Bizi hamile olmadan dogurtturacaksin sen kizKizlar giguslerimin uclarina dokunamiyoruummmmmsutyenimi zor cikardim
disikartal87 E ecrinny masalolsunnn @sihirlilambacini @YaEgEf VuslatimLee
Hayirli olsun canim gozun aydin saglikla kucagina al inseallah bebisini bebislerini ya da bize de dua etYumurtanın akı gibi akıntım oldu göğüslerim felaket zaten yan tarafıma bile yatamıyodum çok ağrıyordu birde geçen hafta midem çok ekşidi bir gün boyunca geçmedi ayrıca hiç ilişki günü saymadım rast gele yaptım valla bi de hiç umudum yoktu kızlar beklemediğim bi anda aldım haberi
Canim bencede gelmeden umidini kesme hemen moral bozmak yok bu ay her aydan farkli pozitifle gidiyor burasi bak ne olursa olsun mutluyuz inatciyiz cunkukarnım çok ağrıyor yine erken adet olcam heraldee
Evet benimde boyleydi bi iki gun sonra koyu olmustuBu da benim bugunku ovulasyon testim
Tatlim senin bu testler silikten belirgin koyuluktaben 2 gün önce yaptım bide testim yoktu bugün yaptım sizce de bugünkinde silikleşmiş mi? ilki ilk gün yaptığım 2.si sonra yaptığım..5 günde koyulaşır mı bilmiyorum ama şimdilik silik..yarında gebelik testi yapıcam..o kadar test aldım boşa gitmesinEki Görüntüle 1774534 Eki Görüntüle 1774536
Canim simdi cok erken degil mi yani ben nedense guvenemiyorum erken gebelik testlerine sende bizimle birlikte bekle bakalim en azindan adetine 2-3 kala yapsan testi adet gunu yapmak ya da adet gecince yapmak en mntiklisi da iste duramiyoruz yerimizde :)Arkadaşlar yumurtlamadan 7 gün geçti 23 yada 25 arası adet olmam lazım acaba erken gebelik testi yapsam çıkar mi ki sonuç merak ediyorum geçen ay adetten iki gün önce hiç anlamadığım bir agrim oldu yurutmedi beni acaba diyorum Tutunamadımi bebis aklım karisik ne yapsam ne etsem bilmiyorumbilmiyorum birde en iyi erken gebelik testi hanigisi bilginiz varmi
Akintim vardi cnm benim hemde baya artmisti. Goguslerimde herhangi bi agri yoktu. Ama siskinlik ve akinti vardi. Dunku denemeden beri zaten bi halsizlestim aksam boyle yerimden kalkasim gelmedi. Hafif hafif karninin altinda gerilmeler varCanım hani demiştin ya koyu çıktığında hafif sancım vardı.o gün akıntı gaz göğüslerde hassaslık falan varmıydı..
Acayip kuruyum ve felaket gaz var.o da sancı yapmaya başladıyumurtlamada akıntı olur diye biliyorum...2 gün önce olmuştu o akıntım..
Adet olursam ovü almam şart oldu..acabalarla çok zor
Kız kanda çıkar tahlil yaptırsana umutlandırmak istemiyorum ama bende de aynısı olduKızlar adetime 7 gün var.fakat kasıklarım karnım hep ağrıyor .bi de aşırı şekilde akıntım var.yumrtlama dönemi desem geçti ovulasyon testi kullanmıştım.bi kaç gündür salya şeklinde akıntım var.bir de Miğdem ağzıma geliyor su gibi..ekşiyor..bunlar belirti mi
Merhaba arkadaslar sitede yeniyim tecrubeli arkadaslarin yardimci olmasini rica ediyorum. Reglm biteli 2 hafta oldu cumartesi gunu test yaptim pozitif cikti testi 5 kere tekrarladim hepsindede ayni sonuc. 2 gundurde sol kasigimda hafif agri ve batma hissi var, bugun ultrasyondan bakildi birsey gorulmedi kan verdim yarin belli olicak sizce arkadaslar hamile olabilirmiyim birde kan testi bu kadarerkwn sonuc verirmi[/
Verir canım rahat ol inşallah güzel haber alırsın
Aynen testler bozuk.Aldığınız yere söyleyin bence.Bozuk testleri 2 tanesi 5tl ye kakalıyorlar milleteGünaydın kızlar moralim çok bozuk biliyosunuz pazar günü test yapmıştım da bozuk çıkmıştı güya ayın 18 ne kadar bekliycektim dayanamadım bugün yüne yaptım yine de bozuk gibi eskiden test yapınca anında koyu renkli ilk çizgi belirirdi oysa pazar günü yaptığımda da bugün yaptığımda da 5 dk ya anca ilk çizgi belirdi o da çoook silik bi şekilde anlayamadım gitti bu şüphe beni delirtecek ( aldığım testte diyodu ki güya çok hassas bi testmiş hamileliği göstermek için idrarda hormonun 100mu/ml olması gerekirken bu testte 20mu/ml bile yeterliymiş e hani noldu o zaman) aşağıda fotosunu paylaşıyorum soldaki foto pazar gününkü- sağdaki bu gününkü
