- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Gun asiri veya hergum demis ya ondan dedim :)gün aşırı dediği 2 günde bir canım..ama cift çizgi gördükten sonra peş peşe 2 gün yapılabilir..
sen yine ovulasyonun yapılması gerektiği saatte yap bence..11den sonra..ama çok merak ediyorsan da ilk idrarla gebelik testi yap bakalım..çok erken ama..Hamileysem tek iliskiyle olacak sadece 9.gunun sabahi iliski oldu sonra esim hasta oldu şok olurum vala hayirlisi olsun da umutlanmiyim diyorum yarin ilk idrarla ovulasyon testi yapsam nolur?
ona dikkat etmemişim:) ben artık şu yöntemi denicem..2 günde bir ilişki akıntıyı görüncede peş peşe 3 gün..ovulasyon testi yapmaktan bunaldım:)Gun asiri veya hergum demis ya ondan dedim :)
Mantikli :) ben en son 3 gun once yaptim. Bugun cizgide koyulasti yakinlasti en azindan bugunden itibaren de 3-4 gun her gun. Tabi bi aksilik cikmazsa.ona dikkat etmemişim:) ben artık şu yöntemi denicem..2 günde bir ilişki akıntıyı görüncede peş peşe 3 gün..ovulasyon testi yapmaktan bunaldım:)
Canın sağolsun inşallah diğer aya yüzümüz güler . Benimm adeti yarın bitiyor canım başlıyorum çalışmalara bakalım hayırlısı . Bana onerecegin bi şey var mı canım mesela ilişkiden önce eşime Türk Kahvesi icirmeyi dusunuyorum Sperm hareketliligini sağlıyor mus . Birde diz dirsek pozisyon unda spermler daha rahat hareket ediyormuş duydun mu hiç bunu?Bugün geldi canım 4 gün gecikmeyle geldi maleseff kırmızı kart gördüm bende sen nasılsın canim
Kahve miiii. Ay iyi gordum yapiyim bende bi kahve o zaman :)Canın sağolsun inşallah diğer aya yüzümüz güler . Benimm adeti yarın bitiyor canım başlıyorum çalışmalara bakalım hayırlısı . Bana onerecegin bi şey var mı canım mesela ilişkiden önce eşime Türk Kahvesi icirmeyi dusunuyorum Sperm hareketliligini sağlıyor mus . Birde diz dirsek pozisyon unda spermler daha rahat hareket ediyormuş duydun mu hiç bunu?
Evet evet kahveyi bende duydum bende yapmam mutlakaonu sabah erken saatlerinde yapıcam birde keçiboyunuzunu hergün taze kaynatarak icirecegim eşime kendimde incir kurun başlayacağım tam tarifi nette varmış ordan bakmam canimCanın sağolsun inşallah diğer aya yüzümüz güler . Benimm adeti yarın bitiyor canım başlıyorum çalışmalara bakalım hayırlısı . Bana onerecegin bi şey var mı canım mesela ilişkiden önce eşime Türk Kahvesi icirmeyi dusunuyorum Sperm hareketliligini sağlıyor mus . Birde diz dirsek pozisyon unda spermler daha rahat hareket ediyormuş duydun mu hiç bunu?
Canım bu ay ikimiz aynı yöntemi denicez sanırım. Hadi inşallah bu ay bebişlerimiz gelir. Yarın hormon testine gidicem bende bi de troide bakıcaklar.Evet evet kahveyi bende duydum bende yapmam mutlakaonu sabah erken saatlerinde yapıcam birde keçiboyunuzunu hergün taze kaynatarak icirecegim eşime kendimde incir kurun başlayacağım tam tarifi nette varmış ordan bakmam canim
Ay canım aynen iyi gelir inşallah bize bende yarın gideceğim doktora kayıt yaptırıp pzar günü vereceğim kanı hormon testi için yarın güzel haberlere gelelim inşallah canimCanım bu ay ikimiz aynı yöntemi denicez sanırım. Hadi inşallah bu ay bebişlerimiz gelir. Yarın hormon testine gidicem bende bi de troide bakıcaklar.
Amin tatlım inşallah herşey iyi olur bütün bebiş hasreti çekenler içinAy canım aynen iyi gelir inşallah bize bende yarın gideceğim doktora kayıt yaptırıp pzar günü vereceğim kanı hormon testi için yarın güzel haberlere gelelim inşallah canim
Aksam 5te yapardim ovulasyon testini oyle yapayim bari yine ben.. off gecmicek 11 gun..sen yine ovulasyonun yapılması gerektiği saatte yap bence..11den sonra..ama çok merak ediyorsan da ilk idrarla gebelik testi yap bakalım..çok erken ama..
hayırlı olsun darısı bize inşallah..bi tedavi gördün mü kendiliğinden mi oldu canım..Kızlar iki yildir bekliyoduk Elhamdulullah hamileyimmmmmmmmmmmmm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişi canım. Bende merak ettim tedavi gördünüz müKızlar iki yildir bekliyoduk Elhamdulullah hamileyimmmmmmmmmmmmm
Hayirli olsuuunn :))) belirtilerin ne oldu ne zaman basladi? Anlatabilir misin :)Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu ay hiç stres e girmedim sizede stes yapmayin derim belirtiler hala yok yani benim adete 4 gün gecti yani ona göre bi göz kararmasi var yani adet olacakmisim gibi arasira da karnim agridi yani adet günü gelince strese girmeyin kizlar
Ay maşallah canimmm Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah... canıM iki yıldır tedaviyle ile mi oldu canım bizlere umut ol inşallahKızlar iki yildir bekliyoduk Elhamdulullah hamileyimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?