- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
bilmiyorum canim doktora gitigimde 11 guumdu bir sey yok dedi bu gun 15 gun iki taraftada sizlamala\r oluyor cok az da agrir gibi oluyor ve meme uclarimda ara sira sizliyor aksama oulasyon testi alip yapicam hani diyorum 11 gunde belki daha gelismemistir simdi gelisme baslamistir olamazmi acabatatlım benim hiç üzme kendini diyorduk ya herşeyin zamanı var :) ağustosu beklesen de bizi bırakma bak tecrubelerinden faydalanmamız lazım :)
Tesekkurler canım benim prolaktin de normaldir öyle sürekli yapmıyorum ilk dikkatimi çekmişti doktordan sonra yapmadım zaten uyardikcada gelirmiş sıvıCanım bende prolaktin çıkmıştı en son düşmüştü ama bazı prolaktin hastalarında goguslerden süt geldiğini söyledi Dr hatta bekar evli hiç farketmiyormus bu durum ama yeşil geliyorsa o yatanın etkisi olmuş olabilir bu arada göğüsleri sıkmak zaararli olabiliyor muş mecbur değilsen sıkma derim
bak ben ovu testiyle takip ettim 9. günde yumurtladım sanıyorum.. 5 gün sonra ovu testi yaptım yine çift çizgi çıktı 3 gün 15. günden itibaren.. dün de çok sancım olmuştu heralde çatlamış belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüslerim acıyobilmiyorum canim doktora gitigimde 11 guumdu bir sey yok dedi bu gun 15 gun iki taraftada sizlamala\r oluyor cok az da agrir gibi oluyor ve meme uclarimda ara sira sizliyor aksama oulasyon testi alip yapicam hani diyorum 11 gunde belki daha gelismemistir simdi gelisme baslamistir olamazmi acaba
Allah allahh.Kan testi en garanti .Allah gönlüne göre versin inşallh cnmYa hastayimda gribim hapsirip oksurdukce kahve leke geliyo baska turlu gelmiyo doktora yarin gitmeyi dusunuyorm adet olmazsam
Kızlar merhaba bat à henüz 2 gün var ama ben bugun kan testi yaptırdım 15.30 da sonuç Alacam. Dua edin inşallah pozitif çıkar. Bir de kızlar bnm göğüs uçları aşırı derece de ağrıyor normlde göğüs ucum hiç yok ama şimdi bakıyorum biraz çıkmış ve dikleşmiş birde mide de sürekli bi bulantı ve hazimsizlik var. Sizde nasıl bir sonuç alırım ayyy aklım bir karışık bir karışık ki sormayın siz bana birseyler söyleyin
bence parol iç sadece riske atma.. en azından ağrını ateşini alırMerhaba herkese bademciklerim iltahaplanmis cok hastayim dr a gitsem anyibiyotik verir adete 9 gun var napiyim yardim lutfen!!!!
Minoset aldim oda cok hafif bi ilac onceki gebeligimde dr vermisti.bence parol iç sadece riske atma.. en azından ağrını ateşini alır
o da olur içi aynı onların muadillerMinoset aldim oda cok hafif bi ilac onceki gebeligimde dr vermisti.
canım bu ay bende kullandım antibiyotik bronşit oldum doktor başka türlü geçmez dedi..ama verdiğim antibiyotik zarar vermez gebelik olursa da dedi..yumurtlama günümden 1-2 gün sonra bitti..öyle dedi diye kullandım ama bilmiyorum inşallah bişi olmaz..yani sende doktoruna sorabilirsin gebeyken kullanılabilen bişiler varsa onlardan verir..Merhaba herkese bademciklerim iltahaplanmis cok hastayim dr a gitsem anyibiyotik verir adete 9 gun var napiyim yardim lutfen!!!!
Üzülme canım vardır hayır bekle bakalım adetini olmazsa bide o zaman git yaptır kan testini uzulunce hiç bisi olmuyor sürekli negatif giren biri olduğum için bunu soyluyorumKızlar az önce ararım kan tahlili sonucu 0.1 çıktı ayy çok üzüldüm yaa gerçekten. Goguslerimin ucu bu kadar agriyinca bu sefer hamileyim demiştim niye böyle oldu kii
canım sen eczanede çalışıyorsun sanırım ben bu ay meiact 200 mg antibiyotik kullandım bunun bi zararı var mıdır? bide eşime E vitamini aldık ama doğal olan ve farklı bir çeşidi varmış bayerinkini aldık eczacı doğal demiş ama bilemedik bir fikrin var mı?o da olur içi aynı onların muadillergünde 2-3 alabilirsin
eczacıyım tatlım.. içeriğine baktım da gebe kadınlarda herhangi bir çalışma yoktur diyo hamilelere verilirken tedbirli olunmalıdır diyo.. kesin bir sonuç yok şimdiye kadar karşılaşılmamış yani.. o yuzden sıkıntı olmaz da eşinin vitamini hakkında da ismini söylemeden bir şey diyemem.. piyasada doğal denilip doğal olmayan bir sürü ilaç var.. her ne olursa olsun sağlık bakanlığı onaylı olmayan hiç bir şey almayıncanım sen eczanede çalışıyorsun sanırım ben bu ay meiact 200 mg antibiyotik kullandım bunun bi zararı var mıdır? bide eşime E vitamini aldık ama doğal olan ve farklı bir çeşidi varmış bayerinkini aldık eczacı doğal demiş ama bilemedik bir fikrin var mı?
çok sağolasın canım ya..eşimin ilacının ismi EPHYNAL 300..doğal değilse bi dahakine başka alalım..eczacıyım tatlım.. içeriğine baktım da gebe kadınlarda herhangi bir çalışma yoktur diyo hamilelere verilirken tedbirli olunmalıdır diyo.. kesin bir sonuç yok şimdiye kadar karşılaşılmamış yani.. o yuzden sıkıntı olmaz da eşinin vitamini hakkında da ismini söylemeden bir şey diyemem.. piyasada doğal denilip doğal olmayan bir sürü ilaç var.. her ne olursa olsun sağlık bakanlığı onaylı olmayan hiç bir şey almayın
sağlık bakanlığı onayı var o ilacın iyi yapmışsınız aynen devam edebilir :)çok sağolasın canım ya..eşimin ilacının ismi EPHYNAL 300..doğal değilse bi dahakine başka alalım..
ben bugun 29 şubatçı oldum olmaz mı :)bat 28 şubatçılar nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?