Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet olsakda inanmayanlar var.ben mesela son iki aydır 1 gün adet oluyorum.ve sonuncuda acayip şeyler oldu.ahan dedim üstüne görüyorum ama malesef..adetimin bile pidkolojisi bozulmuş

belki de dün o yüzden ağrım oldu ya bilmiyorum canım çok sıkkın
hayırlısı olsun senin için de inşallah Rabb im gönlüne göre versin inşallah olmuştur :)
Benimde dün ağrım oldu canım.çoğunluğu sol tarafımdaydı..o zaman biz şimdi ileri 10 gün sayıp test yapıcaz disikartal87 sende canım

Adet olsakda inanmayanlar var.ben mesela son iki aydır 1 gün adet oluyorum.ve sonuncuda acayip şeyler oldu.ahan dedim üstüne görüyorum ama malesef..adetimin bile pidkolojisi bozulmuş
umutlar ölmüyo ki ama insanı sonuca ulaştıran da umuttur umud etmek iyidir aynen devam pozitif düşüncez pozitif sonuçlar almak için :) senin bat ne zaman ?

Arkadaslar bende son adet günüm 24 Ocak .yumurtlama tarihim tam olarak nedir.bana yardım eder misiniz.bazen 28 günde bir bazen 30 bazen 33 günde bir değişiyor.o yüzden karistiriyorum. Belirtilerine baktım ona göre buluyordum ama şimdilerde belirtilerim bile çok belli olmuyor. Ovulasyon testi almasını istedim esimden. Peki kesin sonuç veriyor mu

2 mart olması gerek ama dün yumurtlama sancım oldu 29 şubata çekti günüm
ayy 2mart eşimin doğum günü canım kocam benim ilk hamileliğimi 2 mart günü öğrenmiştim eşime en iyi doğum günü hediyesi olmuştu :) inşallah hamile kalırsın bu ay :) bugünü iyi değerlendir canım hayırlı haberler bekliycez senden :)

Benimde pazar gunu catladigi zaman diliminda yani 3 ve 6 arasinda cok fazla acim kasilmam batmam oldu o zaman catladigini anladim testi yaltim acilmisti rengi biliosun. Demek ki senin de oyle.oldu bu ay gec ymurtladin herhalde.

Ama senin goguslerin flnda cok acimisti benim yumurtlama zamanin da hic acimadi goguslerim simdide bi agrisi uok henuz. Sadece sol kasigimda boyle alttan alttan aci yapio

Benimde pazar gunu yani yumurtamin catladigi zaman sol kasigim ve karnimin hemen altina kramplar girdi hep. Sonra azaldi acisi o anda yumurtlamisim demek ki. Yani pazar gununden 10 gun sayinca nerden belli olcak :)
Benimde dün ağrım oldu canım.çoğunluğu sol tarafımdaydı..o zaman biz şimdi ileri 10 gün sayıp test yapıcaz disikartal87 sende canım

Benim mart 2 batım ama dün yumurtlama sancısı oldu.29 şubata çekti günüm.

3müzün de hemen hemen aynı bat :) bekleyip görcez bakalım Rabb im en hayırlısını versin hepimiz için :) olmuşsa 5 güne rahme düşer ondan sonra çalsın sazlar oynayalım biz

3müzün de hemen hemen aynı bat :) bekleyip görcez bakalım Rabb im en hayırlısını versin hepimiz için :) olmuşsa 5 güne rahme düşer ondan sonra çalsın sazlar oynayalım biz
5 gun sonra rahme duserde bi ne zaman anlariz :) simdi o zaman benim pazar gunu catladi. Tuttuysa cumartesi rahime yerlesmis mi oluo

Günaydın canimmmm olsun en azından zamanı yakaladın ve değerlendirdin bundan sonrasina bakacağız sen niye Üzgünsun ki kuzummm allahın izniyle olacak sen canını skma sen çalıştin yapman gerekeni yaptın gerisi Rabbim isterse olur.... hem bu belirtiler boşa değil ben dedim ya sana hiç önceki ay bu kadar bahsetmedin

Geldin mi sennnnnnnn özledik

5 gun sonra rahme duserde bi ne zaman anlariz :) simdi o zaman benim pazar gunu catladi. Tuttuysa cumartesi rahime yerlesmis mi oluo
cuma - cumartesi işte benim de o zamanlar olcak olursa inşallah.. betahcg nin en büyük belirtisi mide bulantısıymış.. kanda arttıkça mide bulantısı artarmış.. 3aydan sonra betahcg düştüğü için mide bulantısı azalırmış.. hayırlısı artık :)

evet hiç aklımızda bebek yokken değerlendirdik hem de vala hayırlısı olsun ne diyim ama tatsızım ne bileyim kaç gündür ovu testin çift çizgi hamile miyim fikri varken bu sabah birden böyle görünce kötü oldum.. bi de yanımda gebelik testi de hazırlamıştım.. ovu testi öyle olunca onu yapmadım biraz kötü oldum açıkçası şimdi yeni fikirler yeni hissiyatlar başlıcak hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…