Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar geçen günde sordum cevap alamadım erken gebelik testini şimdi yapsam çıkar mı bat 26 şubat 10 gün var şüpheli ilişki 8 şubat 7 gün oldu sizce çıkar mı 2 tane test var elimde
Bence daha çok erken erken gebelik testi ne kadar hassas olsa da 6 gün den önce zor birde geç döllenme olduysa çok üzülüsun kendim den biliyorum zor ama biraz daha sabır

Valla canım adet gününden ileri say 25. Günü yap...2 testim var dedin zaten..birinide ilişkiden sonra 11. Günü yap

arkadaşlarrr acil cevap verin delircem bt 9 şubattı hala hasta olmadım üc gün gecice test yaptım negatifti hala da olmadım nasil söktürebilirim adeti civanperçemi içiyorm adaçayı ile en çabuk hangi kür yapmak lazım sağon suyu içsem iyi gelir mi benim düzensiz zaten bıktım bu olaydan doktora gittim sorun yok dedi hormon testlerinde

Bence daha çok erken erken gebelik testi ne kadar hassas olsa da 6 gün den önce zor birde geç döllenme olduysa çok üzülüsun kendim den biliyorum zor ama biraz daha sabır
ya bu ay ilk denememiz böyle insan korunmayı bırakınca kesin hop hamile kalcam zannediyor ama bırakıncada insanı bi telaş sarıyor nasıl bir tezattır anlamıyorum ki ? bir an evel öğrenmek istiyorum artık sabır gerçekten...
Valla canım adet gününden ileri say 25. Günü yap...2 testim var dedin zaten..birinide ilişkiden sonra 11. Günü yap

o zaman birini c.tesi yada pazar birinide adet gecikmesi olur sa çıkmazsa sonuç kırmızıyı görmezsem yaparım bakalım sabır ediicez

bu arada kızlar sizin bat kaç ?

Son düzenleme:
Son umudum kızlar bunu da doğurup bağlatıcam.Rabbim inşallah kız annesi olmamı nasip eder.çok istiyorum ama hakkımda hayırlısı olmayacaksa rabbim hiç vermesin..tek bildiğim üç çocuk annesi olmayı da çok istiyorum..öyle güzel bişey ki..bağlatmazsam futbol takımı kurarım bu çocuk aşkıyla..
Rabbim önce olmayanlara versin.annelik duygusunu tatdırsın.hepiniz gebiş olun inşallahhhhh

Ah canım ya benimde 9 şubatti hatırladin Mi ben de 3 gün gecikmeyle oldum doktora demedim mi nasıl sokturebilirim diye adaçayı Rahmi kasiyor ama doktoruca sor ki ilaç mi verecek her aynı böyle oluyor sont kendisi mi geliyor

kız bi dur dur napıyosun sen hiç bi şey içme sakın müdahelede bulunma bazı insanlarda hamilelik geç belli olur bekle acele etme belki hamilesindir burda bi kadın yazmıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum adet gecikmesinden 15 gün sonra belli olmuş hamile olduğu testler hep negatif çıkıyomuş kan testi idrar testi doktor bakmış hamile değilsin demiş 15 gün sonra anlaşılmış anca hamile olduğu azcık sabret canım ödümü kopardın aman gözünü seveyim bi kaç gün bekle

ya evlendikten sonra böyle oldu ne zaman çocuk istedik düzenim bozuldu canım doktor sorun yok hormon testlerinde dedi iki ay doğm kontrolu verdi kullandım yine aynı hep bir ağrı var olcak gibi ama olmuyorm adaçayı içmeyim mi yani

ya sürekli akıntım var olcak gibi olmuyorum benim ne zaman çocuk istedik düzenim bozuldu eminim bu ayda yoktur karnım ağrıyor ama gelmiyo adetim eminim yok bebek olsa insan anlamaz mı ya

Aynen canım ben 3 yıl korundum bundan 6 ay önce bıraktım sandim ki hemen olacak ama olmadı fsh değer çıktı başıma yumurta gelişmiyör işte ilaç falan artk benimde yeni bitti daha

Hiç bişey yapma canım ya geç döllenmeyse...adet olmadığına göre yumurtlama normal zamanda olmamış demek belkide adeti beklediğin gün yada sonrasında yumurtladın..eşinle ilişkiye gir boş geçme.

Aminnnnn canım inşallah Rabbim sanada istedigini versin inşallah hayırlısiyla

kızlaaaaar sıkı durun yeni bi şey öğrendim ( eminim hepiniz şimdi kesin bu hamile diye düşünceksiniz ama ıııı hamile değilim) nabızdan hamile olduğun anlaşıla biliyormuş testlerden önce bile nabız çift atıyomuş "dıgıdık dıgıdık" gibi at yürüyüşü sesi gibi ama bende "tik tak tik tak"

Hiç bişey yapma canım ya geç döllenmeyse...adet olmadığına göre yumurtlama normal zamanda olmamış demek belkide adeti beklediğin gün yada sonrasında yumurtladın..eşinle ilişkiye gir boş geçme.
bir haftadır bizde hiç bir çalışma yapmadık bilmiyorm kızlar ya canm o kadar sıkkın ki okadar özenir oldum ki düzenli adet olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…