Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar adetime 4 gün kaldı göğüslerimde 3-4 gündür ağrı var gittikçe arttı hatta,uçları acıyo ve batma oluyo arada,
ona güvenip test yaptım bugün negatifti adetimin geçmesini beklicem artık ,inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize bi an önce

Daha erken degilmi arkadaşım niye test yaptın ki

Adetime 5 gün var halsizlik göğüslerim de şişkinlik ve agrida çok var kasiklarimda ağrı olup gidiyor sizce gebelik var mıdır evde test yaptım çıkmadı

Adetime 5 gün var halsizlik göğüslerim de şişkinlik ve agrida çok var kasiklarimda ağrı olup gidiyor sizce gebelik var mıdır evde test yaptım çıkmadı
Reglim biteli iki hafta oldu diyosun yanı daha ortalarındasın adetime beş gün var diyosun onun için dedim erken diye.Ben yanlış hesapladim heralde.

yazdıklarının hepsi hamilelik belirtisi ama bazen çok istediğimiz için öyleymiş gibide gelebiliyor bize..onun için en iyi yanıtı teste çıkınca öğrenirsin..gebelik testi için de erken hemen çıkmayabilir..

Benimle birlikde evlenen herkes şuanda gebe banada çok soruyorlar ben de yok gebe değilim diyince dalga geçiyorlar yoksa olmuyor mu diyorlar çok üzülüyorum

Meraba kızlar az once uye oldum :) benım adetıme 5gun var ama kasıklarımda agrı var ıkı gundur bırde basım donuyor hafıf mıdem bulanıyor bır bucuk yıldır cocuk ıstyruz ama daha olmadı ılk kez bu belırtılerım oldu ama hıc akıntım yok hamılemıyım acaba

Benimle birlikde evlenen herkes şuanda gebe banada çok soruyorlar ben de yok gebe değilim diyince dalga geçiyorlar yoksa olmuyor mu diyorlar çok üzülüyorum

Canım bunda dslga gececek bişi yok Allah vergısı bişi arkadaslarının yaptıgı cok ayıp gercek arkadas destek olur moral verır bence onlardan uzaklas

Bence de hic üzülme Allah herşeyi Hakkıyla bilendir. Herşey kaderimizde yazılı. Vakti ve Zaman'ı ne Zaman gelince o Zaman Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecektir...

Canım ben 12.Günümde yaptım koyu gibiydi. Ertesi günler açılmaya başladı. Maalesef biz de 13. Ve 15. Günleri değerlendirebildik. Olma ihtimali düşük ama bakalım nasip
Allahtan ümit kesilmez canım ol der oluverir belli mi olur belki o günlerde olmuştur zaten 3 gün yaşıyormuş kaliteli sperm inşaallah tutar ya nasip sıkma canını ben de bayadir ugrasiyorum inşaallah herkese Rabbim verir beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…