- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Bende 25 26 gunde bir adet oluyorum. Benimde 6.gun testim koyu cikmisti hatta seninkinden bi ton koyuydu ama sonra gunler acildi. Dun 11.gundu koyu ikti ama esit koyulukta degildi. Birazdan yapcam bakalim nasil cikcak. Bak bu 6.gun testim digeride dunku 11.gun testimOvulasyon testim böyle kızlar
Kesinlikte oyle koyulascak benim gibi her gun ay koyulasmio bu demeyin :)Az da olsa lh hormunu salgilariz canim benim git gide koyulascak sen hergun saat 10:00 -20:00 arasinda en az 2 saat sivi almadan yap goruceksin koyulastigini degil midisikartal87 :)
Evet canım biliyorum geçen ay yapmıştım koyu çizgiyi gördüm ama nasip değilmiş dün akşam yumurtlama sıvısı gibi sıvı geldi ve bugün de sağ kasığımda ağrı var ondan dolayı şüphelenmiştimAz da olsa lh hormunu salgilariz canim benim git gide koyulascak sen hergun saat 10:00 -20:00 arasinda en az 2 saat sivi almadan yap goruceksin koyulastigini degil midisikartal87 :)
Aynen canım bende yapmaya devam edeceğim bakalım bu ay inşallah yine koyu çizgi görürrüm. Bu ay inşallah kayganlaştırıcı kullanmadan yapacam belki oda olumsuz etkilemiş olabilir. Su bazlı doktor verdi ama yinede çekiniyorum kullanmayaBende 25 26 gunde bir adet oluyorum. Benimde 6.gun testim koyu cikmisti hatta seninkinden bi ton koyuydu ama sonra gunler acildi. Dun 11.gundu koyu ikti ama esit koyulukta degildi. Birazdan yapcam bakalim nasil cikcak. Bak bu 6.gun testim digeride dunku 11.gun testim
Yumurtan olustugu icin akintin ve agrilarin baslar sen ovulasyon testine devam etEvet canım biliyorum geçen ay yapmıştım koyu çizgiyi gördüm ama nasip değilmiş dün akşam yumurtlama sıvısı gibi sıvı geldi ve bugün de sağ kasığımda ağrı var ondan dolayı şüphelenmiştim
Tabi etkiler kayganlastiricilar internette okumustum etkilio dir. Dedigin gibi su bazli olanlar varmis onlari tavsiye ediolar.Aynen canım bende yapmaya devam edeceğim bakalım bu ay inşallah yine koyu çizgi görürrüm. Bu ay inşallah kayganlaştırıcı kullanmadan yapacam belki oda olumsuz etkilemiş olabilir. Su bazlı doktor verdi ama yinede çekiniyorum kullanmaya
Tamam o zaman bugünden çalışmalara başlayayım hadi hayırlısıYumurtan olustugu icin akintin ve agrilarin baslar sen ovulasyon testine devam et
Evet canım bende kuruluk oluyordu ondan kullıyoRum 4 aylık evliyim yeni sayılır. Ama bu ay bırakcam inşallahTabi etkiler kayganlastiricilar internette okumustum etkilio dir. Dedigin gibi su bazli olanlar varmis onlari tavsiye ediolar.
Bende bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini nasil cikcak ne zaman cikcak hicbir bilgim yok tabi sagolsunEvet canım bende kuruluk oluyordu ondan kullıyoRum 4 aylık evliyim yeni sayılır. Ama bu ay bırakcam inşallah
Basla basla :)) hayirlisi olsun :))Tamam o zaman bugünden çalışmalara başlayayım hadi hayırlısı
Olur mu yaa estagfurullah canim beniimm birbirimizin tecrubelerinden tabiki yararlanicaz degil mi nicin burdayiz :) zevkle yardimci oldum tatlim oyle dusunmeBende bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini nasil cikcak ne zaman cikcak hicbir bilgim yok tabi sagolsunbhchrk yardim etti her gun her gun basini yedim kizin koyulasmio die :)
12.gun ovulasyon testim bu da simdi yaptimEvet canım bende kuruluk oluyordu ondan kullıyoRum 4 aylık evliyim yeni sayılır. Ama bu ay bırakcam inşallah
Merhabaa oncelikle hayirli olsun bebegin :)Merhaba kizlarr. Araniza yeni katiliyorum. Dun hamile oldugumi ogrendimve oncesinde burada yazilanlari o kadar cok okumustum ki. Ben de hamile kalirsam yazacagim demistim uye oldum ve yazicam :) supheli iliskiden 2-3 gun sonra kasiklarimda agri hissettim. Adet gunume 10 gun kala belim ve sol kasigim o kadar cokk agriyordu kiii isyerinden izin alip ewime gitmistim. Benim en belirgin belirtilerim bel agrim,ilk basta iki kasiklarimin agrimasi sonra sadece sol kasigimin agrimasi, adet gunume bikac gun kala da gogus hassasiyeti oldu. Bazen de agzima degisik bir tat geliyordu. Dun regl olmam gereken gundu ve cesaretimi toplayarak test yaptim ve cook sukur cift cizgiyi gordum inanadim bugun sabah ikinci kez yaptim testi ayni sonuctu. Insallahh Rabbim size de basip eder cok cook guzel bir duygu.
