- 8 Şubat 2016
- 282
- 66
- 48
Evet canım bekliyorum bende köyü olsun üst üste 2 gün yapacam inşallahKoyulastigi gunu degerlendirdim ben cumartesi gunu oglen yapmistim testi. Pazar oglen de koyuydu aksamina bi daha yaptim acilmis rengi o zaman anladim catladigini. Pazar aksamini da degerlendirdim catladigi icin. Sende koyuyu gorunce degerlendir. Ertesi gunde oglen yap testi yine koyu cikarsa aksam ustu bidaha yap tesi. Acilir muhtemelen rengi bi onceki gune gore catlamis oldugunu gorursun :)
Aynilari bende de var benin adetimede 4 gün var valla dayanamadim test aldim iliskiden 5 gun sonrada sonuc veriyomus güya gunun her saatide kullanilabilirmis ciksada cikmasada simdi yapicam artik beklemeye dayanamiyorum :)))Kızlar birde karnında et kırmış gibi ağrılar var bende.Namaz kılarken kalkarken kasiklarımda hafif batmalar oluyor.Karnim sis,gaz var.Bakalım.Adet günü gelsin belli olacak
Başladım canım düzenli yapıyorum herhalde 3 güne yumurtlama olur daha sıkı çalışırım gerisi allahın hikmeti inş hepimize nasip olsun isteyenler hep dualarimda :)Tesltere başladın yine hayırlısi olsunn kuzummm inşallah
başkent üniversitesi hastanesi canım..bende burdan bi arkadaştan öğrenmiştim sağolsun..adetimi bekliyorum ondan sonra gidicem..başka fikrim olsa yardımcı olmak isterdim ama bende buraların yabancısıyım..inşallah doktor gitme gereği kalmadan hamile kalırsın bu ayy..Başkent dediğin hastanenin ismimi.Ben inan hicbiyerini bilmiyorum Anakaranın.Nerde ne var soracak kimsede yok.Esimde bilmez mevzu kadın hastalıkları olunca.Yanı nereye,kime gideyim bilmiyorum
Hadi hayırlısı insallahhhhhhhh bebisin gelirAynilari bende de var benin adetimede 4 gün var valla dayanamadim test aldim iliskiden 5 gun sonrada sonuc veriyomus güya gunun her saatide kullanilabilirmis ciksada cikmasada simdi yapicam artik beklemeye dayanamiyorum :)))
ben internetten alıyorum eczanelere göre çok daha uygun..Bu testleri eczaňeden gidip direk mi aliyosunuz kızlar.Birde kullanımı kolay mi.Ve fiyatı nedir yazarsanız sevinirim.Okuyoum yazdıklarını.Akıntı rengi diyorsunuz ama bende akıntı yok mesela
Amin canım yaaa insallahhhh dediğin gibi olur.Yaşta ilerledi benim.Eşe de biseyleri anlatması zor.başkent üniversitesi hastanesi canım..bende burdan bi arkadaştan öğrenmiştim sağolsun..adetimi bekliyorum ondan sonra gidicem..başka fikrim olsa yardımcı olmak isterdim ama bende buraların yabancısıyım..inşallah doktor gitme gereği kalmadan hamile kalırsın bu ayy..
Tesekkurler canım.İsmi ne bu testlerin yazarsan sevinirimben internetten alıyorum eczanelere göre çok daha uygun..
Canım hani demiştin ya koyu çıktığında hafif sancım vardı.o gün akıntı gaz göğüslerde hassaslık falan varmıydı..Yumurtlama gunlerini tam bilio musun. Kacirmis olmayasin bilmeyipte ya da tahmin ettigin gunler olmayabilir mi.
canım benim bahsettiğim normal gebelik testiydi..arkadaş başka birşeyden bahsetmiş sanırım..onu soruyorsan onu bilmiyorum..Tesekkurler canım.İsmi ne bu testlerin yazarsan sevinirim
hangi konuda canım anlamadım?Kizlar ben şimdi ne yapayım kimse bana bişey demiyor
Yok bu yumurtlama gününü söyleyen testlerin ismini sordum ben canım.Birde yeni uyeyim inanın nereye nasıl yazacağını yeni yeni kesfediyorum.Bazen yazdığınız cevap veremezsem alınmayınca.Cevap yazma yerini bulamıyorum.Gülen suratlarida bulamıyorum :)))canım benim bahsettiğim normal gebelik testiydi..arkadaş başka birşeyden bahsetmiş sanırım..onu soruyorsan onu bilmiyorum..
Tesekkurler cannn :))):)) laboquick canım testin ismi..ovulasyon testleri deniyor bunlara en uygunu bu marka ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?