Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ovulasyon testim böyle kızlar
Bende 25 26 gunde bir adet oluyorum. Benimde 6.gun testim koyu cikmisti hatta seninkinden bi ton koyuydu ama sonra gunler acildi. Dun 11.gundu koyu ikti ama esit koyulukta degildi. Birazdan yapcam bakalim nasil cikcak. Bak bu 6.gun testim digeride dunku 11.gun testim

Eklentiler

• 20160207_182714.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 20160212_170006.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 34
Az da olsa lh hormunu salgilariz canim benim git gide koyulascak sen hergun saat 10:00 -20:00 arasinda en az 2 saat sivi almadan yap goruceksin koyulastigini degil mi disikartal87 :)
Evet canım biliyorum geçen ay yapmıştım koyu çizgiyi gördüm ama nasip değilmiş dün akşam yumurtlama sıvısı gibi sıvı geldi ve bugün de sağ kasığımda ağrı var ondan dolayı şüphelenmiştim

Aynen canım bende yapmaya devam edeceğim bakalım bu ay inşallah yine koyu çizgi görürrüm. Bu ay inşallah kayganlaştırıcı kullanmadan yapacam belki oda olumsuz etkilemiş olabilir. Su bazlı doktor verdi ama yinede çekiniyorum kullanmaya

Yumurtan olustugu icin akintin ve agrilarin baslar sen ovulasyon testine devam et

Tabi etkiler kayganlastiricilar internette okumustum etkilio dir. Dedigin gibi su bazli olanlar varmis onlari tavsiye ediolar.

Evet canım bende kuruluk oluyordu ondan kullıyoRum 4 aylık evliyim yeni sayılır. Ama bu ay bırakcam inşallah
Bende bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini nasil cikcak ne zaman cikcak hicbir bilgim yok tabi sagolsun bhchrk yardim etti her gun her gun basini yedim kizin koyulasmio die :)

Tamam o zaman bugünden çalışmalara başlayayım hadi hayırlısı
Basla basla :)) hayirlisi olsun :))

Bende bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini nasil cikcak ne zaman cikcak hicbir bilgim yok tabi sagolsun bhchrk yardim etti her gun her gun basini yedim kizin koyulasmio die :)
Olur mu yaa estagfurullah canim beniimm birbirimizin tecrubelerinden tabiki yararlanicaz degil mi nicin burdayiz :) zevkle yardimci oldum tatlim oyle dusunme

Merhabaa oncelikle hayirli olsun bebegin :)
Umarim sağlıkla kucagina alirsin.
Sana bi sorum olucakti cevaplarsan :)
Catlatma ignesinden sonra 14. Gunum. Normalde adet duzensizligi var bende. Cok gec geliyor adetim. Bugun ki idrar testim negatifti. Dun sol kasigima bir agri girdi buguna kadar hala suan hatta devam ediyor. Baya bacagima falan vuruyor hatta. Acaba bebislemi alakali. Sence ne diyorsun :)
Goguste hassasiyet yok pek. Agri yok arada oluyor cok nadir.

Cani
M
Canim benim de kasiklarimda cok agri oluyordu hatta ayaklarima kadarr vurdu.bazen yururken bile ayaklarimagriyordu hatta sol ayagimin ic kismi cok agrimisti. Bu arada catlatma ignesi ne inan hic bilmiyorum bu konularda tecrubem az. Insallahhh hamilesindir dualarim sizinle.

yarın yumurtlaman olcak demektir..demek ki 13. gün yumurtluyormuşsun..
Takvimim uygulamasinda bugun icin yumurtlama gunu olarak gozukuo demek ki bi gun sonrasiymis. Ay su cizgiyi bile goremicem die cok tedirgin olmustum ama gord sonunda. O zaman bu aksam ve yarin calisma dimi

Takvimim uygulamasinda bugun icin yumurtlama gunu olarak gozukuo demek ki bi gun sonrasiymis. Ay su cizgiyi bile goremicem die cok tedirgin olmustum ama gord sonunda. O zaman bu aksam ve yarin calisma dimi
yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor canım takvim tahmini bir gün veriyor..ben 29-30 günde bir adet oluyorum 17. gün yumurtluyodum mesala ama son 2 aydır 14. gün yumurtluyorum..evet bugün akşam ve yarın çalışma olmalı..inşallah yüreğindekini..yüreğimizdekileri çabucak nasip eder Allah..

Amin canim amiiiin hepimizi guldursun Allahim. Bugun yarin calisma var o zaman:)

Aksam 5 gibi de deniyim mi bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…