Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla ben korunmasiz birlikte olali bikac ay olmus gibi hissediyorum ama 22 gun oldu sadece
yani evet zaman bekleyince asla gecmiyo! onceki hamileligimde gun saymadigimda hamile kalmistim cunku
İşte bu nasıl oluyor nasıl sayılmiyor anam ben saymaSam kociş ne zman hasta Olcan var mı geldi mi olmasssin inşallah diyip duruyor.

İşte bu nasıl oluyor nasıl sayılmiyor anam ben saymaSam kociş ne zman hasta Olcan var mı geldi mi olmasssin inşallah diyip duruyor.
hain kocalar var aramizda :) ya valla saymayinca ya da takip etmeyince stres yapmayinca illa olcak mi diye sartlandirmayinca oluyo bunu hem ben yasadigima inaniyorum hem de cok kisiden duydum sen de duymussundur illa ki. insallah surpriz yapmak nasil olur hepimize onlar sormaya firsat kalmadan biz pat diye supriz haberi veririz

yumurtlama günü başka etkenlere göre de değişiyor canım..ona göre adetini hesaplama..adetine bir hafta kala yumurtlayan da oluyor..adeti biter bitmez yumurtlayanda..sen 21 şubat olarak düşün bence..
Ama okudugum bi yazida birden fazla yumurtlama olsa bile adet ilk yumurtlamaya gore olurmus hayirlisi ya 21 subat olsun hadi ne kaybederim ki demi

Yanlış yazmışım canım negatif çıktı anammmmm keşke allah yazdırdı keşke öyle olsaaaaa malesef 1.20 çıktı
Bende sasirdim okuyunca canim pozitif miydi sonuclar dedim bi an cok sevindim senin icin kirmizi kart yemen bile gecer o dedim içimden :) inseallah bi dahaki ay gecikmen hamilelik sebebiyle olur canim

Bayanlar degerim düşükmü sizce ???

Eklentiler

• IMG_20160213_084528_613.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 62
Günaydın anneler, anne adayları ve KK'nin tatlı hanımları ben yeni öğrendiklerimi yazmak istiyorum belki birimizin işine yarar öğrendiklerimizi paylaşalım arkadaşlar birimizden birine fayda olur inşallah. Yeni öğrendiklerim şunlar:
Çekirdek, bitter çikolata ve türk kahvesi. İlişki öncesi sert bir kahve sperm hareketlerini uyarıyormuş, çekirdek sperm canlılığını koruyormuş ve bitter çikolata ise sperm sayısını 2 katına çıkarıyormuş ve daha güçlü orgazm oluyormuş.
İnşallah işinize yarar.

Gunaydin hanimlar 4 gun once yumurtladim 2 gun ust uste ilisli oldu ama yumurtladigim gunden beri gogus uclarim once hassasti simdi bayag aciyo simdiye kadar hep adete 5-6 gun kala acirdi goguslerim neden acaba

Gunaydin kizlar bu gun cok uzgunum dun doktordaydim yumurtlama icin ilac kullanmistim ama fayda etmemis hic yumurta gelismemis o yuzden kasik agrilarim yok yine bana ayni ilaclari verdi dozu fazla alicam ama malesef esim olmayacak yurdisina cikmasi lazim ve agustos da gelicek benim iki haftam var acaba birsey varmi yumurtlama icin kullanicak bitki falan bildiginiz varsa yardim edermisiniz

Merhaba,
alerjiniz yoksa mutlaka bal polen ari sutu karisimi ve incir..
bunlarin hepsi birer mucizee..booll dua insallah sifa olur
gun icinde meryem suresi okuyabilirsin veya esma ul husna..
rabbim hayirlisini versin insallah

Merhaba,
alerjiniz yoksa mutlaka bal polen ari sutu karisimi ve incir..
bunlarin hepsi birer mucizee..booll dua insallah sifa olur
gun icinde meryem suresi okuyabilirsin veya esma ul husna..
rabbim hayirlisini versin insallah
Canım bal polen ve arı sütü karışımı ve incir nasıl oluyor kim yiyor onu eşim mi ben mi. Doktorum bana da yumurtalıklarin yavaş çalışıyor geç hamile kalırsın demişti. Ama çok şükür ilk aydan tutunmustu bebeğim 10.haftada kalbi durdu yavrumun. Şimdi rahmim çift onun tedavisini olduktan sonra hemen çocuk düşünüyoruz. Yazdığın dikkatimi cekti

Dün adetin 6. Gunuydu ovulasyon testi yaptım ve çizgi çok da silik değildi şaşırdım daha yumurtlama olmadan çizginin böyle belirgin olmasına acaba adet biter bitmez yumurtlama olur mu??

Kızlar dün adetin 6.günüydü normalde 28 günde bi adet olurum onu belirteyim dün ovulasyon testi yaptım silikte olsa t çıktı ama geçen ay yaptığımda çok belirsizdi hatta o zaman adetim bitmişti buna rağmen seçilmiyordu. Dünkü bana belirgin geldi sizce adet bitmeden yumurtlama olur mu acil cevap lütfen

Çörek otu bal tarçın karışımı kullan canım yumurtlamayı sağlıyor en az bi hafta yapmak lazım en fazla 10 gün. Ama adetin ikinci günü başlayın diyorlar senin adet ne zaman

Ovulasyon testim böyle kızlar

Eklentiler

• IMG-20160212-WA0002.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kizlarr. Araniza yeni katiliyorum. Dun hamile oldugumi ogrendim ve oncesinde burada yazilanlari o kadar cok okumustum ki. Ben de hamile kalirsam yazacagim demistim uye oldum ve yazicam :) supheli iliskiden 2-3 gun sonra kasiklarimda agri hissettim. Adet gunume 10 gun kala belim ve sol kasigim o kadar cokk agriyordu kiii isyerinden izin alip ewime gitmistim. Benim en belirgin belirtilerim bel agrim,ilk basta iki kasiklarimin agrimasi sonra sadece sol kasigimin agrimasi, adet gunume bikac gun kala da gogus hassasiyeti oldu. Bazen de agzima degisik bir tat geliyordu. Dun regl olmam gereken gundu ve cesaretimi toplayarak test yaptim ve cook sukur cift cizgiyi gordum inanadim bugun sabah ikinci kez yaptim testi ayni sonuctu. Insallahh Rabbim size de basip eder cok cook guzel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…