Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tatlım benim hiç üzme kendini diyorduk ya herşeyin zamanı var :) ağustosu beklesen de bizi bırakma bak tecrubelerinden faydalanmamız lazım :)
bilmiyorum canim doktora gitigimde 11 guumdu bir sey yok dedi bu gun 15 gun iki taraftada sizlamala\r oluyor cok az da agrir gibi oluyor ve meme uclarimda ara sira sizliyor aksama oulasyon testi alip yapicam hani diyorum 11 gunde belki daha gelismemistir simdi gelisme baslamistir olamazmi acaba

Tesekkurler canım benim prolaktin de normaldir öyle sürekli yapmıyorum ilk dikkatimi çekmişti doktordan sonra yapmadım zaten uyardikcada gelirmiş sıvı

bak ben ovu testiyle takip ettim 9. günde yumurtladım sanıyorum.. 5 gün sonra ovu testi yaptım yine çift çizgi çıktı 3 gün 15. günden itibaren.. dün de çok sancım olmuştu heralde çatlamış belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüslerim acıyo
bak testlerime bugün 19.gün silik çıktı ya iki kere yumurtladım yada böyle geç yumurtladım ne oldu bana bilmiyorum :S umudunu kaybetme her şey olabilir bak ben ne haldeyim :)

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-15-09-22-03.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 19 1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 58

Bende de aynı belirtiler var benim batım yarın ( idrar testimde silik 2.çizgi çıktı ama kan tahlili vermeye cesaret edemiyorum inşallah tutunmuştur bebişin hayırlı haberler alırsın

Kızlar nasıl gerginim anlatamam uç gün var adetime ama umut işte.Az önce peceteyle silerken küçücük kahverengi bir parça geldi.Adetim geleceği zaman olur benim böyle ve çok moralim bozuldu yaaa (((((

Merhaba herkese bademciklerim iltahaplanmis cok hastayim dr a gitsem anyibiyotik verir adete 9 gun var napiyim yardim lutfen!!!!

Kızlar az önce ararım kan tahlili sonucu 0.1 çıktı ayy çok üzüldüm yaa gerçekten. Goguslerimin ucu bu kadar agriyinca bu sefer hamileyim demiştim niye böyle oldu kii

Merhaba herkese bademciklerim iltahaplanmis cok hastayim dr a gitsem anyibiyotik verir adete 9 gun var napiyim yardim lutfen!!!!
canım bu ay bende kullandım antibiyotik bronşit oldum doktor başka türlü geçmez dedi..ama verdiğim antibiyotik zarar vermez gebelik olursa da dedi..yumurtlama günümden 1-2 gün sonra bitti..öyle dedi diye kullandım ama bilmiyorum inşallah bişi olmaz..yani sende doktoruna sorabilirsin gebeyken kullanılabilen bişiler varsa onlardan verir..

Kızlar az önce ararım kan tahlili sonucu 0.1 çıktı ayy çok üzüldüm yaa gerçekten. Goguslerimin ucu bu kadar agriyinca bu sefer hamileyim demiştim niye böyle oldu kii
Üzülme canım vardır hayır bekle bakalım adetini olmazsa bide o zaman git yaptır kan testini uzulunce hiç bisi olmuyor sürekli negatif giren biri olduğum için bunu soyluyorum

o da olur içi aynı onların muadiller günde 2-3 alabilirsin
canım sen eczanede çalışıyorsun sanırım ben bu ay meiact 200 mg antibiyotik kullandım bunun bi zararı var mıdır? bide eşime E vitamini aldık ama doğal olan ve farklı bir çeşidi varmış bayerinkini aldık eczacı doğal demiş ama bilemedik bir fikrin var mı?

eczacıyım tatlım.. içeriğine baktım da gebe kadınlarda herhangi bir çalışma yoktur diyo hamilelere verilirken tedbirli olunmalıdır diyo.. kesin bir sonuç yok şimdiye kadar karşılaşılmamış yani.. o yuzden sıkıntı olmaz da eşinin vitamini hakkında da ismini söylemeden bir şey diyemem.. piyasada doğal denilip doğal olmayan bir sürü ilaç var.. her ne olursa olsun sağlık bakanlığı onaylı olmayan hiç bir şey almayın

çok sağolasın canım ya..eşimin ilacının ismi EPHYNAL 300..doğal değilse bi dahakine başka alalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…