Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen cnm cok guzel anlatmissin. Bende 2013te evlendim. Istemedik bu zamana kadar. Gezelim istedik evlendim baska yere gittim il degistirdim alisma sureci evlilik sureci. Ama herkeste bi ne zaman sorusu. Olunca ogrenirsiniz diodum bende hep :)

İyi aksamlar kizlar idrardan ovu testi yapan varmi aranizda..cift cizgiyi ayni koyulukta gordugumuz gunmu 1 gun sonrasimi catliyor yumurta 2 aaydir uyguluyorum ama bi kesinligi varmidir illaki ertesi gunmu catliyor merak ediyorum.

İyi aksamlar kizlar idrardan ovu testi yapan varmi aranizda..cift cizgiyi ayni koyulukta gordugumuz gunmu 1 gun sonrasimi catliyor yumurta 2 aaydir uyguluyorum ama bi kesinligi varmidir illaki ertesi gunmu catliyor merak ediyorum.
Ben bu ay ilk kez kullandim cumartesi gunu iki koyu cizgi gordum o aksam calistim
Pazar gunu oglen yaptim koyuydu ikiside. Aksamina 6 gibi bidaha yaptim ikinci cizgi acilmisti

Koyu cizginin acildigi gun catliomus o yizden ben koyu gordugum gun ve ertesi gun ikinci cizginin acildigini gorunce calistim

kizla doktor bana adetimi 11 gunun de demisti buyuyen folikul yok diye ben umidi kesmistim ama bu gun sag kasimda agri basladi oyle cok degil aldim ovulasyon testi yaptim silik degil bayagi belirgin idi umutlanndim yine ama bana doktor oyle deyince ben umidi kesmistim cok sik iliskiye de girmedik acaba yumurtladimi yoksa yumurtlayacagimi bugun 15 gunum ama agrim ilk kez bugun basladi hayirlisi artik :)

yarın saat 10dan sonra bir daha yap testi ama sen ne olur ne olmaz bu akşamı değerlendir

Yumurtlucan galiba çalış çalış

C
Can'ım ben 4 aydır ovu testi kullanıyorum. 7 aydır Bebek istiyorduk şimdi nasip oldu. Ben ilişkşye çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün sonra Birgül boş sonra tekrar ilişki. Bu şekilde hamile kaldım. Ovu muhakkak kullan ben mesela bu ay geç yumurtladım ona göre ilişki oldu faydası var baya canım

ben de bu ay geç yumurtladım bizde ovu çift çizgiden bi gece öncesi o günü ve ertesi günü ilişki oldu.. inşallah olmuştur bakalım hayırlısı.. ilişkiden sonra ne belirtilerin oldu kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin nasıl öğrendin bize anlatır mısın?

Evet kızlar size belirtilerimden bahsetmek isterim 7 aydır burdan belirti okuyordum . Deli gibi araştırıyordum. Bende birilerine faydam olur diye yazıyorum . Hamile olduğumu bugün öğrendim ayrıca . İlk şüphem normalde gögüslerim adetten Bi hafta önce acaip acır. Dokunamam,merdiven cıkarken bile acırdı. Bu ay hiç bir şekilde gögüs Ağrı'm olmadı . Aslında beni ilk bu şüphelendirdi. Ama diyordum ki hamilelik belirtisinde hassas gögüsler olması lazım. Hergün bastıryodum acımıyodu. Bir uyku hali üstümde afedersiniz Bi salaklık :) elimi kolumu nereye koyduğumu bilmemeler :) normal regl günümde yani dün adet olcakmş gibi Rahmi'n içinde ağrı ( dedim sökülcm heralde Bi kaç güne ) kasık batması bugün oldu Bi kaç defa daha önce yoktu. Yumurtlama döneminde hep batar kasığım bu ay da battı ama bugünki batma yumurtlamadakine benzemiyor. Bu sinek böcek ısırığı gibi. Onun dışında bel Ağrı'sı gögüs hassiyeti mide bulantısından falan yok ama sadece uyumak istiyorum. Umarım faydalı olmştur. Not: akıntıyı unuttum sanki yumurtlama gündeki şeffaf su gibi akıntıya benziyordu hatta bugün kan vermeye gittim çamaşırım baya sanki idrar kaçormışım gibi ıpıslaktı

çünkü 3 gün çift çizgi oldu benim yaa bi tuhafım ben bu ay resmini göndermiştim ya bak göndereyim tekrar en belirgin 16. gün ama 16.17.18. günler çift çizgi oldu benim.. bu ay benden ne çıkcak merak ediyorum

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-15-09-22-03.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 47
Bende sey oluyo simdi yumurta tuplerde,yavasca ilerliyo spetmle bulustu yolculik basladi acabs hissedermiyim gibi senrryo yazmaya basladim bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…