Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olır Olur..yaptınmı ovs testlerini 1 şubatda olduk kimlerdi onlar çoğu yok..Ben de sanırım 28/29 emin değilim bazen 28 de bazen 29 geliyor buay geri sayım başladı
yaptım vala 9. günümde yumurtladım sandım kaçırdık üzüldüm ama 15. günde ovu testi yapayım dedim çift çift çift 3 gün çift meğer 16. günde yumurtlamışım :/ bugun 19. günüm silik çıkınca anladık burda hamileliğe yoruyorduk.. neyse ki bilmeden değerlendirdik en azından :) bak testlerimde bunlar.. bugun 19.günümdeyim.. felaket kasık ve bel ağrım var gögüslerim hassas :)

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-15-09-22-03.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 19 1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 69

Canim gec yumurtlamissin bende 15 de yumurtlama gunum ama sanirim 14 gun yumurtldim sen 01 martta regl olursun brnce

kızlar bat a üç gun var kan testı yaptırdım 4,07 cıktı kanamam var pembemsı dun acık pembeydı bır kere geldı ,bugun yıne bıraz daha koyu bır leke geldı umut var mıdır ?

Canim gec yumurtlamissin bende 15 de yumurtlama gunum ama sanirim 14 gun yumurtldim sen 01 martta regl olursun brnce
normal bat 22 şubattı benim.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsun ya dün yumurtlayınca 14 gün sonra 28-29 şubat a denk gelicek işte şimdii hayırlısı ya napalım geç yumurtlayınca üzüldüm ama değerlendirdiğimiz için umutluyum biraz :) karnımın altında çalışmalar var şu an :)

Bende de su anda olan karnimin hemen altinda olan gerilme batma nefes alirken az az acima

Kızlar Merhaba,
Ben yeni üyeyim ama yaklaşık 20gündür nerdeyse bütün yazılanları okudum
Benim regl son 2 aydır 30 günde bir oluyor, bu hesaba göre 19unda regl olmam lazım bu ay ilk denememiz.
Yaklaşık 10 gün önce sağ kasığımda çok şiddetli ağrı hissetmeye başladım, affedersiniz idrarımı yaparken daha ciddi ağrıyor ve hala geçmedi. Sol kasığımda ağrıyor biraz ama sağ kasığım kesinlikle psikolojik değil.
İdrarım özellikle sabah ve akşam yatmadan önce yaptığımda koyu ve kokulu..
Gögüslerimde hassasiyet var, yanlışlıkla dokunulsa veya birine sarılınca ağrıyı daha fazla hissediyorum..
Çok uyumak istiyorum, çalıştığım için uykusuzluğu da daha fazla hissediyorum.
Sadece birgün çok şiddetli gün boyu geçmeyen mide bulantısı yaşadım ama kusma olmadı, onun dışında çok hafif bulantım var sanki
Karın bölgemde şişlik var ama reglm yakın olduğu içinde olabilir diye düşünüyorum, vallahi çok zormuş bu merak.
Beklemek çok zor çok merak ediyorum, test yapmak istemiyorum ve zamanını beklemek istiyorum.
Benide aranıza alın olur mu beraberce bekleyelim .

regl dönemin kaç gün ?

yunus_ciklet benim takvimim bu :) aynen geriye sayim basladi ) hamilelik yuksek gosteriyo bakalim hayirlisi )

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-16-16-29-14.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…