MMerhabaa oncelikle hayirli olsun bebegin :)
Umarim sağlıkla kucagina alirsin.
Sana bi sorum olucakti cevaplarsan :)
Catlatma ignesinden sonra 14. Gunum. Normalde adet duzensizligi var bende. Cok gec geliyor adetim. Bugun ki idrar testim negatifti. Dun sol kasigima bir agri girdi buguna kadar hala suan hatta devam ediyor. Baya bacagima falan vuruyor hatta. Acaba bebislemi alakali. Sence ne diyorsun :)
Goguste hassasiyet yok pek. Agri yok arada oluyor cok nadir.
Canim benim de kasiklarimda cok agri oluyordu hatta ayaklarima kadarr vurdu.bazen yururken bile ayaklarimagriyordu hatta sol ayagimin ic kismi cok agrimisti. Bu arada catlatma ignesi ne inan hic bilmiyorum bu konularda tecrubem az. Insallahhh hamilesindir dualarim sizinle.Merhabaa oncelikle hayirli olsun bebegin :)
Umarim sağlıkla kucagina alirsin.
Sana bi sorum olucakti cevaplarsan :)
Catlatma ignesinden sonra 14. Gunum. Normalde adet duzensizligi var bende. Cok gec geliyor adetim. Bugun ki idrar testim negatifti. Dun sol kasigima bir agri girdi buguna kadar hala suan hatta devam ediyor. Baya bacagima falan vuruyor hatta. Acaba bebislemi alakali. Sence ne diyorsun :)
Goguste hassasiyet yok pek. Agri yok arada oluyor cok nadir.
yarın yumurtlaman olcak demektir..demek ki 13. gün yumurtluyormuşsun..12.gun ovulasyon testim bu da simdi yaptim
Takvimim uygulamasinda bugun icin yumurtlama gunu olarak gozukuo demek ki bi gun sonrasiymis. Ay su cizgiyi bile goremicem die cok tedirgin olmustum ama gord sonunda. O zaman bu aksam ve yarin calisma dimiyarın yumurtlaman olcak demektir..demek ki 13. gün yumurtluyormuşsun..
yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor canım takvim tahmini bir gün veriyor..ben 29-30 günde bir adet oluyorum 17. gün yumurtluyodum mesala ama son 2 aydır 14. gün yumurtluyorum..evet bugün akşam ve yarın çalışma olmalı..inşallah yüreğindekini..yüreğimizdekileri çabucak nasip eder Allah..Takvimim uygulamasinda bugun icin yumurtlama gunu olarak gozukuo demek ki bi gun sonrasiymis. Ay su cizgiyi bile goremicem die cok tedirgin olmustum ama gord sonunda. O zaman bu aksam ve yarin calisma dimi
Amin canim amiiiin hepimizi guldursun Allahim. Bugun yarin calisma var o zaman:)yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor canım takvim tahmini bir gün veriyor..ben 29-30 günde bir adet oluyorum 17. gün yumurtluyodum mesala ama son 2 aydır 14. gün yumurtluyorum..evet bugün akşam ve yarın çalışma olmalı..inşallah yüreğindekini..yüreğimizdekileri çabucak nasip eder Allah..
Aksam 5 gibi de deniyim mi bu testiyumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor canım takvim tahmini bir gün veriyor..ben 29-30 günde bir adet oluyorum 17. gün yumurtluyodum mesala ama son 2 aydır 14. gün yumurtluyorum..evet bugün akşam ve yarın çalışma olmalı..inşallah yüreğindekini..yüreğimizdekileri çabucak nasip eder Allah..
deneyebilirsin ama muhtemelen yine koyu çıkar..yarın silikleşmeye başlar..Aksam 5 gibi de deniyim mi bu testi
Canım adetten 4 gün sonra koyulaşmıştı benimkiBende bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini nasil cikcak ne zaman cikcak hicbir bilgim yok tabi sagolsunbhchrk yardim etti her gun her gun basini yedim kizin koyulasmio die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?