Daha erken degilmi arkadaşım niye test yaptın kiMerhaba arkadaslar sitede yeniyim tecrubeli arkadaslarin yardimci olmasini rica ediyorum. Reglm biteli 2 hafta oldu cumartesi gunu test yaptim pozitif cikti testi 5 kere tekrarladim hepsindede ayni sonuc. 2 gundurde sol kasigimda hafif agri ve batma hissi var, bugun ultrasyondan bakildi birsey gorulmedi kan verdim yarin belli olicak sizce arkadaslar hamile olabilirmiyim birde kan testi bu kadarerkwn sonuc verirmi
Reglim biteli iki hafta oldu diyosun yanı daha ortalarındasın adetime beş gün var diyosun onun için dedim erken diye.Ben yanlış hesapladim heralde.Adetime 5 gün var halsizlik göğüslerim de şişkinlik ve agrida çok var kasiklarimda ağrı olup gidiyor sizce gebelik var mıdır evde test yaptım çıkmadı
yazdıklarının hepsi hamilelik belirtisi ama bazen çok istediğimiz için öyleymiş gibide gelebiliyor bize..onun için en iyi yanıtı teste çıkınca öğrenirsin..gebelik testi için de erken hemen çıkmayabilir..Adetime 5 gün var halsizlik göğüslerim de şişkinlik ve agrida çok var kasiklarimda ağrı olup gidiyor sizce gebelik var mıdır evde test yaptım çıkmadı
İnşallahİnlsh vardır gebelik hayırlısıyla sağlıklı bebislermiz olur hepimizin de en kısa zamanda
evet canım oluyormuş sık idrara çıkma..koyu renk ve köpüklü oluyormuş bidee..Gebeliğin ilk haftalarinda sık idrara cikma sorunu yasadiniz mi ?
İnşallah yanıltıcı belirtiler değildir rabbim herkese nasip etsinevet canım oluyormuş sık idrara çıkma..koyu renk ve köpüklü oluyormuş bidee..
Benimle birlikde evlenen herkes şuanda gebe banada çok soruyorlar ben de yok gebe değilim diyince dalga geçiyorlar yoksa olmuyor mu diyorlar çok üzülüyorum
Benimle birlikde evlenen herkes şuanda gebe banada çok soruyorlar ben de yok gebe değilim diyince dalga geçiyorlar yoksa olmuyor mu diyorlar çok üzülüyorum
Allahtan ümit kesilmez canım ol der oluverir belli mi olur belki o günlerde olmuştur zaten 3 gün yaşıyormuş kaliteli sperm inşaallah tutar ya nasip sıkma canını ben de bayadir ugrasiyorum inşaallah herkese Rabbim verir beklemek çok zorCanım ben 12.Günümde yaptım koyu gibiydi. Ertesi günler açılmaya başladı. Maalesef biz de 13. Ve 15. Günleri değerlendirebildik. Olma ihtimali düşük ama bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?