Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Acayip halsizim kızlar uykum var uyuyamıyorum ama kafam sepet gb psikolojk mi acaba test almaya gidecm ona bile üseniyorm hic
yarın yumurtlayabilirsin canım..daha doğrusu yarın çift çizgiyi görüp ertesi gün yumurtalayabilirsin:)
Ama ben yine de bugunj bos gecmiyim. Baska basliklarda tam esit cizgi olmadan deneyip ertesi gun yaptiklarinda cizginin rengi acilmaya baslayanlar oldugunu okudum. Yani dediklerine gore herkeste tam esit koyuluk olmayabiliomus. O yuzde. Bem bu aksamdan baslasam daha iyi olcak gibi

Canim iste dedigim calisma tam olmadi o yuzden sanirim hayirlisi dua ediyorum bakalim

yarın erken gebelik testi yapıcam heh yapmıcam bu ay yok bişiy diyordum ovulasyon testi dürttü işte
Bence erken gebelik testiyle hiiic ugrasma canim bekle sadece meraklaniyor insan anliyorum ama bugune kadar burda okudugum erken gebelik testlerinden kimse memnun degil yani sabredip bekleyelim

Yani bu sayilio mu o zaman :) yani tam esit koyulukta olmayipta yumurtlama zamani olnlarda oluomus
Canim onceden hic ovulasyon testi kullandin mi? O zamnlara kiyasla koyulugu anlayabilirsin birde yumurtlama gunu cidden cok kasik sancisi oluyo..bos gecme evet bugunu sonucta spermler yasiyo yarin yumurtlama olsa bile bi de ertesi gun calisma yaparsiniz ayy afedersin boyle degisik oldu ya neyse sen bilirsin iste canim :)

:)) ilk kez bu ay deniorum bu testi o yuzden bilemiyorum ki. Ama dedigin gibi ben bu 3gunu degerlendirmem lazim :)

Ya bende hiiiic hamilelik belirtisi yok bi de ne gogus hassasiyeti ne bas agrisi ne kasik agrisi yani kasik agrisi azicik oldu bel agrisi sadece ayakta cok durunca o da normal zaten her zamanki halim kizlar sizde var mi belirti

Gun asiri devam edersin canim keciboynuzu varsa eger esine icir bu arada ceviz bal sarmisak bunlar iyi spermlerin de capcanli olmasi gerek ya hani onun icin..
Dediklerini de yapayim o zaman :) ama hani diolar ya cift cizgiyi gorunce ertesi gun ve ondan sonraki gun die o yizden dedim 3 gun die. Belki yarin daha da koyulasir :)

Ya bende hiiiic hamilelik belirtisi yok bi de ne gogus hassasiyeti ne bas agrisi ne kasik agrisi yani kasik agrisi azicik oldu bel agrisi sadece ayakta cok durunca o da normal zaten her zamanki halim kizlar sizde var mi belirti
benimde yok..zorlarsak biraz kasık ve bel ağrısı..senin bat ne zaman canım?

Gun asiri devam edersin canim keciboynuzu varsa eger esine icir bu arada ceviz bal sarmisak bunlar iyi spermlerin de capcanli olmasi gerek ya hani onun icin..
Bugun zaten işteyken kasiklarimdaki agridan tahmin ettim biseyler oldugunu. Akintida biraz artmisti iste bile erken cikip geldim yaptim testi

senin bat ne zaman canım..erken gebeliklerin normal testlerle hiç bir farkı yok..çok denemiş biri olarak bunu söyleyebilirim..
Biliyorum 10 birim farkediyo da iste durtuyo napayim kendime can cekistircem bat 22 subat :)

erken gebelikten ziyade sen yarın yine ovulasyon testi yap bence..aynı koyulukta yada azcık daha koyulaşmışsa varr olabilir hamilelik..
Aynen ona devam edicem yaa yarin sabah yapicam ilk idrarla mi yapsam ki..

Allah çok bekletmez umarım benim 8 ay oldu..biz napalım o zaman:)
Haklisin ozur dilerim

Bence erken gebelik testiyle hiiic ugrasma canim bekle sadece meraklaniyor insan anliyorum ama bugune kadar burda okudugum erken gebelik testlerinden kimse memnun degil yani sabredip bekleyelim
Sabredemiyorum ki hamile olursam diye dusundukce midemde kelebekler ucuyo :)

Kizlar ovulasyon testlerime bir de siz bakin..
9.gunun altindaki 10.gun.. en alttaki de 15. Gun yani bugun... saka mi bu?

Kizlar ovulasyon testlerime bir de siz bakin..
9.gunun altindaki 10.gun.. en alttaki de 15. Gun yani bugun... saka mi bu?

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-12-20-56-48.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 68
Gebe kalmak için cinsel birlesme zamanlaması, sıklığı ve tekniği
Yeterli sayida spermi rahim agzina veya vajina içine birakabilmek için 3 gün cinsel iliskide bulunmadan bekledikten sonra yumurtlamaya yakin günlerde gün asiri veya hergün cinsel iliski gebelik için uygun bir rejim olabilir.Bir gün içinde birden çok iliskide bulunmak sanildigi gibi gebelik sansini daha da çok artirmamaktadir. Bunu bi doktorum yazisindan buldum. Yumurtlama gunune yakin hergunde olabilir dio. Bende 3 gun oldu iliski olmadan. Bu aksamdan itibaren her gun birliktr olmakta sakinca olmuomus

gün aşırı dediği 2 günde bir canım..ama cift çizgi gördükten sonra peş peşe 2 gün yapılabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…