Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamileysem tek iliskiyle olacak sadece 9.gunun sabahi iliski oldu sonra esim hasta oldu şok olurum vala hayirlisi olsun da umutlanmiyim diyorum yarin ilk idrarla ovulasyon testi yapsam nolur?
Canim valla benimde olursa ayni senin gibi ki bir de bekleme yapamadim cok fazla 5 10 dk sonra banyo yoluna dustum

Ne güzel Rabbim bizlerde nasip etsin inşallah burdan duygulamdim herseyin başı stres bu belli Darısı bizlere inşallah

Benim bat 21 subatti fakat bu ay 2 gun gec yumurtlma oldu artik 23 subat yani
yumurtlama günü başka etkenlere göre de değişiyor canım..ona göre adetini hesaplama..adetine bir hafta kala yumurtlayan da oluyor..adeti biter bitmez yumurtlayanda..sen 21 şubat olarak düşün bence..

adet günün geçene kadar her zaman ümit vardır:)
cooook begendim valla yorumu ne kdr umit vadedici:) olumlu olmak lazim once dimi ya adetim gecti aslinda bi hafta oldu ama benim evvelsi sene de hamileligim oldugunda subatta hamilemiyim telasindayken adet olmamistim resmen o ay adetsiz gecmisti ve hamile de degildim! saka gibi:) sonra martin son haftasi hamile kalmisim alakasiz bi sekilde. o yuzden bu subatta benim metabolizma sapitiyo galiba hadi hayirlisi bakalim

peki bekleyince zamanin asla gecmemesi
Seni suan çok iyi anlıyorum bugün adetim gecikeli tam 4 gün oldu kendimi bildim bileli hiç gecikmem aksine stresten erken gelir hemen test yaptım kan verdim pozitif ama bugun kırmızı kartı gördüm bende saskin dim beklemek çok zor ama bekleyince güzel sonuclar çıkıyor

yaa:/ olsun insallah dogru zamanda saglikla gelir minigin. hayirlisi diyelim bu mubarek gunde insallah. ama evet bekleyince zaman asla gecmiyor. onceki hamileligimde o kdr beklemistim ki nasil stres yaptiysam subat ayinda adet olmamistim simdi yine subata denk geldi sansima :) yine stres bekleyis olsun sonu mutlu olsun yeterki senin masalinin sonu da mutlu olur insallah =)

Canim yanlış anlamadım dimi . kanda pozitif çıktı ve regl oldun sen ??

Ahh aminnn allah razı olsun ne güzel dedin ya... şubatlar sana iyi geliyor demekki inşallah bu şubatta öyle olsun

benimde bir hafta kaldı adete..aynen geçmiyor günler..her ay saymıcam artık şu günleri diyorum ama sonra nasıl da lafımı yiyorumm:)
valla ben korunmasiz birlikte olali bikac ay olmus gibi hissediyorum ama 22 gun oldu sadece
yani evet zaman bekleyince asla gecmiyo! onceki hamileligimde gun saymadigimda hamile kalmistim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…