik testi yapmadan önceki 2 gün öncede eşit koyulukta çıktı ikisi ovulasyonda..ama gebelik testi hala bişi çıkmıyordu..yani ovulasyonda hamilelik daha erken öğrenebilir bence..

Canim biz yine de bugunleri degerlendirelim ne olur ne olmaaaaz dimi ben kendimden umidim yok ama sizin icin var inseallah guzel haber verirsiniz..
niye umudun yok canım..hepimiizn umudu olsun ve Allah ümitlerimizi boş çıkarmasın inşallah..ben pıhtılaşmadan şüpheleniyorum ve kendi başıma aspirine başladım onun için belki bir gelişme olur diye ümit ediyorum..bugün çalışma olmaz heralde ya..ilişki yapmadan soğudum sankii:)nasip artık..eski ilişkilerden olursa olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…