Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Geldim geldim canımmm hesabım kapalıydı ona giremediğimden yeni hesap açmıştım ondan yazıyodum.belirtmiştim ben olduğumu yaegef den yazdım..şimdi aktif oldu hesabım
Hahaha senmiydin o ben bilmiyordum aradım bi kaç kez bulamdim zaten... naptinnn süt geliyormu hala nedenmis esin istiyor dimii

Sisteme hayran kaldım yeminle hesabımı dondurmuştum.dayanamayıp girerin diye..sonra tahlillerim temiz çıkınca dönmek istedim.baktım hesap hemen açılmayacak,yeni hesap açtım...
Kendi hesabım şimdi aktif oldu ve yeni açmış olduğum hesapta yaptığım tüm yorumlar ceyagem diye değişti...böyle bir sistem,çalışma ayakta alkışlanır.süpersin kk

Haklısın canım ya bizlerde testi öyle görünce heveslendik bi anda tabi olsun hiç bişey bitmiş değil kii bekleyip göreceğiz

Ohhhh ne güzel işte bitek ben idrak edememisim yanlız

öteki türlü denedik olmadı diyorsun Bebe tekniği ne bana da söyle banada
Çok sık ilişki.. Ayıptır söylemesi eşin tam kapıda boşalması sola dönüp uyumam gibi gibi bu henüz deneme aşamasında ki olaylar.kesinliğini bilmiyorum
Ama erkek tekniği çok sık olmayan ilişki..eşin ne var ne yok yerleştirip boşalması Tam yumurtlama günü ilişki..mesela bir hafta ilişki yok.yumurtlama günü ilişki var gibi sağa dönüp uyumak oğlanlar öyle oldu

öteki türlü denedik olmadı diyorsun Bebe tekniği ne bana da söyle banada
Oğlanlarda öyle oldu..çok iyi hatırlıyorum..kız bebe nasıl yapılır diye araştırdığımda bizim yaptıklarımızın tam tersini buldum sık ilişkiyi bilerek yapmıyoruz ama...içten gelen bişey var...yaşlamı alakalı bilmem azıttık heralde oğlanlar olmasa yataktan çıkamicaz galiba birini uyutup birinide komşuya yolluyoz..tövbe bismillah

abooooo tekniklere gell heyt be var siz bu ben de yapmam bende her yolu denicem kapıda bacada fark etmez tabi bu ay d.kontrol hapi kullanıyorum öteki aya artkkkk teknikleri biriktiriyorum bu ay kendimüze çalışmaz aylar sonra

kızlar geçen günde sordum cevap alamadım erken gebelik testini şimdi yapsam çıkar mı bat 26 şubat 10 gün var şüpheli ilişki 8 şubat 7 gün oldu sizce çıkar mı 2 tane test var elimde

Benimle birlikde evlenen herkes şuanda gebe banada çok soruyorlar ben de yok gebe değilim diyince dalga geçiyorlar yoksa olmuyor mu diyorlar çok üzülüyorum
Takma kimseyi moralini bozanlarla da gorusme sanki senin elindeki.Hepimiz yaşıyoruz benim kaynanamda bana diyodu sen bize niye bebek versiyon diye bir değil iki değil bende dedim bigun ayıp dedim ya ha benim yatak odama girmissin ha bunu sotmussun.Ben mi vermiyorum belki oğlun vermiyodur dedim sustu

şöyle söyliyim tarihimizde çok defa olmuştur "bu kadın erkek doğuramıyo diye" boşananlar ama cinsiyeti erkek belirliyor maalesef.. gelen spermler den bazıları kız cinsiyeti içerir gerisi erkek cinsiyeti içerir. ha bunun oranı değişir bu genetik olay tamamen erkeğin o anda ürettiği spermin yapısına bağlı işte.. yoksa sola dönmek sağa dönmek felan bunlar belirlemez maalesef

Hahahaha kizzzz noluyonuz sizzz biri sizi durdusun bizim evde çocuk yok biz o kadar yapmiyok

Öyle canım ama ben tedbirimi alayım. Takdiri Allahtan
Hıhh işte eşimin o genetiğini sık ilişkiyle bozuyoruz

Çıkmaz canım.boşa ziyan etme testleri.en erken ilişkiden 10 gün sonra diyolar
zaman şu zamanlarda çok uzunmuş gibi geliyor ama dönüp arkana baktığında topu topu 7 gün olmuş beklemek çok zor insan bir an evel öğrenmek istiyor bilgi için teşekkür ederim sizce ne zaman yapayım ? adet gününü mü bekliyim yoksa 3 gün sonra denesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…