Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu da baska bi doktordan

Yaygın bir yanlış inanç sık boşalmanın doğurganlığı azalttığıdır. Sperm kalitesi normal olan 10.000′den fazla erkekte yapılan bir çalışmada her gün boşalma ile bile sperm sayı ve hareketliliğinde bir azalma gözlenmemiştir. Şaşırtıcı olan ise, sperm sayısı düşük olan erkeklerde her gün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketliliğinin en yüksek düzeyde olmasıdır. Boşalma sıklığı sperm şekillerini de etkilememektedir. Ancak 10 günden fazla süren cinsel perhizden sonra sperm parametrelerinde bozulmalar başlamaktadır.

. Doğurgan olduğu tahmin edilen 221 çift üzerinde yapılmış bir çalışmada aylık en yüksek hamilelik şansı günlük ilişki ile elde edildi (%37). Gün aşırı ilişki buna yakın bir hamilelik oranı (%33) vermesine rağmen haftada bir yapılan ilişkide başarı şansı %15′e düştü

Hamileysem tek iliskiyle olacak sadece 9.gunun sabahi iliski oldu sonra esim hasta oldu şok olurum vala hayirlisi olsun da umutlanmiyim diyorum yarin ilk idrarla ovulasyon testi yapsam nolur?
sen yine ovulasyonun yapılması gerektiği saatte yap bence..11den sonra..ama çok merak ediyorsan da ilk idrarla gebelik testi yap bakalım..çok erken ama..

ona dikkat etmemişim:) ben artık şu yöntemi denicem..2 günde bir ilişki akıntıyı görüncede peş peşe 3 gün..ovulasyon testi yapmaktan bunaldım:)
Mantikli :) ben en son 3 gun once yaptim. Bugun cizgide koyulasti yakinlasti en azindan bugunden itibaren de 3-4 gun her gun. Tabi bi aksilik cikmazsa.

Bugün geldi canım 4 gün gecikmeyle geldi maleseff kırmızı kart gördüm bende sen nasılsın canim
Canın sağolsun inşallah diğer aya yüzümüz güler . Benimm adeti yarın bitiyor canım başlıyorum çalışmalara bakalım hayırlısı . Bana onerecegin bi şey var mı canım mesela ilişkiden önce eşime Türk Kahvesi icirmeyi dusunuyorum Sperm hareketliligini sağlıyor mus . Birde diz dirsek pozisyon unda spermler daha rahat hareket ediyormuş duydun mu hiç bunu?

Kahve miiii. Ay iyi gordum yapiyim bende bi kahve o zaman :)

Evet evet kahveyi bende duydum bende yapmam mutlakaonu sabah erken saatlerinde yapıcam birde keçiboyunuzunu hergün taze kaynatarak icirecegim eşime kendimde incir kurun başlayacağım tam tarifi nette varmış ordan bakmam canim

Canım bu ay ikimiz aynı yöntemi denicez sanırım. Hadi inşallah bu ay bebişlerimiz gelir. Yarın hormon testine gidicem bende bi de troide bakıcaklar.

Canım bu ay ikimiz aynı yöntemi denicez sanırım. Hadi inşallah bu ay bebişlerimiz gelir. Yarın hormon testine gidicem bende bi de troide bakıcaklar.
Ay canım aynen iyi gelir inşallah bize bende yarın gideceğim doktora kayıt yaptırıp pzar günü vereceğim kanı hormon testi için yarın güzel haberlere gelelim inşallah canim

sen yine ovulasyonun yapılması gerektiği saatte yap bence..11den sonra..ama çok merak ediyorsan da ilk idrarla gebelik testi yap bakalım..çok erken ama..
Aksam 5te yapardim ovulasyon testini oyle yapayim bari yine ben.. off gecmicek 11 gun..

Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu ay hiç stres e girmedim sizede stes yapmayin derim belirtiler hala yok yani benim adete 4 gün gecti yani ona göre bi göz kararmasi var yani adet olacakmisim gibi arasira da karnim agridi yani adet günü gelince strese girmeyin kizlar

Hayirli olsuuunn :))) belirtilerin ne oldu ne zaman basladi? Anlatabilir misin :)

Kizlar herkese ayri ayri msj yazmak istedim ama tlf tutukluk yapiyor bunu bile zorla yaziyorum bundan beş ay önce doktor a gitmistim hap kullandim ama kist yapti sonra biraktim doktor da Şubat da gel demisti stres e bi at gel demişti Elhamdulullah hamile gideceğim bu ayda gribimbu ay iki kere ilişkiyeyasadik yani hiç düşünmemiştim sadece yumurta catlama gününe takvimim den bakip öyle denk getirdim hiç böyle olacağını sanmiyordum yani hiç belirti yasamasim adete üç gün gecti sonra göz kararmasi yaşadım Ogün cift çizgi Elhamdulullah

Merhaba kizlar birisi demişti burada biz bir kere korunmadik ve hamile kaldim diye bende inanmsmistim ama bendede öyle oldu hatta çok isterken yani biranda böyle olmasi takdiri ilahi hislerin çok kuvvetli olması gerekiyormus okiside hakkina helal etsin ayrica ben çok hatim yaptim cok dua ettim cokyararina gordum Elhamdulullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…