bugün yaptığım test farklıydı pazar günü yaptığım Minion marka yani en ucuzu bugün yaptığım ise Miratech çok iyi çoğunlukla kullanılan buymuş dediler 10-12 gün önce de erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı sanırım testler bana çok "zorlama Şebnem bebek olsaydı gösterirdik" diyolarAynen testler bozuk.Aldığınız yere söyleyin bence.Bozuk testleri 2 tanesi 5tl ye kakalıyorlar millete
Canım üzülme bak bilmeden boş geçirmedik diyosungünaydın kızlarr...disikartal87 VuslatimLee masalolsunnn E ecrinny @sihirlilambacini @YaEgEf haklıymışsın 16.gün yumurtlamışım sanırım.. bu sabah böyle çıktı ovu testim.. neyseki boş geçirmedik bilmeden.. dünkü ağrılarımda belki de yumurtam çatladığı içindi.. ama neden? pko nun etkisi çıktı 2.ayımda geç yumurtladım yada 2.ye yumurtladım.. bilmiyorum çok karışık kafam..
o zaman bat kayıyor.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsak bat 27 şubata kayıyor benim.. hayırlısı olsun bakalım şu an kasıklarımda adet hazırlığı gibi bi ağrı var.. göğüslerim dolgun.. bakalım hayırlısı olsun
O hataya ben de çok düşüyorum.saatler sonra çift çizgi çıkıyor ümitleniyorumArkadaşlar merhaba bat 17 şubat belirtilerim olduğu için 11 şubat ta idrar testi yaptım negatifti 12 şubat ta ise dayanamayıp beta hcg baktırdım <2.3 çıktı yani negatif...dün ise idrar testim silik çıktı ama saatler sonratek çizgiyi görünce bırakmıştım bir kenara akşam tekrar baktığımda silik 2.çizgi göründü lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
adet olmadıysak bütün testler negatif gösterse de bilim bile bizi hamile olmadığımıza inandıramaz taa ki adet olursak inanırız yani tıbba değil kendi vücudumuza daha çok inanıyoruz o yüzden de "ÇOK ERKEN BEKLE Bİ KAÇ GÜN SONRA YİNE TEST YAP" demek istemiyorum zira hiç birimiz sabredemiyoruz ama başka çaremiz de yok inşallah hamilesindir canım ama kan testi yaptırma durumun varsa şu an yapılan kan testi daha kesin sonuç verir diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba bat 17 şubat belirtilerim olduğu için 11 şubat ta idrar testi yaptım negatifti 12 şubat ta ise dayanamayıp beta hcg baktırdım <2.3 çıktı yani negatif...dün ise idrar testim silik çıktı ama saatler sonratek çizgiyi görünce bırakmıştım bir kenara akşam tekrar baktığımda silik 2.çizgi göründü lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
Canım ayrıca 16. Gün yumurtlamış olman döngünün normal olduğunu gösterir.günaydın kızlarr...disikartal87 VuslatimLee masalolsunnn E ecrinny @sihirlilambacini @YaEgEf haklıymışsın 16.gün yumurtlamışım sanırım.. bu sabah böyle çıktı ovu testim.. neyseki boş geçirmedik bilmeden.. dünkü ağrılarımda belki de yumurtam çatladığı içindi.. ama neden? pko nun etkisi çıktı 2.ayımda geç yumurtladım yada 2.ye yumurtladım.. bilmiyorum çok karışık kafam..
o zaman bat kayıyor.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsak bat 27 şubata kayıyor benim.. hayırlısı olsun bakalım şu an kasıklarımda adet hazırlığı gibi bi ağrı var.. göğüslerim dolgun.. bakalım hayırlısı olsun
belki de dün o yüzden ağrım oldu ya bilmiyorum canım çok sıkkınCanım üzülme bak bilmeden boş geçirmedik diyosunbu iyi haber kafanda bebek yapmak olmadan birliktelik olmuş.genelde düşünmediğimiz zaman hamile kalırız hadi hayırlısı biz ilk defa dün gece bebe için çalıştık kız bebe teknikleri uyguladık.takdir allahtan nasip de varsa kız annesi olmam en azından bu sefer ben elimden geleni yaptım diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?