Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben 2 gün önce yaptım bide testim yoktu bugün yaptım sizce de bugünkinde silikleşmiş mi? ilki ilk gün yaptığım 2.si sonra yaptığım..5 günde koyulaşır mı bilmiyorum ama şimdilik silik..yarında gebelik testi yapıcam..o kadar test aldım boşa gitmesin

Gebe sin canım hayırlı olsun gözün aydın olsun çok sevindim senin adina
Ahh canım keşkeee..Allah söyletmiş olsaa:) ama nerde bunlar ovulasyon testi..senin de beş gün varmışş evde ovulasyon testin varsa yapsana sende nasıl cıkcak merak ettim..

Kizlar banada yardimci olun ben ne yapmalıyım sizce var mıdır gebelik dua edin bana
inşallah vardır..senle aynı durumdayım canım..ama benim göğüslerimde ağrım yok..sadece uçları büyüdü..aslında başka belirtimde yok gibi..bide ateşim 37 çıkıyor hep..adetten bir gün önce ateş düşmezse hamilelik var demekmiş..

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.Biz bir senedir evliyiz korunmuyoruz ve bebek istiyoruz.Bende ve esimde sorun yok ama olmuyor.Ben Ankarada oturuyorum.Burayı çok iyi bilmiyorum.Maddi durumumuzda çok iyi değil.Bana Ankaralı olup da kadın doğum doktoru iyi olan devlet hastanesi tavsiye edebilirmisiniz.Acillll bende gidip klomen kullanmak istiyorum ama nereye gitmeliyim.Lütfen yardimmmmm!!!

canım bende ankarda yaşıyorum ama doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok..özelde birkaç yere gittim memnun kalmadım..başkente gitmeyi düşünüyorum bende muayene ücreti 120 tl civarı galiba..orda detaylı inceliyorlarmış..

Yumurtlama gunlerini tam bilio musun. Kacirmis olmayasin bilmeyipte ya da tahmin ettigin gunler olmayabilir mi.

Benim adetime dort gün var.Bu ay bundan iki hafta öncesinde göğüslerinde sızı başladı.Sistiler ve acıyorlar.Kasiklarımda batma var.iki gün önce bel agrim başladı ara ara ama kuvvetli.Göğüs uclarim köyü gibi,koltuk altına doğru elleyince sizi var.Psikolojik mi bilmiyorum da buradaki belirtileri okuyup etkilenmiyorumdur inşallah.Yaşım 33 olmayacakmis gibi geliyo.Her ay aynı husrannnn

Yumurtlama gunlerini tam bilio musun. Kacirmis olmayasin bilmeyipte ya da tahmin ettigin gunler olmayabilir mi.
Canım yumurtlama günlerini kesin bilmiyorum acikssi.Adetinin gelişine gore tahmin ediyorum sadece su günlerdir diye.Kasıkta yapmaları hissedersem ona gore oluyor iliski.Ama test falan kullanmadı hic

Tesekkurler canım sağol.Ne zorlu süreç bu Allah herkesin yardımcısı olsun

Kızlar adetime 7 gün var.fakat kasıklarım karnım hep ağrıyor .bi de aşırı şekilde akıntım var.yumrtlama dönemi desem geçti ovulasyon testi kullanmıştım.bi kaç gündür salya şeklinde akıntım var.bir de Miğdem ağzıma geliyor su gibi..ekşiyor..bunlar belirti mi

Başkent dediğin hastanenin ismimi.Ben inan hicbiyerini bilmiyorum Anakaranın.Nerde ne var soracak kimsede yok.Esimde bilmez mevzu kadın hastalıkları olunca.Yanı nereye,kime gideyim bilmiyorum

Kızlar adetime 7 gün var.fakat kasıklarım karnım hep ağrıyor .bi de aşırı şekilde akıntım var.yumrtlama dönemi desem geçti ovulasyon testi kullanmıştım.bi kaç gündür salya şeklinde akıntım var.bir de Miğdem ağzıma geliyor su gibi..ekşiyor..bunlar belirti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…