- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Belli olmaz canım belki de bu ay Rabbim sana bir mucize verir içme adaçayı bence doktor dedi bana Rahmi kaşar diye hastanelik olmuştum ben adet zamni ictigimdeya sürekli akıntım var olcak gibi olmuyorum benim ne zaman çocuk istedik düzenim bozuldu eminim bu ayda yoktur karnım ağrıyor ama gelmiyo adetim eminim yok bebek olsa insan anlamaz mı ya
Hadi eller nabizlarakızlaaaaar sıkı durun yeni bi şey öğrendim ( eminim hepiniz şimdi kesin bu hamile diye düşünceksiniz ama ıııı hamile değilim) nabızdan hamile olduğun anlaşıla biliyormuş testlerden önce bile nabız çift atıyomuş "dıgıdık dıgıdık" gibi at yürüyüşü sesi gibi ama bende "tik tak tik tak"
Teşekkür ederim deneyecem bakalımsoğan kürünü deneyen arkadaşlardan kistlerini küçülttüğünü yada yok ettiğini duymuştum canım
Sen beni dinle boş geçmebir haftadır bizde hiç bir çalışma yapmadık bilmiyorm kızlar ya canm o kadar sıkkın ki okadar özenir oldum ki düzenli adet olanlara
fsh değeri 15 ise düşürmek için sağlıklı fln beslen canım bol bol su yürüyüş yap benim doktorum muayene etti a dedi tembel gibi duruyor yumuntaların ama hormon testi yapcaz ondan sonra anlaşılır demiştiAynen canım ben 3 yıl korundum bundan 6 ay önce bıraktım sandim ki hemen olacak ama olmadı fsh değer çıktı başıma yumurta gelişmiyör işte ilaç falan artk benimde yeni bitti daha
a hiç öyle düşünmemiştim ya keşke boş geçmeseydikSen beni dinle boş geçmebelkide daha yumurtlamadın.Çalış çalış...sen kesin geç yumurtluyosun bu kadar düzensizse
Benimde gebeyken tansiyonum düşük olur.nabız hep yok zatenHadi eller nabizlarayapan olursa söylesin gebelik yolunda hersey normal ne gerekiyorsa yapilsin
Evet canım artk ne gerekiyorsa yapacağım doktor baskilayalim bu ay diye d.kontrol hapı verdi bnde yaninda bitkisel kürleri yapacağımfsh değeri 15 ise düşürmek için sağlıklı fln beslen canım bol bol su yürüyüş yap benim doktorum muayene etti a dedi tembel gibi duruyor yumuntaların ama hormon testi yapcaz ondan sonra anlaşılır demişti
Anaaa sende hersey ters tepiyiBenimde gebeyken tansiyonum düşük olur.nabız hep yok zatenhatta bir gün doktor şöyle dedi..ailene söyle senin nabzın çok az öldü falan sanmasınlar herkese söyledim..
Ben soğan kuru sayesinde geçti bitti cnm Şükur bana çok iyi geldi düzensiz yapmama rağmen bence iç hem Rahmi temizliyorTeşekkür ederim deneyecem bakalım
ya bu ay ilk denememiz böyle insan korunmayı bırakınca kesin hop hamile kalcam zannediyor ama bırakıncada insanı bi telaş sarıyor nasıl bir tezattır anlamıyorum ki ? bir an evel öğrenmek istiyorum artık sabır gerçekten...
o zaman birini c.tesi yada pazar birinide adet gecikmesi olur sa çıkmazsa sonuç kırmızıyı görmezsem yaparım bakalım sabır ediicez
bu arada kızlar sizin bat kaç ?
adetlerin düzenli mi peki canmEvet canım artk ne gerekiyorsa yapacağım doktor baskilayalim bu ay diye d.kontrol hapı verdi bnde yaninda bitkisel kürleri yapacağım
Evet canım düzenli 28 günde olur 5 - 6 gün sürer ama işte tek adetin düzenli olmasıda yetmiyor yaniadetlerin düzenli mi peki canm
o zaman içmeyim canım ya ben iyi gelir sanmıştımBelli olmaz canım belki de bu ay Rabbim sana bir mucize verir içme adaçayı bence doktor dedi bana Rahmi kaşar diye hastanelik olmuştum ben adet zamni ictigimde
evet canım ya ne zor bu işler ya bana doktor ilk temböl görünümü dedi bittim o an zatenEvet canım düzenli 28 günde olur 5 - 6 gün sürer ama işte tek adetin düzenli olmasıda yetmiyor yani
Ayen bende öyle oldum bu değerle yumurta gelişmez dedi klomen verecek öteki ay oldu oldu 2 ay kaldı kocam kaptan sezon açılacak bizim is kalacakevet canım ya ne zor bu işler ya bana doktor ilk temböl görünümü dedi bittim o an zaten
Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallahBu arada slm buraları karıştırırken yumurtlama günümü öğrendim ikinci ay hamis kaldım çok şükür herkese nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?