ne bileyim 25 günde bir adet olurdum şimdi 30 olcak ayyy çok mutsuzuuummCanım ayrıca 16. Gün yumurtlamış olman döngünün normal olduğunu gösterir.
Adet olsakda inanmayanlar var.ben meselaadet olmadıysak bütün testler negatif gösterse de bilim bile bizi hamile olmadığımıza inandıramaz taa ki adet olursak inanırız yani tıbba değil kendi vücudumuza daha çok inanıyoruz o yüzden de "ÇOK ERKEN BEKLE Bİ KAÇ GÜN SONRA YİNE TEST YAP" demek istemiyorum zira hiç birimiz sabredemiyoruz ama başka çaremiz de yok inşallah hamilesindir canım ama kan testi yaptırma durumun varsa şu an yapılan kan testi daha kesin sonuç verir diye düşünüyorum
Benimde dün ağrım oldu canım.çoğunluğu sol tarafımdaydı..o zaman biz şimdi ileri 10 gün sayıp test yapıcazbelki de dün o yüzden ağrım oldu ya bilmiyorum canım çok sıkkın
hayırlısı olsun senin için de inşallah Rabb im gönlüne göre versin inşallah olmuştur :)
Benim mart 2 batım ama dün yumurtlama sancısı oldu.29 şubata çekti günüm.ne bileyim 25 günde bir adet olurdum şimdi 30 olcak ayyy çok mutsuzuuumm
Adet olsakda inanmayanlar var.ben meselason iki aydır 1 gün adet oluyorum.ve sonuncuda acayip şeyler oldu.ahan dedim üstüne görüyorum ama malesef..adetimin bile pidkolojisi bozulmuş
2 mart olması gerek ama dün yumurtlama sancım oldu 29 şubata çekti günümumutlar ölmüyo ki ama insanı sonuca ulaştıran da umuttur umud etmek iyidir aynen devam pozitif düşüncez pozitif sonuçlar almak için :) senin bat ne zaman ?
ayy 2mart eşimin doğum günü canım kocam benim ilk hamileliğimi 2 mart günü öğrenmiştim eşime en iyi doğum günü hediyesi olmuştu :) inşallah hamile kalırsın bu ay :) bugünü iyi değerlendir canım hayırlı haberler bekliycez senden :)2 mart olması gerek ama dün yumurtlama sancım oldu 29 şubata çekti günüm
Benimde pazar gunu catladigi zaman diliminda yani 3 ve 6 arasinda cok fazla acim kasilmam batmam oldu o zaman catladigini anladim testi yaltim acilmisti rengi biliosun. Demek ki senin de oyle.oldu bu ay gec ymurtladin herhalde.günaydın kızlarr...disikartal87 @VuslatimLee masalolsunnn @ecrinny @sihirlilambacini @YaEgEf haklıymışsın 16.gün yumurtlamışım sanırım.. bu sabah böyle çıktı ovu testim.. neyseki boş geçirmedik bilmeden.. dünkü ağrılarımda belki de yumurtam çatladığı içindi.. ama neden? pko nun etkisi çıktı 2.ayımda geç yumurtladım yada 2.ye yumurtladım.. bilmiyorum çok karışık kafam..
o zaman bat kayıyor.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsak bat 27 şubata kayıyor benim.. hayırlısı olsun bakalım şu an kasıklarımda adet hazırlığı gibi bi ağrı var.. göğüslerim dolgun.. bakalım hayırlısı olsun
Ama senin goguslerin flnda cok acimisti benim yumurtlama zamanin da hic acimadi goguslerim simdide bi agrisi uok henuz. Sadece sol kasigimda boyle alttan alttan aci yapiogünaydın kızlarr...disikartal87 @VuslatimLee masalolsunnn @ecrinny @sihirlilambacini @YaEgEf haklıymışsın 16.gün yumurtlamışım sanırım.. bu sabah böyle çıktı ovu testim.. neyseki boş geçirmedik bilmeden.. dünkü ağrılarımda belki de yumurtam çatladığı içindi.. ama neden? pko nun etkisi çıktı 2.ayımda geç yumurtladım yada 2.ye yumurtladım.. bilmiyorum çok karışık kafam..
