Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya sürekli akıntım var olcak gibi olmuyorum benim ne zaman çocuk istedik düzenim bozuldu eminim bu ayda yoktur karnım ağrıyor ama gelmiyo adetim eminim yok bebek olsa insan anlamaz mı ya
Belli olmaz canım belki de bu ay Rabbim sana bir mucize verir içme adaçayı bence doktor dedi bana Rahmi kaşar diye hastanelik olmuştum ben adet zamni ictigimde

Hadi eller nabizlara yapan olursa söylesin gebelik yolunda hersey normal ne gerekiyorsa yapilsin

bir haftadır bizde hiç bir çalışma yapmadık bilmiyorm kızlar ya canm o kadar sıkkın ki okadar özenir oldum ki düzenli adet olanlara
Sen beni dinle boş geçme belkide daha yumurtlamadın.Çalış çalış...sen kesin geç yumurtluyosun bu kadar düzensizse

Aynen canım ben 3 yıl korundum bundan 6 ay önce bıraktım sandim ki hemen olacak ama olmadı fsh değer çıktı başıma yumurta gelişmiyör işte ilaç falan artk benimde yeni bitti daha
fsh değeri 15 ise düşürmek için sağlıklı fln beslen canım bol bol su yürüyüş yap benim doktorum muayene etti a dedi tembel gibi duruyor yumuntaların ama hormon testi yapcaz ondan sonra anlaşılır demişti

Evet canım artk ne gerekiyorsa yapacağım doktor baskilayalim bu ay diye d.kontrol hapı verdi bnde yaninda bitkisel kürleri yapacağım

hahaaa valla aynı durumdayız ben dayanamadım dün sabah ilk idrarda yaptım şüpheli ilişkiden 6 gün sonraya kadar gösteren erken gebelik testinden ama negatif üzüldüm azcık ama biliyorum şu an çıkmaz bir sonuç boşa ziyan ettim testi diye üzüldüm. şu an yapma canım olmazsa pazar falan yap. bendede adet belirtisi gibi belirtiler başladı ama bata 9 gün kala adet belirtisi olmazdı pek. bilemiyorum göğüslerim patlıcak sanırım yıkanırken bile ucu çok acıo sol kasık batıyor ama bunlar var diye hamileyim diyemiyorum çünkü belirtiler olup da hamile olamayan arkadaaşlarım oldu

Arkadaşlar güçlü olun lütfen ben vajinamuslu ve 5yil sonra gebe kaldım dolaylı yolla hsg oldum sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…