Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hic bir sey olmaz Allah in izniyle bitkilerin faydalari gozardi edilemez :) guvendigin yerden al taze olsun

Amin inşallah canım..yaptın mı bugün ovulasyon testi? bir arkadaş daha vardı kimdi unuttum onunda dün çift çizgiydi o naptı acaba..benim testim yok onun için yapamadım..
Simdi eve gidiyorum yapicam Allah in izniyle bakalim.. disikartal87 yi diyorsun :) cift cizgiyi gordu bugun yarin yumurtluyor :)

Ayyy tatlim benimmm duygulandirdin beni her zaman birbirimize destek olmak icin burdayimm sizler iyiki varsiniz kendimi yalniz hissetmiyorum hic yemin ederim
Valla bende aynı canım gerçekten çok iyi geliyorsunuz ya en ufak bir konuda dahı yardım ediyoruz birbirimize yeri geliyor çevremdeki arkadaşlarimdan daha iyi oluyorsunuz ay agliciiim simdi

Valla bende aynı canım gerçekten çok iyi geliyorsunuz ya en ufak bir konuda dahı yardım ediyoruz birbirimize yeri geliyor çevremdeki arkadaşlarimdan daha iyi oluyorsunuz ay agliciiim simdi
Aynen oyle.. kimseye soramadigimi cok rahat sorabiliyorum sizlere cok iyi geliyorsunuz bana

Simdi eve gidiyorum yapicam Allah in izniyle bakalim.. disikartal87 yi diyorsun :) cift cizgiyi gordu bugun yarin yumurtluyor :)
yok başka arkadaştı canım..yumurtlaması geçmiş sonra bir daha çift çizgi görmüştü..gelirse kendi yazar ben unuttum:)hadi eve geçince yap bakalım merak ettim..benimkini kargoya vermişler pazartesi gelcek..meraktan eczanedekilerden alcaktım onlarda 6 teste bir sürü para istiyor..netten 42 ovulasyon 6 gebeliği 30a aldım..artık bende pazartesiye yapcamm:)çift çıkarsa çarşambada gebelik yaparım..çıkmazsa ümitler bi dahaki ayaa:)

Uyguna almissin vala
Saat 4te tuvalete ciktim 1 kutu ice tea 250ml su ictim sonucu etkiler mi yaa ( icsem hala icerim cok susadim cunku napsam bilemedim yaa (

Uyguna almissin vala
Saat 4te tuvalete ciktim 1 kutu ice tea 250ml su ictim sonucu etkiler mi yaa ( icsem hala icerim cok susadim cunku napsam bilemedim yaa (
yok canım etkilemez aradan 4 saat geçmiş..en az 4 saatlik idrarın son 2 saatinde sıvı tüketmeden yapın diyor teste..benim dün yaptığım 2 saatlik ve sıvı alınmış idrardı..dün arkadaşın biri ovulasyondan sonra yine çift gördüğünü söyleyince bende yaptım hemen 4 ssati beklemeden ben zaten idrarını çok tutamayan biriyim çok sıvı tükettiyimden:)ama koyu çıktı yinede..

Tamam o zaman 15 dk ya evdeyim hemmmen test yapacagiimm

Hayırlı olsun canmm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım..yaptın mı bugün ovulasyon testi? bir arkadaş daha vardı kimdi unuttum onunda dün çift çizgiydi o naptı acaba..benim testim yok onun için yapamadım..
Ever o benim bugun gordum artik cift cizgiyi bakalim yumurtlamama saatlet kaldi :)

Eklentiler

• 20160213_125223.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-13-20-18-50.webp
    11 KB · Görüntüleme: 34
  • SmartSelectImage_2016-02-13-20-37-34.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 41
disikartal87 masalolsunnn E ecrinny bu ne ya? 2 kez mi yumurtladiimm ??? bat a9gun var
Once ilkini yaptim sonra ikinciyi yaptim inanamadim daha koyu ciktiiiii
aha suna bak ilk kez gördüm ben böyle ya bişey Dicem cayegem vardii hatırladin mi 2 çocuğu vardi iki kez yumurtluyorum ben diye senin de mi öyle yoksa bide ikinci cizgi nasıl koyyuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…