- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Olır Olur..yaptınmı ovs testlerini 1 şubatda olduk kimlerdi onlar çoğu yok..Ben de sanırım 28/29 emin değilim bazen 28 de bazen 29 geliyor buay geri sayım başladıben bugun 29 şubatçı oldum olmaz mı :)
çok teşekkür ederim canımm sağolasınn:)sağlık bakanlığı onayı var o ilacın iyi yapmışsınız aynen devam edebilir :)
yaptım vala 9. günümde yumurtladım sandım kaçırdık üzüldüm ama 15. günde ovu testi yapayım dedim çift çift çift 3 gün çift meğer 16. günde yumurtlamışım :/ bugun 19. günüm silik çıkınca anladık burdaOlır Olur..yaptınmı ovs testlerini 1 şubatda olduk kimlerdi onlar çoğu yok..Ben de sanırım 28/29 emin değilim bazen 28 de bazen 29 geliyor buay geri sayım başladı
Olır Olur..yaptınmı ovs testlerini 1 şubatda olduk kimlerdi onlar çoğu yok..Ben de sanırım 28/29 emin değilim bazen 28 de bazen 29 geliyor buay geri sayım başladı
yaptım vala 9. günümde yumurtladım sandım kaçırdık üzüldüm ama 15. günde ovu testi yapayım dedim çift çift çift 3 gün çift meğer 16. günde yumurtlamışım :/ bugun 19. günüm silik çıkınca anladık burdahamileliğe yoruyorduk.. neyse ki bilmeden değerlendirdik en azından :) bak testlerimde bunlar.. bugun 19.günümdeyim.. felaket kasık ve bel ağrım var gögüslerim hassas :)
Benim takvim 27 subati gosterio ama 1 gun gec yumurtladim bu yuzden 28 subati bekliyorumOlır Olur..yaptınmı ovs testlerini 1 şubatda olduk kimlerdi onlar çoğu yok..Ben de sanırım 28/29 emin değilim bazen 28 de bazen 29 geliyor buay geri sayım başladı
normal bat 22 şubattı benim.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsun ya dün yumurtlayınca 14 gün sonra 28-29 şubat a denk gelicek işte şimdii hayırlısı ya napalım geç yumurtlayınca üzüldüm ama değerlendirdiğimiz için umutluyum biraz :) karnımın altında çalışmalar var şu an :)Canim gec yumurtlamissin bende 15 de yumurtlama gunum ama sanirim 14 gun yumurtldim sen 01 martta regl olursun brnce
hadi bakalım geri sayım başladıBenim takvim 27 subati gosterio ama 1 gun gec yumurtladim bu yuzden 28 subati bekliyorum
Bende de su anda olan karnimin hemen altinda olan gerilme batma nefes alirken az az acimanormal bat 22 şubattı benim.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsun ya dün yumurtlayınca 14 gün sonra 28-29 şubat a denk gelicek işte şimdii hayırlısı ya napalım geç yumurtlayınca üzüldüm ama değerlendirdiğimiz için umutluyum biraz :) karnımın altında çalışmalar var şu an :)
regl dönemin kaç gün ?normal bat 22 şubattı benim.. bat tan 14 gün önce yumurtluyorsun ya dün yumurtlayınca 14 gün sonra 28-29 şubat a denk gelicek işte şimdii hayırlısı ya napalım geç yumurtlayınca üzüldüm ama değerlendirdiğimiz için umutluyum biraz :) karnımın altında çalışmalar var şu an :)
hadi bakalım geri sayım başladı
25-26 gündü bu ay 30 gün olacak sanırım ama inşallah kırmızıları görmeyiz :)regl dönemin kaç gün ?
Bu takvimin uygulamasinda yumurtlama gununu degistirebiliomuyuz25-26 gündü bu ay 30 gün olacak sanırım ama inşallah kırmızıları görmeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?