Benden bu ay bişey olmayacak çünkü d,kontrol hapı kullanacağım 1 ay sonra klomene başlayacağım gerçi Rabbim büyük hiç belli olmaz bu.... fsh değeri düşürmek için testere dişli aslanpencesini duydum onu da uygulayacagim d.kontrol hapı ile bişey olmaz dimi kizlarrrrr
Sağol canim benim sen bizim saglikcimizsin iyiki varsınHic bir sey olmaz Allah in izniyle bitkilerin faydalari gozardi edilemez :) guvendigin yerden al taze olsun
Ayyy tatlim benimmm duygulandirdin beniSağol canim benim sen bizim saglikcimizsin iyiki varsın
Amin inşallah canım..yaptın mı bugün ovulasyon testi? bir arkadaş daha vardı kimdi unuttum onunda dün çift çizgiydi o naptı acaba..benim testim yok onun için yapamadım..Rabb im gebelik testinde de gostersin cift cizgileri insallaaahh
Simdi eve gidiyorum yapicam Allah in izniyle bakalim..Amin inşallah canım..yaptın mı bugün ovulasyon testi? bir arkadaş daha vardı kimdi unuttum onunda dün çift çizgiydi o naptı acaba..benim testim yok onun için yapamadım..
Valla bende aynı canım gerçekten çok iyi geliyorsunuz ya en ufak bir konuda dahı yardım ediyoruz birbirimize yeri geliyor çevremdeki arkadaşlarimdan daha iyi oluyorsunuz ay agliciiim simdiAyyy tatlim benimmm duygulandirdin beniher zaman birbirimize destek olmak icin burdayimm sizler iyiki varsiniz kendimi yalniz hissetmiyorum hic yemin ederim
Sevindim canım çık iyi benimde fsh 15.8 çıktı benim için biraz sknti ama olsun hic bir şeyin sonu yokKızlar benimde troidde 4.5 mm nodül çıktı ama doktor şimdilik takip edelim gebeliğe engel bi durum değil dedi çok şükür
Aynen oyle.. kimseye soramadigimi cok rahat sorabiliyorum sizlere cok iyi geliyorsunuz banaValla bende aynı canım gerçekten çok iyi geliyorsunuz ya en ufak bir konuda dahı yardım ediyoruz birbirimize yeri geliyor çevremdeki arkadaşlarimdan daha iyi oluyorsunuz ay agliciiim simdi
yok başka arkadaştı canım..yumurtlaması geçmiş sonra bir daha çift çizgi görmüştü..gelirse kendi yazar ben unuttum:)hadi eve geçince yap bakalım merak ettim..benimkini kargoya vermişler pazartesi gelcek..meraktan eczanedekilerden alcaktım onlarda 6 teste bir sürü para istiyor..netten 42 ovulasyon 6 gebeliği 30a aldım..artık bende pazartesiye yapcamm:)çift çıkarsa çarşambada gebelik yaparım..çıkmazsa ümitler bi dahaki ayaa:)Simdi eve gidiyorum yapicam Allah in izniyle bakalim..disikartal87 yi diyorsun :) cift cizgiyi gordu bugun yarin yumurtluyor :)
Uyguna almissin valayok başka arkadaştı canım..yumurtlaması geçmiş sonra bir daha çift çizgi görmüştü..gelirse kendi yazar ben unuttum:)hadi eve geçince yap bakalım merak ettim..benimkini kargoya vermişler pazartesi gelcek..meraktan eczanedekilerden alcaktım onlarda 6 teste bir sürü para istiyor..netten 42 ovulasyon 6 gebeliği 30a aldım..artık bende pazartesiye yapcamm:)çift çıkarsa çarşambada gebelik yaparım..çıkmazsa ümitler bi dahaki ayaa:)
yok canım etkilemez aradan 4 saat geçmiş..en az 4 saatlik idrarın son 2 saatinde sıvı tüketmeden yapın diyor teste..benim dün yaptığım 2 saatlik ve sıvı alınmış idrardı..dün arkadaşın biri ovulasyondan sonra yine çift gördüğünü söyleyince bende yaptım hemen 4 ssati beklemeden ben zaten idrarını çok tutamayan biriyim çok sıvı tükettiyimden:)ama koyu çıktı yinede..Uyguna almissin vala
Saat 4te tuvalete ciktim 1 kutu ice tea 250ml su ictim sonucu etkiler mi yaa( icsem hala icerim cok susadim cunku napsam bilemedim yaa (
Tamam o zaman 15 dk ya evdeyim hemmmen test yapacagiimmyok canım etkilemez aradan 4 saat geçmiş..en az 4 saatlik idrarın son 2 saatinde sıvı tüketmeden yapın diyor teste..benim dün yaptığım 2 saatlik ve sıvı alınmış idrardı..dün arkadaşın biri ovulasyondan sonra yine çift gördüğünü söyleyince bende yaptım hemen 4 ssati beklemeden ben zaten idrarını çok tutamayan biriyim çok sıvı tükettiyimden:)ama koyu çıktı yinede..
hadi bakalım inşallah çifttir yinee..benimde çıkıp eczaneden test alasım varr ama eşim kızıyorr:)Allahım bu ay güzel haberlerle dolsun inşallah bu başlık..Tamam o zaman 15 dk ya evdeyim hemmmen test yapacagiimm
24 subata artik canim bakalim esim ertelebilirse bir hafta kadar iyi olacak hersey hayirlisiyla olsunÇörek otu bal tarçın karışımı kullan canım yumurtlamayı sağlıyor en az bi hafta yapmak lazım en fazla 10 gün. Ama adetin ikinci günü başlayın diyorlar senin adet ne zaman
Merhaba kizlarr. Araniza yeni katiliyorum. Dun hamile oldugumi ogrendimve oncesinde burada yazilanlari o kadar cok okumustum ki. Ben de hamile kalirsam yazacagim demistim uye oldum ve yazicam :) supheli iliskiden 2-3 gun sonra kasiklarimda agri hissettim. Adet gunume 10 gun kala belim ve sol kasigim o kadar cokk agriyordu kiii isyerinden izin alip ewime gitmistim. Benim en belirgin belirtilerim bel agrim,ilk basta iki kasiklarimin agrimasi sonra sadece sol kasigimin agrimasi, adet gunume bikac gun kala da gogus hassasiyeti oldu. Bazen de agzima degisik bir tat geliyordu. Dun regl olmam gereken gundu ve cesaretimi toplayarak test yaptim ve cook sukur cift cizgiyi gordum inanadim bugun sabah ikinci kez yaptim testi ayni sonuctu. Insallahh Rabbim size de basip eder cok cook guzel bir duygu.
Ever o benim bugun gordum artik cift cizgiyi bakalim yumurtlamama saatlet kaldi :)Amin inşallah canım..yaptın mı bugün ovulasyon testi? bir arkadaş daha vardı kimdi unuttum onunda dün çift çizgiydi o naptı acaba..benim testim yok onun için yapamadım..
disikartal87 masalolsunnn E ecrinny bu ne ya? 2 kez mi yumurtladiimm ??? bat a9gun var
Once ilkini yaptim sonra ikinciyi yaptim inanamadim daha koyu ciktiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?