o zaman bat kayıyor.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsak bat 27 şubata kayıyor benim.. hayırlısı olsun bakalım şu an kasıklarımda adet hazırlığı gibi bi ağrı var.. göğüslerim dolgun.. bakalım hayırlısı olsun
Benimde dün ağrım oldu canım.çoğunluğu sol tarafımdaydı..o zaman biz şimdi ileri 10 gün sayıp test yapıcazdisikartal87 sende canım
Benimde dün ağrım oldu canım.çoğunluğu sol tarafımdaydı..o zaman biz şimdi ileri 10 gün sayıp test yapıcazdisikartal87 sende canım
Benim mart 2 batım ama dün yumurtlama sancısı oldu.29 şubata çekti günüm.
hala acıyo dolgun dolgun böyle.. ooff noluyo bana yaaaAma senin goguslerin flnda cok acimisti benim yumurtlama zamanin da hic acimadi goguslerim simdide bi agrisi uok henuz. Sadece sol kasigimda boyle alttan alttan aci yapio
5 gun sonra rahme duserde bi ne zaman anlariz :) simdi o zaman benim pazar gunu catladi. Tuttuysa cumartesi rahime yerlesmis mi oluo3müzün de hemen hemen aynı bat :) bekleyip görcez bakalım Rabb im en hayırlısını versin hepimiz için :) olmuşsa 5 güne rahme düşer ondan sonra çalsın sazlar oynayalım biz
hala acıyo dolgun dolgun böyle.. ooff noluyo bana yaaa
Günaydın canimmmm olsun en azından zamanı yakaladın ve değerlendirdin bundan sonrasina bakacağız sen niye Üzgünsun ki kuzummm allahın izniyle olacak sen canını skma sen çalıştin yapman gerekeni yaptın gerisi Rabbim isterse olur.... hem bu belirtiler boşa değil ben dedim ya sana hiç önceki ay bu kadar bahsetmedingünaydın kızlarr...disikartal87 @VuslatimLee masalolsunnn @ecrinny @sihirlilambacini @YaEgEf haklıymışsın 16.gün yumurtlamışım sanırım.. bu sabah böyle çıktı ovu testim.. neyseki boş geçirmedik bilmeden.. dünkü ağrılarımda belki de yumurtam çatladığı içindi.. ama neden? pko nun etkisi çıktı 2.ayımda geç yumurtladım yada 2.ye yumurtladım.. bilmiyorum çok karışık kafam..
Geldin mi sennnnnnnn özledikCanım hani demiştin ya koyu çıktığında hafif sancım vardı.o gün akıntı gaz göğüslerde hassaslık falan varmıydı..
Acayip kuruyum ve felaket gaz var.o da sancı yapmaya başladıyumurtlamada akıntı olur diye biliyorum...2 gün önce olmuştu o akıntım..
Adet olursam ovü almam şart oldu..acabalarla çok zor
Geldim geldim canımmmGeldin mi sennnnnnnn özledik
cuma - cumartesi işte benim de o zamanlar olcak olursa inşallah.. betahcg nin en büyük belirtisi mide bulantısıymış.. kanda arttıkça mide bulantısı artarmış.. 3aydan sonra betahcg düştüğü için mide bulantısı azalırmış.. hayırlısı artık :)5 gun sonra rahme duserde bi ne zaman anlariz :) simdi o zaman benim pazar gunu catladi. Tuttuysa cumartesi rahime yerlesmis mi oluo
evet hiç aklımızda bebek yokken değerlendirdik hem de vala hayırlısı olsun ne diyim ama tatsızım ne bileyim kaç gündür ovu testin çift çizgi hamile miyim fikri varken bu sabah birden böyle görünce kötü oldum.. bi de yanımda gebelik testi de hazırlamıştım.. ovu testi öyle olunca onu yapmadım biraz kötü oldum açıkçasıGünaydın canimmmm olsun en azından zamanı yakaladın ve değerlendirdin bundan sonrasina bakacağız sen niye Üzgünsun ki kuzummm allahın izniyle olacak sen canını skma sen çalıştin yapman gerekeni yaptın gerisi Rabbim isterse olur.... hem bu belirtiler boşa değil ben dedim ya sana hiç önceki ay bu kadar bahsetmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?