Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben 6yıllık evliyim hamile kalamıyorum klomen kullandım bugün 23.günüm çok Ağrı'm oldu çatlamada test yapmadım hamilemiyim sizce

Ben 6yıllık evliyim hamile kalamıyorum klomen kullandım bugün 23.günüm çok Ağrı'm oldu çatlamada test yapmadım hamilemiyim sizce
Ovulasyon testi kullaniyomuydun peki. Bende yeni denemeye baslayanlardanim o yuzden cok ayrinti bilmiorum. Ama diger arkadaslarin yardimci olabilmesi icin daha ayrinti paylasirsan iyi olur. Adet gunlerini kac gunde bir oldugunu belirtilerini fln

Kızlar benim de bugün yarın adet olmam gerek ama 3 gündür adet sancısı çekiyorum normalde sadece adet olacağım gün ağrım olurdu ama bişey yok sadece beyaz akıntılarım oluyor. bir de göğüslerim sızlıyor bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi acaba ilk bebeğimde hiç belirtim yoktu.

Kızlar adetimden 4 gün geçti adet olmadım idrar testinde çıkmıyor ama tüm hamilelik belirtilerim var dr haftaya randevu verdi sizce hamilemiyim

Perşembe gününe randevu verdi doktor Can'ım

bazen idrarda çok geç belli ola biliyor canım böyle testler kişiye göre değişiyor kiminde adetten önce bile belli oluyo kiminde adet gününden 2 hafta sonra yani değişiyor şu an kesin bir şey diyemeyiz canım hamile de ola bilirsin olmaya da ama inşallah hamilesindir eğer hamileysen kesin kanda çıkar . yumurtlama gününü biliyor musun canım evde yumurtlama testi yaptın mı hiç çünkü bazen normalden geç yumurtlama oluyo bu yüzden de hamilelik de normalden geç çıkıyo idrar testlerinde

Dün adetin 6. Gunuydu ovulasyon testi yaptım ve çizgi çok da silik değildi şaşırdım daha yumurtlama olmadan çizginin böyle belirgin olmasına acaba adet biter bitmez yumurtlama olur mu??
Canim testini gördüm de çokta belirgin değilmis tabi sen yine çalışmalarına başla sen normal bir şekilde calismani yap doktordan geldim bugün kafanı karıştırma sakin testlerle falan dedi sen sadece adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkin yap gerisini bırak dedi ve ben bunu yapmam için birazdan sabredecegim çünkü fsh değeri yine yüksek çıktı klomene geçmeden d.kontrol hapı verdi baskilayalim dedi çünkü bu değerle yumurta gelişmez dedi 1 ay kullanıp tekrar kontrole gidcegim sonra klomene başlayacağım

Doktor dogru demis aslinda ama yapamioruz ki her gunumuz merak icerisnde gecio. Telefon hep yanimda ne yazmislar ne belirti olmus fln. Bak bu da benim bugunki ovulasyon testim

Eklentiler

• 20160213_125223.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 67
Benden bu ay bişey olmayacak çünkü d,kontrol hapı kullanacağım 1 ay sonra klomene başlayacağım gerçi Rabbim büyük hiç belli olmaz bu.... fsh değeri düşürmek için testere dişli aslanpencesini duydum onu da uygulayacagim d.kontrol hapı ile bişey olmaz dimi kizlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…