- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Bence daha çok erken erken gebelik testi ne kadar hassas olsa da 6 gün den önce zor birde geç döllenme olduysa çok üzülüsun kendim den biliyorum zor ama biraz daha sabırkızlar geçen günde sordum cevap alamadım erken gebelik testini şimdi yapsam çıkar mı bat 26 şubat 10 gün var şüpheli ilişki 8 şubat 7 gün oldu sizce çıkar mı 2 tane test var elimde
Valla canım adet gününden ileri say 25. Günü yap...2 testim var dedin zaten..birinide ilişkiden sonra 11. Günü yapzaman şu zamanlarda çok uzunmuş gibi geliyor ama dönüp arkana baktığında topu topu 7 gün olmuş beklemek çok zor insan bir an evel öğrenmek istiyor bilgi için teşekkür ederim sizce ne zaman yapayım ? adet gününü mü bekliyim yoksa 3 gün sonra denesem mi
Ben bu ay d.kontrol hapı kullanıyorum ona rağmen umut ediyorum belli olur Rabbimin işineNe güzel hepiniz de bir umut var bu aya dair :) keşke bende de olsa
Bak yaaa kolay gelsin anam size bulutların üstündesiniz belliAdam ara işten bile gelirim diyo ki ölüyorum desem gelmeyen bi insandır
inşallah olmuştur valaÖyle canım ama ben tedbirimi alayım. Takdiri Allahtan
Hıhh işte eşimin o genetiğini sık ilişkiyle bozuyoruz
Orası öyle rabbim ol dedikten sonra hiç bişey durduramaz.önümüzdeki ay napıcaksınBen bu ay d.kontrol hapı kullanıyorum ona rağmen umut ediyorum belli olur Rabbimin işine)
Canim fsh degeri 15.8oldu klomene basliyacagim öteki ayOrası öyle rabbim ol dedikten sonra hiç bişey durduramaz.önümüzdeki ay napıcaksın
canım yüksek mi çıktı fsh değerinCanim fsh degeri 15.8oldu klomene basliyacagim öteki ay
ya bu ay ilk denememiz böyle insan korunmayı bırakınca kesin hop hamile kalcam zannediyor ama bırakıncada insanı bi telaş sarıyor nasıl bir tezattır anlamıyorum ki ? bir an evel öğrenmek istiyorum artık sabır gerçekten...Bence daha çok erken erken gebelik testi ne kadar hassas olsa da 6 gün den önce zor birde geç döllenme olduysa çok üzülüsun kendim den biliyorum zor ama biraz daha sabır
Valla canım adet gününden ileri say 25. Günü yap...2 testim var dedin zaten..birinide ilişkiden sonra 11. Günü yap
Ah canım ya benimde 9 şubatti hatırladin Mi ben de 3 gün gecikmeyle oldum doktora demedim mi nasıl sokturebilirim diye adaçayı Rahmi kasiyor ama doktoruca sor ki ilaç mi verecek her aynı böyle oluyor sont kendisi mi geliyorarkadaşlarrr acil cevap verin delircem bt 9 şubattı hala hasta olmadım üc gün gecice test yaptım negatifti hala da olmadım nasil söktürebilirim adeti civanperçemi içiyorm adaçayı ile en çabuk hangi kür yapmak lazım sağon suyu içsem iyi gelir mi benim düzensiz zaten bıktım bu olaydan doktora gittim sorun yok dedi hormon testlerinde
arkadaşlarrr acil cevap verin delircem bt 9 şubattı hala hasta olmadım üc gün gecice test yaptım negatifti hala da olmadım nasil söktürebilirim adeti civanperçemi içiyorm adaçayı ile en çabuk hangi kür yapmak lazım sağon suyu içsem iyi gelir mi benim düzensiz zaten bıktım bu olaydan doktora gittim sorun yok dedi hormon testlerinde
ya evlendikten sonra böyle oldu ne zaman çocuk istedik düzenim bozuldu canım doktor sorun yok hormon testlerinde dedi iki ay doğm kontrolu verdi kullandım yine aynı hep bir ağrı var olcak gibi ama olmuyorm adaçayı içmeyim mi yaniAh canım ya benimde 9 şubatti hatırladin Mi ben de 3 gün gecikmeyle oldum doktora demedim mi nasıl sokturebilirim diye adaçayı Rahmi kasiyor ama doktoruca sor ki ilaç mi verecek her aynı böyle oluyor sont kendisi mi geliyor
ya sürekli akıntım var olcak gibi olmuyorum benim ne zaman çocuk istedik düzenim bozuldu eminim bu ayda yoktur karnım ağrıyor ama gelmiyo adetim eminim yok bebek olsa insan anlamaz mı yakız bi dur dur napıyosun sen hiç bi şey içme sakın müdahelede bulunma bazı insanlarda hamilelik geç belli olur bekle acele etme belki hamilesindir burda bi kadın yazmıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum adet gecikmesinden 15 gün sonra belli olmuş hamile olduğu testler hep negatif çıkıyomuş kan testi idrar testi doktor bakmış hamile değilsin demiş 15 gün sonra anlaşılmış anca hamile olduğu azcık sabret canım ödümü kopardın aman gözünü seveyim bi kaç gün bekle
ya bu ay ilk denememiz böyle insan korunmayı bırakınca kesin hop hamile kalcam zannediyor ama bırakıncada insanı bi telaş sarıyor nasıl bir tezattır anlamıyorum ki ? bir an evel öğrenmek istiyorum artık sabır gerçekten...
o zaman birini c.tesi yada pazar birinide adet gecikmesi olur sa çıkmazsa sonuç kırmızıyı görmezsem yaparım bakalım sabır ediicez
bu arada kızlar sizin bat kaç ?
Hiç bişey yapma canım ya geç döllenmeyse...adet olmadığına göre yumurtlama normal zamanda olmamış demek belkide adeti beklediğin gün yada sonrasında yumurtladın..eşinle ilişkiye gir boş geçme.arkadaşlarrr acil cevap verin delircem bt 9 şubattı hala hasta olmadım üc gün gecice test yaptım negatifti hala da olmadım nasil söktürebilirim adeti civanperçemi içiyorm adaçayı ile en çabuk hangi kür yapmak lazım sağon suyu içsem iyi gelir mi benim düzensiz zaten bıktım bu olaydan doktora gittim sorun yok dedi hormon testlerinde
Aminnnnn canım inşallah Rabbim sanada istedigini versin inşallah hayırlısiylaSon umudum kızlarbunu da doğurup bağlatıcam.Rabbim inşallah kız annesi olmamı nasip eder.çok istiyorum ama hakkımda hayırlısı olmayacaksa rabbim hiç vermesin..tek bildiğim üç çocuk annesi olmayı da çok istiyorum..öyle güzel bişey ki..bağlatmazsam futbol takımı kurarım bu çocuk aşkıyla..
Rabbim önce olmayanlara versin.annelik duygusunu tatdırsın.hepiniz gebiş olun inşallahhhhh
bir haftadır bizde hiç bir çalışma yapmadık bilmiyorm kızlar ya canm o kadar sıkkın ki okadar özenir oldum ki düzenli adet olanlaraHiç bişey yapma canım ya geç döllenmeyse...adet olmadığına göre yumurtlama normal zamanda olmamış demek belkide adeti beklediğin gün yada sonrasında yumurtladın..eşinle ilişkiye gir boş geçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?