ben tahmin ettim sormadim bile ondan ama insallah allah soyletmistirYanlış yazmışım canım negatif çıktı anammmmm keşke allah yazdırdı keşke öyle olsaaaaa malesef 1.20 çıktı
İşte bu nasıl oluyor nasıl sayılmiyor anam ben saymaSam kociş ne zman hasta Olcan var mı geldi mi olmasssin inşallah diyip duruyor.valla ben korunmasiz birlikte olali bikac ay olmus gibi hissediyorum ama 22 gun oldu sadece
yani evet zaman bekleyince asla gecmiyo! onceki hamileligimde gun saymadigimda hamile kalmistim cunku
hain kocalar var aramizda :) ya valla saymayinca ya da takip etmeyince stres yapmayinca illa olcak mi diye sartlandirmayinca oluyo bunu hem ben yasadigima inaniyorum hem de cok kisiden duydum sen de duymussundur illa ki. insallah surpriz yapmak nasil olur hepimize onlar sormaya firsat kalmadan biz pat diye supriz haberi veririzİşte bu nasıl oluyor nasıl sayılmiyor anam ben saymaSam kociş ne zman hasta Olcan var mı geldi mi olmasssin inşallah diyip duruyor.
Ama okudugum bi yazida birden fazla yumurtlama olsa bile adet ilk yumurtlamaya gore olurmus hayirlisi ya 21 subat olsun hadi ne kaybederim ki demiyumurtlama günü başka etkenlere göre de değişiyor canım..ona göre adetini hesaplama..adetine bir hafta kala yumurtlayan da oluyor..adeti biter bitmez yumurtlayanda..sen 21 şubat olarak düşün bence..
Bende sasirdim okuyunca canim pozitif miydi sonuclar dedim bi an cok sevindim senin icin kirmizi kart yemen bile gecer o dedim içimden :) inseallah bi dahaki ay gecikmen hamilelik sebebiyle olur canimYanlış yazmışım canım negatif çıktı anammmmm keşke allah yazdırdı keşke öyle olsaaaaa malesef 1.20 çıktı
Canim ilk haftalar diye dusuktur . Hamilesin hayirli olsun :)Bayanlar degerim düşükmü sizce ???
Merhaba,Gunaydin kizlar bu gun cok uzgunum dun doktordaydim yumurtlama icin ilac kullanmistim ama fayda etmemishic yumurta gelismemis o yuzden kasik agrilarim yok yine bana ayni ilaclari verdi dozu fazla alicam ama malesef esim olmayacak yurdisina cikmasi lazim ve agustos da gelicek benim iki haftam var acaba birsey varmi yumurtlama icin kullanicak bitki falan bildiginiz varsa yardim edermisiniz
Hayırlı olsun canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne yaptn bize de anlatır mısnKızlar iki yildir bekliyoduk Elhamdulullah hamileyimmmmmmmmmmmmm
Canım bal polen ve arı sütü karışımı ve incir nasıl oluyor kim yiyor onu eşim mi ben mi. Doktorum bana da yumurtalıklarin yavaş çalışıyor geç hamile kalırsın demişti. Ama çok şükür ilk aydan tutunmustu bebeğim 10.haftada kalbi durdu yavrumun. Şimdi rahmim çift onun tedavisini olduktan sonra hemen çocuk düşünüyoruz. Yazdığın dikkatimi cektiMerhaba,
alerjiniz yoksa mutlaka bal polen ari sutu karisimi ve incir..
bunlarin hepsi birer mucizee..booll dua insallah sifa olur
gun icinde meryem suresi okuyabilirsin veya esma ul husna..
rabbim hayirlisini versin insallah
Evet canım sperm hareketini hızlandırırmış :)Kahve miiii. Ay iyi gordum yapiyim bende bi kahve o zaman :)
Dün adetin 6. Gunuydu ovulasyon testi yaptım ve çizgi çok da silik değildi şaşırdım daha yumurtlama olmadan çizginin böyle belirgin olmasına acaba adet biter bitmez yumurtlama olur mu??Evet evet kahveyi bende duydum bende yapmam mutlakaonu sabah erken saatlerinde yapıcam birde keçiboyunuzunu hergün taze kaynatarak icirecegim eşime kendimde incir kurun başlayacağım tam tarifi nette varmış ordan bakmam canim
Çörek otu bal tarçın karışımı kullan canım yumurtlamayı sağlıyor en az bi hafta yapmak lazım en fazla 10 gün. Ama adetin ikinci günü başlayın diyorlar senin adet ne zamanGunaydin kizlar bu gun cok uzgunum dun doktordaydim yumurtlama icin ilac kullanmistim ama fayda etmemishic yumurta gelismemis o yuzden kasik agrilarim yok yine bana ayni ilaclari verdi dozu fazla alicam ama malesef esim olmayacak yurdisina cikmasi lazim ve agustos da gelicek benim iki haftam var acaba birsey varmi yumurtlama icin kullanicak bitki falan bildiginiz varsa yardim edermisiniz
Ovulasyon testim böyle kızlarKızlar dün adetin 6.günüydü normalde 28 günde bi adet olurum onu belirteyim dün ovulasyon testi yaptım silikte olsa t çıktı ama geçen ay yaptığımda çok belirsizdi hatta o zaman adetim bitmişti buna rağmen seçilmiyordu. Dünkü bana belirgin geldi sizce adet bitmeden yumurtlama olur mu acil cevap lütfen
Az da olsa lh hormunu salgilariz canim benim git gide koyulascak sen hergun saat 10:00 -20:00 arasinda en az 2 saat sivi almadan yap goruceksin koyulastigini degil miOvulasyon testim böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?