klomenle hamile kalan çok ama canını sıkma canım yaAyen bende öyle oldum bu değerle yumurta gelişmez dedi klomen verecek öteki ay oldu oldu 2 ay kaldı kocam kaptan sezon açılacak bizim is kalacak
İnşallah canım artk takmicam olduğu gbi yasicam nasipse olur.. senin tembel dedi ilaç vermedi miklomenle hamile kalan çok ama canını sıkma canım ya
canım bak benim nasıl oldu biliyor musun tembel görünümünde ama hormon testi yapcaz bazı kadınların böyle görünüşlü ama hormon testinde belli olcak dedi sonra adet oldum hormon testi yaptı sadece E2 diye bir değer sınırda dedi iki ay cylyo progrova ilacı verdi sorun yok dedi bitince gelmelimiyim dedim yok şu an gelme çalışmalara başla bir yıl dolmadan birşey olmaz dedi bana tembel olsa klomen verir diye bekliyordum bendeİnşallah canım artk takmicam olduğu gbi yasicam nasipse olur.. senin tembel dedi ilaç vermedi mi
Hee anladım canım evet hormon testinde sorun yok o zman benim baktığında gayet güzel hiç sorun yok dedi bnde eşim yazın çalışiyor gidecek dedim 6 aydır omadi dedim yaza kadar kalirsin dedi sona hormon testine baktı 10.7 çıktı bu ay da çalışın dedi gittim işte cumartsii günü 15. Çıktı artk birseylere başlayalım çünkü bu değerle yumurta gelişmez dedi....canım bak benim nasıl oldu biliyor musun tembel görünümünde ama hormon testi yapcaz bazı kadınların böyle görünüşlü ama hormon testinde belli olcak dedi sonra adet oldum hormon testi yaptı sadece E2 diye bir değer sınırda dedi iki ay cylyo progrova ilacı verdi sorun yok dedi bitince gelmelimiyim dedim yok şu an gelme çalışmalara başla bir yıl dolmadan birşey olmaz dedi bana tembel olsa klomen verir diye bekliyordum bende
Yerleşme olabilir belki test yaptın mı cnmMeehaba arkadaslar uzun suredir yazmiyordum buraya dis gebelik gecirdim cok zor zamanlar atlattim bitti cok sukur korunmayi biraktik bugun adet gunum 5 gundur kahve leke geliyor dun sabah bir damla kan geldi bugun gene az bise kahve leke hala adet olmadim sizce ne bu yasadigim bugunde adet olmadim ne yapmaliyim sizce doktora mi gitmeliyim boylen olan varmi aranizda
insallah tutmustur :) ben bu ay yumurtlamamisim yumurtam gelismemis uzgunum cokO mesajdan sonra tekrar baska bi testte etiketledim cnm seni. Bu koyu testi yaptiktan sonra 3 saat sonra bidaha yaptim acildi rengi :) yumurtamanin bi gun oncesini ve yumurtlama gununu degerlendirdik aksam ve dun aksam
Bizimde duamiz herkesle canim insallah tutmustur tam zamaninda calismamizi yaptik gerisi Allahin Takdiriinsallah tutmustur :) ben bu ay yumurtlamamisim yumurtam gelismemis uzgunum cokyine ilac kullanicam ozaman ama ne yaziki esim yurtdisina cikmak zorunda isimiz orada benim bebek umidim suya dustu anayacagin beim umudum agustosa kaldi hem daha iyi yaz bebeyi olsun istiyoruz oglum subata olmustu (kendimi boyle avutuyorum) ama innsallah siz hepiniz hamile kalmissinizdir disikartal87 bhchrk elma_sekerim01 AnaPatron dualarim size
Ya hastayimda gribim hapsirip oksurdukce kahve leke geliyo baska turlu gelmiyo doktora yarin gitmeyi dusunuyorm adet olmazsamYerleşme olabilir belki test yaptın mı cnm
