Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar birde karnında et kırmış gibi ağrılar var bende.Namaz kılarken kalkarken kasiklarımda hafif batmalar oluyor.Karnim sis,gaz var.Bakalım.Adet günü gelsin belli olacak

Evet canım bekliyorum bende köyü olsun üst üste 2 gün yapacam inşallah

Kızlar birde karnında et kırmış gibi ağrılar var bende.Namaz kılarken kalkarken kasiklarımda hafif batmalar oluyor.Karnim sis,gaz var.Bakalım.Adet günü gelsin belli olacak
Aynilari bende de var benin adetimede 4 gün var valla dayanamadim test aldim iliskiden 5 gun sonrada sonuc veriyomus güya gunun her saatide kullanilabilirmis ciksada cikmasada simdi yapicam artik beklemeye dayanamiyorum :)))

Bu testleri eczaňeden gidip direk mi aliyosunuz kızlar.Birde kullanımı kolay mi.Ve fiyatı nedir yazarsanız sevinirim.Okuyoum yazdıklarını.Akıntı rengi diyorsunuz ama bende akıntı yok mesela

Başkent dediğin hastanenin ismimi.Ben inan hicbiyerini bilmiyorum Anakaranın.Nerde ne var soracak kimsede yok.Esimde bilmez mevzu kadın hastalıkları olunca.Yanı nereye,kime gideyim bilmiyorum
başkent üniversitesi hastanesi canım..bende burdan bi arkadaştan öğrenmiştim sağolsun..adetimi bekliyorum ondan sonra gidicem..başka fikrim olsa yardımcı olmak isterdim ama bende buraların yabancısıyım..inşallah doktor gitme gereği kalmadan hamile kalırsın bu ayy..

Merhaba arkadaslar sitede yeniyim tecrubeli arkadaslarin yardimci olmasini rica ediyorum. Reglm biteli 2 hafta oldu cumartesi gunu test yaptim pozitif cikti testi 5 kere tekrarladim hepsindede ayni sonuc. 2 gundurde sol kasigimda hafif agri ve batma hissi var, bugun ultrasyondan bakildi birsey gorulmedi kan verdim yarin belli olicak sizce arkadaslar hamile olabilirmiyim birde kan testi bu kadarerkwn sonuc verirmi

Amin canım yaaa insallahhhh dediğin gibi olur.Yaşta ilerledi benim.Eşe de biseyleri anlatması zor.

Yumurtlama gunlerini tam bilio musun. Kacirmis olmayasin bilmeyipte ya da tahmin ettigin gunler olmayabilir mi.
Canım hani demiştin ya koyu çıktığında hafif sancım vardı.o gün akıntı gaz göğüslerde hassaslık falan varmıydı..
Acayip kuruyum ve felaket gaz var.o da sancı yapmaya başladı yumurtlamada akıntı olur diye biliyorum...2 gün önce olmuştu o akıntım..
Adet olursam ovü almam şart oldu..acabalarla çok zor

canım benim bahsettiğim normal gebelik testiydi..arkadaş başka birşeyden bahsetmiş sanırım..onu soruyorsan onu bilmiyorum..
Yok bu yumurtlama gününü söyleyen testlerin ismini sordum ben canım.Birde yeni uyeyim inanın nereye nasıl yazacağını yeni yeni kesfediyorum.Bazen yazdığınız cevap veremezsem alınmayınca.Cevap yazma yerini bulamıyorum.Gülen suratlarida bulamıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…