Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mrb canım..hoşgeldin aramıza..batlarımız hemen hemen aynı bende 19-20sini bekliyorum..ama senin baya belirtin var..benim sadece göğüs uçlarım büyüdü ama hiç ağrı yok..akıntım felan da yok..bugün test yaptım bişi de çıkmadı zaten..ama adet gününe kadar insan bir ümitle bekliyor yinee:)

Kizlar benim bat21 akintim cok var vucut isim cok yuksek testte silik cikti bubkadar erken cikarmi ki
çıkabilir canım..bazılarında çıkıyor..zaten olmayan bişi nasıl çıksın:) eğer iğne ilaç vs etkisi yoksa tabi..ateşin kaç canım? bende hiç akıntı yok..

Hoşgördüm :) Çok sevindim aynı günü beklememize, diğer belirtilerim psikolojikse bile sağ kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim kesinlikle değil. Zaten hamile değilsem kesin başka bir rahatsızlığım oluştu ilk defa böyle oluyor çünkü regl ağrısı gibi değil.. Çok sabırsızlanıyorum, regl günümü bekleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.

evet ateşin baya yüksekmiş..inşallah hamilesindir canım..belirtilerin hepsi hamilelik belirtisi..bence silikte olsa gördüysen çizgi doktora git..bir sıkıntı olursa önlemini alırlar en azından..ben bir daha silik görürsem anında doktora gitcem..

Hic cesaretim yok gne negatif gormek istemiyorum haftaya bat gecince giderim

10 günce ağrım oldu dediğin zaman yerleşme zamanına denk geliyor gibi ondan olmuş olabilir..inşallah hamişsindirr:)
akıntın var mı peki canım? ve şuanda adet olcakmış gibi sancın?

10 günce ağrım oldu dediğin zaman yerleşme zamanına denk geliyor gibi ondan olmuş olabilir..inşallah hamişsindirr:)
akıntın var mı peki canım? ve şuanda adet olcakmış gibi sancın?

Akıntım normalde vardı 1 haftadır oda yok canım. Adet belirtisi gibi ağrılarım şuan yok daha farklı ağrılar bunlar anlattığım gibi.. İnşallah hep beraber hamile kalırız :)
Sende ne gibi değişiklikler var peki canım.

Amin canım inaşşah..Hepimiz annelik duygusunu yakın zamanda tadarız inşallahh
bende dediğim gibi pek bi belirti yok..ateşim biraz yükseldi ve sabitlendi 3-4 gündür 37 ateşim..bidegöğüs uçlarım büyüdü..halsizlik uyku hali ve biraz iştahım açıldı galiba..bide ara ara kasıklarımda adet ağrısına benzeyen ağrı oldu..batma pek olmadı..dün ve bugün biraz arttı ağrılar adet olcam gibi geliyor hakkımızda hayırlısı..sen de yarın test yap istersen belki çıkar..

Birden fazla testte pozitif cikmasi ilginc bu kadar erken zamanda.. eger cok erken oldugu icin kesenin gozukmemesi normal ama kan sonucunu merak ediyorum sonucu alinca yazarsin canim insallah hayirli haberler alirsin :)

İnşallah :)
Ben ateş ölçümü hiç yapmadım. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Okuduğum kadarıyla adet belirtisiyle hamilelik belirtileri çok benziyormuş o yüzden sendede inşaallah bebek vardır :) Test yapmaya korkuyorum oyüzden bekliyorum umut kalsın içimde.. Birde idrar testinde gecikme yaşamadan yapınca negatif çıkıyor diyorlar.
Belirtiler herkeste farklılık gösterdiği için insan ne yapacağını neyin doğru olduğunu pek kestiremiyor

Benimle birlikde evlenen herkes şuanda gebe banada çok soruyorlar ben de yok gebe değilim diyince dalga geçiyorlar yoksa olmuyor mu diyorlar çok üzülüyorum

Benimde ilk denemem bu ay canım. 3,5 yıllık evliyim banada denemediğimiz halde sürekli soruyorlardı, düşünmüyoruz diyordum gerçekten de denemiyorduk. Bence sende öyle de. Özellikle eşimin tarafı çok söyleniyordu ama takma.. Niye üzülüyorsun inşallah olur canım. Kimsenin birşeyleri bilmesine gerek yok.

ay canım ne çok benzer noktamız varr bende 3,5 yılık evliyim..ama biz 8 aydır istiyoruz..Allah daha nasip etmedi..vakti var demek ki..bize de sürekli soruyorlardı ve hala soruyorlar..insanlara bişeyler anlatmaya çalışmak çok zor..önceden atama durumu ben başka şehirdeydim vs sebepleri vardı istememizin..o zamanlar o kadar üzerimize gelmiyorlardı..ama şimdi artık neyi bahane ediyorsunuz diyolar kaç yıl oldu evlenelii..bunu yaşlı kesimi geçtim..kendi yakın arkadaşlarımız bile söylüyor..olmuyor desek rahat edecekler heralde..valla bunaldım insanlardan..sanki insanların evlenir evlenmez çocukları olmak zorundaa..belki ben 5 yıl hayatımı yaşıcamm..çok sinirliyim çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…