tatlım benim hiç üzme kendini diyorduk ya herşeyin zamanı var :) ağustosu beklesen de bizi bırakma bak tecrubelerinden faydalanmamız lazım :)insallah tutmustur :) ben bu ay yumurtlamamisim yumurtam gelismemis uzgunum cokyine ilac kullanicam ozaman ama ne yaziki esim yurtdisina cikmak zorunda isimiz orada benim bebek umidim suya dustu anayacagin beim umudum agustosa kaldi hem daha iyi yaz bebeyi olsun istiyoruz oglum subata olmustu (kendimi boyle avutuyorum) ama innsallah siz hepiniz hamile kalmissinizdir disikartal87 bhchrk elma_sekerim01 AnaPatron dualarim size
İnşallah pozitif sonuç alırsınKızlar merhaba bat à henüz 2 gün var ama ben bugun kan testi yaptırdım 15.30 da sonuç Alacam. Dua edin inşallah pozitif çıkar. Bir de kızlar bnm göğüs uçları aşırı derece de ağrıyor normlde göğüs ucum hiç yok ama şimdi bakıyorum biraz çıkmış ve dikleşmiş birde mide de sürekli bi bulantı ve hazimsizlik var. Sizde nasıl bir sonuç alırım ayyy aklım bir karışık bir karışık ki sormayın siz bana birseyler söyleyin
Canım bat ne demek bilmiyorum ama benim de gosuslerim açıyor,sisti ve uçları dik dik.Ama senin diğer belirtiler daha kuvvetli.İnşallah vardır canım isteyen herkese versin rabbimKızlar merhaba bat à henüz 2 gün var ama ben bugun kan testi yaptırdım 15.30 da sonuç Alacam. Dua edin inşallah pozitif çıkar. Bir de kızlar bnm göğüs uçları aşırı derece de ağrıyor normlde göğüs ucum hiç yok ama şimdi bakıyorum biraz çıkmış ve dikleşmiş birde mide de sürekli bi bulantı ve hazimsizlik var. Sizde nasıl bir sonuç alırım ayyy aklım bir karışık bir karışık ki sormayın siz bana birseyler söyleyin
İnşallah pozitif çıkar canım iyi haberler gel inşallah haber vermeyi unutmaKızlar merhaba bat à henüz 2 gün var ama ben bugun kan testi yaptırdım 15.30 da sonuç Alacam. Dua edin inşallah pozitif çıkar. Bir de kızlar bnm göğüs uçları aşırı derece de ağrıyor normlde göğüs ucum hiç yok ama şimdi bakıyorum biraz çıkmış ve dikleşmiş birde mide de sürekli bi bulantı ve hazimsizlik var. Sizde nasıl bir sonuç alırım ayyy aklım bir karışık bir karışık ki sormayın siz bana birseyler söyleyin
Evet meraktan duramiyorum yerinde ama ne zaman test yapsam hep doğru sonucla r aldim yanı hepsi negatifti :) hepte doğruydu :) alismisim negatife sadece ovulasyonda çift gordum onda bile nerdeyse agliyacaktim :)Canim simdi cok erken degil mi yani ben nedense guvenemiyorum erken gebelik testlerine sende bizimle birlikte bekle bakalim en azindan adetine 2-3 kala yapsan testi adet gunu yapmak ya da adet gecince yapmak en mntiklisi da iste duramiyoruz yerimizde :)
Canım bende prolaktin çıkmıştı en son düşmüştü ama bazı prolaktin hastalarında goguslerden süt geldiğini söyledi Dr hatta bekar evli hiç farketmiyormus bu durum ama yeşil geliyorsa o yatanın etkisi olmuş olabilir bu arada göğüsleri sıkmak zaararli olabiliyor muş mecbur değilsen sıkma derimKızlarrr bisey sorucam.Goguslerinden çıkınca yeşilimsi sıvı gelen varmı.Ben doktora gitmiştir bunun için test yaptı,sınır aldı herşey normal dedi.Genel cerrahide baktı normal dedi.Her ay oluyor bende sikinca.Sizde olan varmı.Bende o dönem yara varmış yaktirfik.Algı ay da öyle geçti.Bir senedir bebek istiyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?