mrb canım..hoşgeldin aramıza..batlarımız hemen hemen aynı bende 19-20sini bekliyorum..ama senin baya belirtin var..benim sadece göğüs uçlarım büyüdü ama hiç ağrı yok..akıntım felan da yok..bugün test yaptım bişi de çıkmadı zaten..ama adet gününe kadar insan bir ümitle bekliyor yinee:)Kızlar Merhaba,
Ben yeni üyeyim ama yaklaşık 20gündür nerdeyse bütün yazılanları okudum
Benim regl son 2 aydır 30 günde bir oluyor, bu hesaba göre 19unda regl olmam lazım bu ay ilk denememiz.
Yaklaşık 10 gün önce sağ kasığımda çok şiddetli ağrı hissetmeye başladım, affedersiniz idrarımı yaparken daha ciddi ağrıyor ve hala geçmedi. Sol kasığımda ağrıyor biraz ama sağ kasığım kesinlikle psikolojik değil.
İdrarım özellikle sabah ve akşam yatmadan önce yaptığımda koyu ve kokulu..
Gögüslerimde hassasiyet var, yanlışlıkla dokunulsa veya birine sarılınca ağrıyı daha fazla hissediyorum..
Çok uyumak istiyorum, çalıştığım için uykusuzluğu da daha fazla hissediyorum.
Sadece birgün çok şiddetli gün boyu geçmeyen mide bulantısı yaşadım ama kusma olmadı, onun dışında çok hafif bulantım var sanki
Karın bölgemde şişlik var ama reglm yakın olduğu içinde olabilir diye düşünüyorum, vallahi çok zormuş bu merak.
Beklemek çok zor çok merak ediyorum, test yapmak istemiyorum ve zamanını beklemek istiyorum.
Benide aranıza alın olur mu beraberce bekleyelim .
ovulasyon testlerini gir negatif diye pozitif olanı gir sonra.. oyle değişiyo hemen takvim üstündenBu takvimin uygulamasinda yumurtlama gununu degistirebiliomuyuz
Cikar tabi neden cikmasin :)Kizlar benim bat21 akintim cok var vucut isim cok yuksek testte silik cikti bubkadar erken cikarmi ki
çıkabilir canım..bazılarında çıkıyor..zaten olmayan bişi nasıl çıksın:) eğer iğne ilaç vs etkisi yoksa tabi..ateşin kaç canım? bende hiç akıntı yok..Kizlar benim bat21 akintim cok var vucut isim cok yuksek testte silik cikti bubkadar erken cikarmi ki
Ates 38akintim var gogus agrisi tansiyon dusuklugu falanda yasiyorum ama biraz daha beklemek en iyisiçıkabilir canım..bazılarında çıkıyor..zaten olmayan bişi nasıl çıksın:) eğer iğne ilaç vs etkisi yoksa tabi..ateşin kaç canım? bende hiç akıntı yok..
mrb canım..hoşgeldin aramıza..batlarımız hemen hemen aynı bende 19-20sini bekliyorum..ama senin baya belirtin var..benim sadece göğüs uçlarım büyüdü ama hiç ağrı yok..akıntım felan da yok..bugün test yaptım bişi de çıkmadı zaten..ama adet gününe kadar insan bir ümitle bekliyor yinee:)
Hic cesaretim yok gne negatif gormek istemiyorum haftaya bat gecince giderimevet ateşin baya yüksekmiş..inşallah hamilesindir canım..belirtilerin hepsi hamilelik belirtisi..bence silikte olsa gördüysen çizgi doktora git..bir sıkıntı olursa önlemini alırlar en azından..ben bir daha silik görürsem anında doktora gitcem..
10 günce ağrım oldu dediğin zaman yerleşme zamanına denk geliyor gibi ondan olmuş olabilir..inşallah hamişsindirr:)Hoşgördüm :) Çok sevindim aynı günü beklememize, diğer belirtilerim psikolojikse bile sağ kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim kesinlikle değil. Zaten hamile değilsem kesin başka bir rahatsızlığım oluştu ilk defa böyle oluyor çünkü regl ağrısı gibi değil.. Çok sabırsızlanıyorum, regl günümü bekleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.
10 günce ağrım oldu dediğin zaman yerleşme zamanına denk geliyor gibi ondan olmuş olabilir..inşallah hamişsindirr:)
akıntın var mı peki canım? ve şuanda adet olcakmış gibi sancın?
Amin canım inaşşah..Hepimiz annelik duygusunu yakın zamanda tadarız inşallahhAkıntım normalde vardı 1 haftadır oda yok canım. Adet belirtisi gibi ağrılarım şuan yok daha farklı ağrılar bunlar anlattığım gibi.. İnşallah hep beraber hamile kalırız :)
Sende ne gibi değişiklikler var peki canım.
Birden fazla testte pozitif cikmasi ilginc bu kadar erken zamanda.. eger cok erken oldugu icin kesenin gozukmemesi normal ama kan sonucunu merak ediyorum sonucu alinca yazarsin canim insallah hayirli haberler alirsin :)Merhaba arkadaslar sitede yeniyim tecrubeli arkadaslarin yardimci olmasini rica ediyorum. Reglm biteli 2 hafta oldu cumartesi gunu test yaptim pozitif cikti testi 5 kere tekrarladim hepsindede ayni sonuc. 2 gundurde sol kasigimda hafif agri ve batma hissi var, bugun ultrasyondan bakildi birsey gorulmedi kan verdim yarin belli olicak sizce arkadaslar hamile olabilirmiyim birde kan testi bu kadarerkwn sonuc verirmi
Amin canım inaşşah..Hepimiz annelik duygusunu yakın zamanda tadarız inşallahh
bende dediğim gibi pek bi belirti yok..ateşim biraz yükseldi ve sabitlendi 3-4 gündür 37 ateşim..bidegöğüs uçlarım büyüdü..halsizlik uyku hali ve biraz iştahım açıldı galiba..bide ara ara kasıklarımda adet ağrısına benzeyen ağrı oldu..batma pek olmadı..dün ve bugün biraz arttı ağrılar adet olcam gibi geliyor hakkımızda hayırlısı..sen de yarın test yap istersen belki çıkar..
29 olmazmı bebembat 28 şubatçılar nerdesiniz?
Gebeliğin ilk haftalarinda sık idrara cikma sorunu yasadiniz mi ?
Evet canım değiştirebiliyoruzBu takvimin uygulamasinda yumurtlama gununu degistirebiliomuyuz
Benimle birlikde evlenen herkes şuanda gebe banada çok soruyorlar ben de yok gebe değilim diyince dalga geçiyorlar yoksa olmuyor mu diyorlar çok üzülüyorum
Bizi hamile olmadan dogurtturacaksin sen kiz
ay canım ne çok benzer noktamız varrBenimde ilk denemem bu ay canım. 3,5 yıllık evliyim banada denemediğimiz halde sürekli soruyorlardı, düşünmüyoruz diyordum gerçekten de denemiyorduk. Bence sende öyle de. Özellikle eşimin tarafı çok söyleniyordu ama takma.. Niye üzülüyorsun inşallah olur canım. Kimsenin birşeyleri bilmesine gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?